44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#43323 tehát akkor a swift is durva vas ? mert én nem tudok most kettőt venni.. :D -
#43322 ott a pont :D -
#43321 Amióta nem tudunk belőle venni kettőt.. -
#43320 -
#43319 a 911 mióta durva vas ? :D -
#43318 Osztrákoknál annyi fut mint a szemét. Vagy csak velem jönnek szembe mindig, nem tudom. Amúgy mostanában sokat járok az 50-esen a ferőparton, és majdnem minden napra jut valami durva vas, csak vezetés közben nem tudok fotózni. 911 carrera 4s, többféle corvette, ferrarik, tiszta orange county.. -
#43317 lehetséges persze, kb. fél éve jött az első, azóta már "sok" van :D -
#43316 Láttam egy fekete német rendszámos Porsche Macant. Az lehetséges, vagy inkább újféle Cayenne-t láttam? :D -
#43315 tegnap felbukkant egy zöld Huracán Pesten és vidéken több helyen is, ma már az árokba csapódott majd kigyulladt.. ehh -
Rev Hard #43314 Ahogy kiléptem a munkahelyemről gurult el mellettem egy ilyen feketében, nem vagyok Porsche fanatik de tőlem egy karnyújtásnyira nagyon komoly látvány volt. De a fő attrakció viszont nem messze történt ahol lakok, a környéken van egy brigád akik autókat tuningolnak és délutánonként összegyűlnek a közeli étterem parkolójában. Pont amikor arra sétáltam érkezett meg egy Porsche terepjáró és egy élénkzöld színű Camaro SS, az utóbbit megkönnyeztem nekem mint muscle car fanatik hatalmas élmény ha látok valami amerikai vasat élőben. A hangja olyan hogy beszartok.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.09.05. 15:04:24 -
#43313 hát fél magyarországot a cba látja el élelmiszerrel (hansa kontakt), nemcsak a cba boltokba visznek dolgokat, hanem a sarki vegyesboltok felébe, kocsmákba, kávézókba
Utoljára szerkesztette: kifli, 2014.09.05. 11:22:48 -
#43312 nem hinném, Kojak vezetgeti :D -
#43311 -
#43310 lol ez a Vilié?
Pár napja sétálva néztem az új házuknál,hogy milyen spéci exkluzív garázsuk van az udvaron.
Kíváncsi is lettem,hogy mi állhat benne.
Utoljára szerkesztette: desigo, 2014.09.05. 00:32:17 -
#43309 aki nyereséggel akar autót eladni az vagy bejelentéskor kell azonnal autótrendeljen, vagy 30+ éves ritka autó kell venni és várni az eladással 10 évet :D -
#43308 oké, csak akikről te beszélsz azok playboyok, akiket nem érintene lelki traumaként, ha vesztenének egy-egy ilyen tranzakción. fosnak rá, van még della dögivel - mondanák. de akikről én beszélek, márpedig én egy élelmiszerüzlet-lánc tulaját így képzelem el, nem kockáztatnak akkorát, hogy ilyenekbe belemenjenek... ők olyan szinten profitorientáltak -hiszen így jutottak el oda ahol vannak-, hogy ezt a fajta rizikót nem vállalják be. de mondom, a kivétel erősíti a szabályt, és ha egy ilyen nagymenő imádja a kocsikat, lehet, hogy leszarja ha a végén bukik rajta, őt kárpótolja az élmény.
Utoljára szerkesztette: cement, 2014.09.04. 22:27:23 -
#43307 Báder pl. amikor autó gyűjtögetőst játszott, gondolom nem bukott sokat az autókon, mert mindig vette az újabb és újabb autókat, pedig vegyesen vett régi és új autókat, használta pár évig majd adta is tovább :)
Cartu is adja-veszi a járgányait, gondolom ő se bukik rajtuk sokat, annó pl. még nullszéráis fekete 458 spider-t vehetett, majd amikor megjött a szürkéje amit rendelt jópénzért eladta a nullszériását.. aztán rendelt Aventador-t, megjött, használta párhétig majd jópénzért adta is tovább.. most meg valószinű amikor megjön a 458 Speciale Spider megy a 458 Spider is :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.09.04. 22:24:28 -
#43306 vágó a dolog, tudom, hogy néhány ilyen autóra (anno még az X6-al is ez volt-vicc) olyan durva előrendeléseket adtak le, hogy a gyártósoron fingani nem tudott a munkás mert 150%-on pörgött az üzem, és még így is éveket kell várni egy-egy modellre. de ez csak addig igaz amíg az úgynevezett célközönségből álló piac meg nem telik. amint mindenki hozzájut a kocsijához (legfeljebb 2-3 év) az ár rohamosan elkezd zuhanni.
nyilván ez nem érvényes a limitált példányszámban készült, és a megjelenésük pillanatában ikonikussá vált autókra (Lexus LFA, Enzo, stb.).
