Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Itt nem ezen van a hangsúly, hanem hogy attól mert 190-el megy, attól még a féknek meg kéne állítania az autót...<#wow3>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

sztem aki 190nel megy az autopalyan annak se sirjon a zsirdiszno szaja, ha bevagnak ele es nem tud megallni. es meg le is irja mekkora luzer.. made my day xD

anti hero

bency
Már vártam valakitõl...mert nem értesz egyet nem kell egybõl a korral jönni<#fejvakaras>

:) Semmi okosság :P

Bucser
Neked meg elvszik a jogsidat mert gyonyoruen bizonyitani fogjak, hogyha szabalyszeruen kozlekedsz a nevezett alkatresz megfelelo minosegu. de te nem szabalyszeruen kozlekedsz...

Es a belso savot nem hiaba hivjak elozo savnak...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[HUN]Crassus
majd egyszer felnõsz agyilag is és megérted ,hogy minden rendes embert miért háborít fel ha valaki felelõtlenül száguldozik és teszi kockára mások életét!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Csabesz6
14-18 között..

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

kemszi2
a toyota ezt megoldotta a szõnyeggel ha jól emlékszem 😄
desigo
vett volna rendes japánt
NSX az megállt vóóóóóna 😊
kemszi2
azé mer amerikai szar.
Firerock
és rokkant a lelekem!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

desigo
Teljesen mindegy,hogy bagoly mennyivel ment.
Ha már százezreket költött rá álljon már meg azonnal a vas bármilyen sebességrõl...
Eleve mi az,hogy pályán túlmelegszik? Még ha hegyi úton folyamatos nagy tempó mellett sok kanyar lenne ott megérteném de pályán?wtf?
Firerock
akkor mennyél 90el,de visszatérhetnénk az eredeti témához,ahhoz amirõl ez a topik szól!

Effe88
na inkább cseréltesd ki a fékeket😄😄
(dobfékekre😄D😄😊

kemszi2
az autópályát azért ne keverjük a fõutakkal
w77d
várj befejezem neked: ezé rohaggyak meg XXD

Effe88
ebbe van valami viszont
<#eljen>

[HUN]Crassus
pénteken hazafele 3!! an álltunk meg a keresztúri úton,mert egy gyökér késõn kezdett elõzni és ,hogy befejezze úgy 100-al jött szembe így megkellett állnunk......elegem van a sok parasztból akik leszarják a szabályokat!

kemszi2
laller lett volna a hibás.a dolog akkor nem lenne egyértelmû ha lala valamivel elõtte jött volna ki a busz mögül elõzni ,nem pedig a belsõt használva folyamatosan ami ugye megint csak nem megengedett
kifli
amúgy W77D ha nekicsattansz a busznak, bizony nem egyértelmû, hogy nem te lettél volna a hibás, már a rendõrség szerint.

Mert nem leszorított az úrtól, ha a leírásodból indulok ki, hanem a túl magas sebesség miatt nem tudtál volna lassítani.

Gondolom a buszos belenézett a tükörbe elõzésnél, a sebességed viszont nembiztos hogy meg tudta ítélni, így nem tudta mennyi idõ még utoléred.
Ha szabályosan közlekedsz, lehet azon a távon a motorfék lelassítja az autót,  és nem kell olyan drasztikusan a fékre se lépned. (mert ha azt vesszük a +60km/h elég sok, és te még rá tudtál taposni a fékre, majd a leállósávba rántani a kocsit.)
Annál a balesetnél hiába nem a buszos a hibás, akkor is köcsög.

Ennek ellenére vicc, hogy a fék beszart 😄
TaRka0107
... és ezt a legtöbb ember itt megértette, kivéve 1...

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

w77d
nna pontosan ez lett volna a mai mese tanulsága, köszönöm!!!!

kemszi2
na igen .magától az esettõl elvonatkoztatva az ember elvárhatná igazán hogy mûködjön a fék az autón, bármilyen körülmények között
cement
en is szoktam 190-200al menni, mondjuk ritkan, es szuksegbol mert nagyon-nagyon sietek, nem kedvtelesbol. mert ahhoz veszelyes es draga mulatsag (fogyasztas). ha valakinek olyan autója van ami képes erre a tempóra biztonságosan, és õ maga van olyan jó sofõr, hogy a felmerülõ vészhelyzeteket biztos kézzel elhárítsa akkor nincs gáz. a probléma ott van ha valaki csak vagányságból csinálja, tudás nélkül. 2 órája megyek nagykörúton persze dugó, aztán kicsit megindult, egy swiftes hulyegyerek meg elkezdte nyomni neki lattam tukorbol jott mint allat es a resen ami a sregen a masik savban halado es koztem volt be akart menni, ha nem fekezek bele siman elviszi jobb elso fertalyomat.

