Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

:) Semmi okosság :P
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Az a hang...<#wow1>#wow1> Instant merevedes...😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
😄
XD

★★★★★
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
"Nulla tenaci invia est via"
respect to the man in the ice cream van
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A következõ pillanatokat József máig képtelen kiverni a fejébõl. Fél szemmel még a középsõ tükröt bámulta, amikor az autó lassulni kezdett, és az utasteret elöntötte a fojtogató füst. Egyszerre rengeteg piros vészjelzés gyulladt ki a mûszerfalon, és rettenetes hangok törték meg az utastér csendjét. "
Vagyis már bõven baj volt amikor a tükörbe nézett a visszajelzõ lámpák meg még "hallgattak"
Az elõzményekben meg benne van hogy miért is nem állt félre azonnal, amikor a BMW mûszerfalán meglátta a sárga jelzést.
ha kihasználják a teljesítményét 5 ezer km-ként kell benne olajat cserélni, és motul 300v kell bele.
ha beletöltenek vmi longlife szart, és elnyújtják 10 ezer km-re a csereperiódust akkor elég szépen kopik a motor.
most jött ki rajta, ennyi.
vannak M5-ök amik már 150 ezernél járnak és nincs gond velük
Én már nem.<#nezze>#nezze>
respect to the man in the ice cream van
de az is lehet hogy tudott valamit mennyiért vetted az E220 dizelt és az ö M5-e sem került sokkal többe 😄
de jövöre jön az m3 az lesz az igazi.
én BMW fan vagyok nekem mindig is az lesz a legjobb, de az eladási staisztikák szerint is a BMW az elsõ