Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálunk csak a Skoda 105, 120L terjedt el sajnos!
Nekem a Rapid jobban tetszik 😄
Próbál kemény lenni, de hát alig csöpög a teljesítmény.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Szerk.: nem tudok írni 😄
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
<#help>#help><#wilting>#wilting><#whatever>#whatever>
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Ja meg ma egy Hummer H2-est, de valami ritka ocsmány volt szvsz... metál sörét zöld (aka katonazöld) és alatta matt fekete felnik... :/
Na,mit nyertem?😄<#banplz>#banplz>
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
][ ВАЗ ][
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
amúgy sztem pl. ide töltsd fel a képeidet, majd a 'Kép fórumhoz' mellett lévõ szöveget másold be ide 😊
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