respect to the man in the ice cream van

w77d
2 hónapja volt egy hivatalos felmérés, sebességet mértek és ebbõl átlagoltak. Ment a mérés az M7-esen és az M3-on is. A mérést az Állami Autópálya kezelõ ZRT végezte el és az eredmény az M7-es esetében 160-as közeli átlag, míg az M3-nál ugyanez 150...

kifli
mikor teszed a feljelentést, mondjad, hogy 190-nél fékeztél 😄
kemszi2
az én leszek...már aki 110-re áll rá 😄
Effe88
te mirõl beszélsz??😄😄
elég sokat autokázom én is pályán de nagy átlagba betartják köztük én is sõt vannak akik belövik magukat 110re oszt ott poroszkálnak😄😄

w77d
persze persze... nna elég volt mára a hülyeségbõl, holnap meló van, nincs nekem ehhez kedvem, tegyél egy szívességet és hagyd a témát..

[HUN]Crassus
na mindegy téma lezárva reméljük hamar összevered magad a kocsiddal együtt valami oszlopra....

kifli
150 megengedett? 😄
[HUN]Crassus
A cadilac mellé kaptál egy felsõbbrendûség igazolványt is?
Ez a fõ probléma azthiszed,mert van egy jó autód neked már mindent lehet....elárulok egy titkot nekem is jó autóm van mégsem verem a nyálam és nemn kockáztatom mások életét!

w77d
150-ig elnézik, nem is büntetnek.. amúgy a 130-at gyakorlatilag senki enm tartja be, kivétel ha csak annyit bír a verda 😄 átlag 160-at autóznak az emberek...

Effe88
jól van értem én de akkor is😄😄😄
megengedett 150???D😄:😄130 az😄

w77d
nagyon nem értesz az autóvezetés témához aranyapám és ez már nekem fáj... most hagyjuk abba...

w77d
de most nem ez volt a lényeg, majdhogynem üres volt a pálya, ha a buszos nem baszik a tükör meglétére semmi veszélyhelyzet nincs. Ha a még megengedett 150-el érem utol, az is fájna fék nélkül...

[HUN]Crassus
neked nem opció a KRESZ

Effe88
igen de azért 190el se szágolduzzunk már ha lehetséges ez nem az autobahn<#ejnye1>

w77d
DE EMBER!!! A KRESZ ELÕÍRJA? HOGY A BELSÕBEN ELSÕBBSÉGED VAN BÁRMENNYIVEL MÉSZ!!!!!!!! KAPJÁL MÁR ÉSZBE!!

w77d
én meg csak szánlak, hogy a kispolákoddal kell naponta megküzdened, meg az élettel, amivel állandóan harcban állsz XD

Firerock
ültél te már autóban?
most nincs igazad...

[HUN]Crassus
130 a megengedett sebesség a belsõ sáv semmilyen prioritással nem jár csak a nagypofáju száguldozók hiszik azt!

[HUN]Crassus
jaja hagyjuk remélem a legközelebbi iylen menõsködésedkor megdöglessz majd....

bency
El van tévedbe szegény<#banplz>

w77d
miért is van elsõbbsége, amikor jövök a belsõben és már jó közel vagyok???? nagyon enm vágod a témát inkább menj TV-zni, aztán hunnyál kicsit...

w77d
más az elválasztott autópálya, meg más egy út, ahol nem vagy elkülönítve a szembejövõktõl. De tényleg abba lehet hagyni unalmas már ez a kötekedõs szarakodás, ráadásul senkit sem érdekel..

bency
De itt most pályáról beszélünk,nem valami gyakori dolog hogy szembe jönnek veled ,sima úton más a helyzet.

[HUN]Crassus
tudod az a sofõr lehet ,hogy belenézett a tükörbe,de nem arra számított,hogy 200 körül jönnek mögötte és nem mellesleg NEKI VAN ELSÕBBSÉGE! úgyhogy akárhogyis vergõdsz TE voltál a szabálytalan!

bency
Elõsször egyet kell értsek egy buzOWL al <#idiota><#eljen>