Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Basszus...mint egy nem is tudom mi😄DDD
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nekem nincs beülõs képem, sajnos ez így fele annyira se menõ...
(micsoda fos kép, indások tökön szúrnák magukat, ha ilyen beállításmentes tökéletesen fos képet merészelnék feltölteni<#shakehead>#shakehead>)
(micsoda fos kép, indások tökön szúrnák magukat, ha ilyen beállításmentes tökéletesen fos képet merészelnék feltölteni<#shakehead>#shakehead>)
úyszint...

off, mert nem én láttam, hanem egy ismerõs képei között találtam

én csak röhögök azon, h nem érted a lényegét annak amit próbálunk "eléd tárni"
fotózzad ugyanúgy tovább a kocsikat, ha kell a roosevelt téren sikongatva, eltaposva a többi majmot......
áh, hagyjuk...... úgyse megy át a lényeg
fotózzad ugyanúgy tovább a kocsikat, ha kell a roosevelt téren sikongatva, eltaposva a többi majmot......
áh, hagyjuk...... úgyse megy át a lényeg
teló vs dslr flém, yeah.. erre vártam már mióta <#idiota>#idiota>
btw sajnálom hogy ilyen szánalmas vagyok de ígérem többet itt nem láttok, na a soha viszont nem látásra..
btw sajnálom hogy ilyen szánalmas vagyok de ígérem többet itt nem láttok, na a soha viszont nem látásra..
Ki vagy akadva ha lenézünk valamiért, erre te is lámának nézed azokat akik telefonnal fényképeznek?😞😞😄 Mióta tükrös géped van, elkapott téged is egy kis indás mentalitás... btw a kormánynál pózolós képek számomra felérnek azzal, amikor kirakják szekrény tetejére a különféle energiaitalos, meg piás üvegeket 😄D
Weednél ez a menõ 😄DD 0:40tõl xD
:) Semmi okosság :P
nekem az az álmom, h egy nõi cabrióba ülhessek 😄DDDDDDDDDD
Mikor pillanatok alatt 200on vagy és 7 ezren váltasz nekem maradandó élmény 😄
neked jó mert nem kell ahoz neked Lambo hogy megbámuljanak az utcán,nem sok fickót látnak az emberek egy nõi autóban
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
..és azóta arra vered ? 😄
mert az, hogy Lujó a cabrioban polírozza az egyszemût esténként, az normális dolog.... XD XD
mert az, hogy Lujó a cabrioban polírozza az egyszemût esténként, az normális dolog.... XD XD
ezeknek nem ilyen velúr bevonatos a kormánya?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Igy van...ismerõsnek van egy Impreza WRX...és simán feszitettem benne egy képért meg áhitoztam róla,és akkor mi van...
A költõ se tudja mi van velem, én minek tudjak róla? <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Amúgy szerintem semmi felvágós dolog nincs benne. Mindenki csak kötözködni akar. Vagy esetleg irigység?(Ha az, nem kell válaszolni, mert csak a gond van belõle) Haveromnak ilyen gépe lenne, én is feszítenék benne.
Amúgy szerintem semmi felvágós dolog nincs benne. Mindenki csak kötözködni akar. Vagy esetleg irigység?(Ha az, nem kell válaszolni, mert csak a gond van belõle) Haveromnak ilyen gépe lenne, én is feszítenék benne.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
nem, te egy nagy FLAME / FAIL / vírus vagy
300 m és az elsõ villanypózna XD
ja és hogy legyen a topik színvonalának is megfelelõ kép, világvégérõl telefonnal..

Én ezt próbálnám ki egyszer. Kiváncsi vagyok milyet lép az a 800 lóerõ. 😄
évek óta írogatok ide, sejthetõ hogy nem én vettem egy Gallardo-t, viszont remek érzés megtapasztalni ha csak rövid idõre is hogy milyen egy kellemesebb környezetben eltölteni az idõt mint a villamos vagy egy átlag autóban..
szégyenlem magam hogy lehettem ien szánalmas idióta hogy ezt megmertem osztani..
sajnálom ha bárkinek megbántottam a lelki világát, visszatérhetünk a topik témájához, mit ittál ma lujó és kiszerint homár a lujó ? -.-'
szégyenlem magam hogy lehettem ien szánalmas idióta hogy ezt megmertem osztani..
sajnálom ha bárkinek megbántottam a lelki világát, visszatérhetünk a topik témájához, mit ittál ma lujó és kiszerint homár a lujó ? -.-'
ebben van valami igazad van, kétféleképpen lehet értelmezni a leírást. Azért mivel csak ezt az egy képet raktad be és fölé biggyesztetted csak úgy magában amit mondtál, így inkább hangzik felvágósnak, mint nem annak. Sajnos vigyázni kell, ilyen a magyar nyelv..
imádtam irodalom órán is hogy találjuk ki mint gondolt a költõ amikor ezt meg azt írta, és mindenki mást mond, de persze mindig csak a tanár tudja jól hogy mire gondolt az író..
hát ez van, ma úgy néz ki, mindenki szociálisan érzékeny... tény, hogy a hozzá fûzött komment egy cseppet felvágós, de én leszarom..
Úúúú nem az a szánalom hogy egy Lambóban ült hanem amekkora faszságokat beszéltek...
low cost lambo
lábbal hajtós, oda nem kell váltó
lábbal hajtós, oda nem kell váltó
Érdekes megfigyelni a részleteket. Vannak olyan alkatrészek amik egy olcsó Fiatban is ugyanezek. Meg hiányzik a váltó<#wilting>#wilting>
senki, nem is azt mondtam hogy te... annyi, hogy teljesen mindegy hogy mellette álló kép vagy benne ülõs, attól több nem lesz az ember, tehát egyre megy.
az
" szeretem ilyen kellemes környezetben tölteni az idõt 😄 "
kicsit sem "májervagyok" duma, á dehogy
kicsit sem "májervagyok" duma, á dehogy