Utoljára szerkesztette: cement, 2014.09.04. 22:12:16 -
#43305 az a néhány tulaj akiket én ismerek, pont az ellenkezője.. meglepően jó üzleteket csinálnak az ilyen brutálautókkal, ha pl. rendeltél egy 918-ast, használod egy hónapot majd kb azonnal el is tudod adni és még rakhatsz rá egy kis hasznot is, mert aki nem akar rá egy évet várni az gondolkodás nélkül megveszi :) -
#43304 banknak dolgozom, ráadásul egy presztízzsel bíró amerikai banknak -mindenki találja ki magának melyik az- és találkozom brutális számlaegyenlegekkel illetve gazdag emberek ügyfélanyagával. nem akarok banktitkokat elárulni, de láttam már sok ismert és magyarországon gazdagnak számító híresség, illetve üzletember "pénztárcáját". a jellemző az, hogy aki igazi üzletember, és az eszével lett gazdag, az nem "herdálja" el a pénzt 200 milliós kocsikra még akkor sem, ha azt megtehetné, hanem, mivel tudja, hogy a sok pénzből egy kis segítséggel -lásd hozzáértő kollégáim- még több pénzt lehet csinálni, befekteti kötvényekbe, részvényekbe, stb. az én főnökeim is céges repülővel járkálnak, céges autókkal fuvarozzák őket, és nem tudok róla, hogy brutális autógyűjteményük lenne -ettől függetlenül még lehet nekik-.
arra próbálok rávilágítani, hogy az ilyen emberek nem rapsztárok, nem szeretik, ha mindenki őket nézi mikor beparkolnak az utcán. egy ilyen 918-ast pedig nehéz nem észrevenni. nem beszélve arról, hogy -nagyon kevés kivételtől eltekintve- az autó a legrosszabb befektetés ami létezik, és ezek az emberek nem akarnak olyan dologra 100 vagy 200 milliót költeni, ami éves szinten 20-30%-ot veszít az értékéből...
nem akarok flémet szítani, csak ez az én meglátásom. ettől függetlenül ha én is ilyen gecott gazdag lennék, vennék egy rakat kocsit, mert imádom az autókat. csakhogy ezeket az öltönyös CEO-kat nagyon sokszor hidegen hagyják a kocsik. ezért csodálkoztam rá a dologra.
Utoljára szerkesztette: cement, 2014.09.04. 22:06:03 -
#43303 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!eddig Cayennel meg 991el járt, a 918ast amikor bemutatták, néhány nappal később már meg is rendelte ezt.. :D
van ott néhány milliárd a számláin.. abból nem nagy kiadás egy ilyen ~230 milliós autó.. :)
egyébként a boltok listája:
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.09.04. 21:57:18 -
#43302 A CBA egy óriási logisztikai és szállítmányozási láncnak a tagja nagyon durva háttértőkével. Simán megüti a Tesco és Spar szintet.. sőt... -
#43301 igen, egy percig sem gondoltam hogy gazdagok. azt hittem, egy dízel kombi octaviaval jarnak.......
weed ez egy majdnem 1 millió dolláros kocsi amiből eddig nagyon keveset gyártottak...majdnem bugatti veyron szint. a CBA pedig nem összehasonlítható a multikkal mint a spar meg a tesco, ott nagyságrendekkel nagyon pénz forog. ettől függetlenül nyilván a cba fejesei is megszedik magukat, de a fasz se gondolta hogy ennyire. nem magától értetődő
Utoljára szerkesztette: cement, 2014.09.04. 21:20:13 -
#43300 te tényleg azt hitted, hogy egy CBA, SPAR vagy TESCO igazgató szegény ember? Milliárdos mind. Viszont ez nem keverendő a sarki vegyesbolttal. -
#43299 ez most komoly?
Nyitnom kéne egy vegyesboltot
-
#43298 bármi meglepő, egy cba vezetőé :DD -
#43297 Ez a 918-as kinek a tulajdona? -
#43296 -
#43295 Gattyán cégautója? :D -
#43294 rendszám
-
#43293 f-type coupé nagyon zorall -
Gyönyörűséges, mélygarázsos, telós képek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
-
-
-
#43287 akkor fel lehet készíteni OT-ra ? -
#43287 Csajom megtanul vele vezetni, aztán eladom xD -
CamelX #43286 Anyád mennyi kincs! :) Mit tervezel a Corsa-val, csak nem hotroddá gyógyítod? :D -
#43285 áramszedő? -
#43284 pad :D