Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
(micsoda fos kép, indások tökön szúrnák magukat, ha ilyen beállításmentes tökéletesen fos képet merészelnék feltölteni<#shakehead>#shakehead>)

fotózzad ugyanúgy tovább a kocsikat, ha kell a roosevelt téren sikongatva, eltaposva a többi majmot......
áh, hagyjuk...... úgyse megy át a lényeg
btw sajnálom hogy ilyen szánalmas vagyok de ígérem többet itt nem láttok, na a soha viszont nem látásra..
:) Semmi okosság :P
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
mert az, hogy Lujó a cabrioban polírozza az egyszemût esténként, az normális dolog.... XD XD
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Amúgy szerintem semmi felvágós dolog nincs benne. Mindenki csak kötözködni akar. Vagy esetleg irigység?(Ha az, nem kell válaszolni, mert csak a gond van belõle) Haveromnak ilyen gépe lenne, én is feszítenék benne.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

szégyenlem magam hogy lehettem ien szánalmas idióta hogy ezt megmertem osztani..
sajnálom ha bárkinek megbántottam a lelki világát, visszatérhetünk a topik témájához, mit ittál ma lujó és kiszerint homár a lujó ? -.-'
lábbal hajtós, oda nem kell váltó