Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

whiskeyman
Valamelyik jóképességûnek nincs kedve átvenni a topik házigazda szerepét?

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

w77d
ejj de megbaszlak egyszer te szemétláda XXD

w77d
nem újdonság, többet látom a TV-ben és hallom a rádióban, mint élõben találkozok vele 😊 hozzá teszem hogy szerencsére, nem vagyunk túl jóban az öreggel

cement
lujo apad van a tvben!!!

respect to the man in the ice cream van

a giga kráter az a segglukad, cuncy 😄

Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

bency
A zöld Camarot többször is látom a környéken..nekem baromira bejön a szine.

:) Semmi okosság :P

Falkon
Csak el ne vesszél abban a gigantikus ûrben 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

w77d
számomra az egy gigantikus kráter mivel az én autómon van XD

Szabi
<#szeret>

jetblack
Ezt a ket kicsiket neked fotoztam mert tudom hogy nem csak en vagyok Bubu buzi 😄

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Falkon
Azért erõs túlzás! Lett egy kis karc 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

w77d
heheee ma az autópályán betört a szélvédõm XXD

zoliapu
Nekem a 2013-as Volvo S40 tetszik.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

solo
Háááááááát, van egy Paradontax nevû fogkrém. Határozottan nagyobb szemcsék vannak benne, mint egy egyszerû fogkrémben. Viszont ezek a szemcsék egy idõ után elkezdenek örlõdni, szóval nem teljesen kemény. Megpróbálhatod egy polírgép segítségével.: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Ford Mustang GT-t,feher alapon kek csikokkal,magyar rendszammal. Ilyent

Az a hang...<#wow1> Instant merevedes...😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Willi Betz
Volt már a történelemben európai Cadillac,azt is csak 4 évig gyártották.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

w77d
megbaszlak jégen ember XD

szar keddit csak kisfaszú /vagy homár/ vesz
😄

w77d
Nagyon európainak akarták, pont az lett a veszte. Nincs benne semmi Cadillac érzés mind a felhasznált anyagok, mind a menettulajdonságok tekintetében.

Effe88
bõvebben?
érdekel a véleményed tapasztalat?

w77d
az.. szar is és csúnya is

Effe88
miért?
annyira szar?

elveszem a caps lock-od Lujzi!

XD

w77d
a Cadillac szégyene, igazi fekete bárány...

cement
ez egy kedilekk béeless, mi olyan nagy szám bönne?

Taxi!

★★★★★

kaposi1
Köszi!<#eljen>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Kicsizoli
A "nyolcfejû szörny" Japánból...Mitsuoka Orochi

Készülget a gép lassan, de biztosan..

kaposi1
Ez mi? <#fejvakaras>

Szabi
hangja <#szeret>

szép ez a szín <#worship>

cement
ezt a román aventadort ma este az M5-ön pest felé. volt egy kis dugó sávlezárás miatt, ott kaptam le, utána tudtam hogy el fog menni mellettem úgyhogy felvettem videóra is.... 20km-el késõbb a leállósávban egy rendõrmotor és egy rendõr octavia rs társaságában bírságolták a kb 25 éves srácot aki vezette 😄

w77d
TÉGED, KUSSOLSZ, NÉZED

de ez amúgy ki a faszt érdekel....rajtad kívül ? 😛

w77d
még pénteken forgattunk egy kis promó anyagot barátomnak és kollégámnak Bessenyey Zolinak, aki az ERC kétkerekes mezõnyében lett európa bajnok. Érdemes megnézni a kész terméket. Hangsúlyozom, hogy ez nem az õ versenyautója (övé Honda Civic), hanem a csapattársáé, de ezzel ment a gyakorlás.

kaposi1
A lényeget kimásolom ebbõl talán érthetõ hogy miért is nem stimmel amit te mondasz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Az M0-s körgyûrû lehajtójához közeledve Józsi belenézett a tükörbe. Nem hitt a szemének. A vaksötétben suhanó M6-os hátsó lámpái az autó mögött kavargó szürke felhõt világították. Ami ezután történt, azt csak az értheti meg, aki bármilyen autóval került már hasonló helyzetbe. Lehúzódott a szélsõ sávba, hátha csak az útra szóródott valami, és azt kavarják fel a kerekek. A füstfelhõ egyre csak nõtt és követte õket a szélsõ sávba is. A BMW alól jött.

A következõ pillanatokat József máig képtelen kiverni a fejébõl. Fél szemmel még a középsõ tükröt bámulta, amikor az autó lassulni kezdett, és az utasteret elöntötte a fojtogató füst. Egyszerre rengeteg piros vészjelzés gyulladt ki a mûszerfalon, és rettenetes hangok törték meg az utastér csendjét. "

Vagyis már bõven baj volt amikor a tükörbe nézett a visszajelzõ lámpák meg még "hallgattak"

Az elõzményekben meg benne van hogy miért is nem állt félre azonnal, amikor a BMW mûszerfalán meglátta a sárga jelzést.

90 ezer km az elég sok egy közel 9 ezret forgó motornak, fõleg, hogy nem simert az autó elõélete.
ha kihasználják a teljesítményét 5 ezer km-ként kell benne olajat cserélni, és motul 300v kell bele.
ha beletöltenek vmi longlife szart, és elnyújtják 10 ezer km-re a csereperiódust akkor elég szépen kopik a motor.
most jött ki rajta, ennyi.
vannak M5-ök amik már 150 ezernél járnak és nincs gond velük
w77d
Ez idáig ok, de egy ilyen autónak ennyi kilométerrel ne legyen már olajnyomás hibalámpa felvillanás basszameg.

ez a tulaj hibája, magának köszönheti, megjelent az olajnyomás hibalámpa azonnal le kellett volna állítani a motort és trélert hívni.
kaposi1
Én nem tudom mit gondolt, de azért egy ilyen géptõl elvárható lenne hogy a motor elektronika letiltson mindenféle mozgást mielõtt szarráverõdik benne minden.

és mit gondolt, hogy nem lesz szarráhajtva, mielõtt az õ kezei közé került? 😄
kaposi1
..."én BMW fan vagyok nekem mindig is az lesz a legjobb"...
Én már nem.<#nezze>

cement
ha nem válaszolnátok neki már rég abbahagyta volna a troll.. -.-

w77d
vazze XD

lol, szerintem csak viccelt 😄
de az is lehet hogy tudott valamit mennyiért vetted az E220 dizelt és az ö M5-e sem került sokkal többe 😄
w77d
Na de ha már az M futómûvet berendeled hozzá, akkor a Merci keményített sportfutómûvéhez hasonlítsd mert úgy fer. Pár napja is körberöhögtem egy srácot amikor nagyban verte magát, hogy az M5 simán odaveri az E220 CDI-t. Nem mondoood? XD

a 3-as BMW alapban komfortos, ha sportoskodni akar az ember rendelhet hozzá M futómûvet, akár állíthatót is, meg aktív kormányt.
de jövöre jön az m3 az lesz az igazi.
én BMW fan vagyok nekem mindig is az lesz a legjobb, de az eladási staisztikák szerint is a BMW az elsõ
w77d
hurkabelû <#mf1>

w77d
hát egy AMG tudja azt, amit egy M-es bömös, sima szériás Merci meg azt mint a neki konkurenciát állító BMW. Egy mostani C-osztályt pl elõbb veszel rá a bohóckodásra, mint egy 3-ast a futómûve miatt.

Figyeld, hogy a kis hurkabelû mit dumál, mert õ veled ellentétben tényleg vezet meg vezetett is ilyen verdákat!