Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
anti hero
:) Semmi okosság :P
Es a belso savot nem hiaba hivjak elozo savnak...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ha már százezreket költött rá álljon már meg azonnal a vas bármilyen sebességrõl...
Eleve mi az,hogy pályán túlmelegszik? Még ha hegyi úton folyamatos nagy tempó mellett sok kanyar lenne ott megérteném de pályán?wtf?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Mert nem leszorított az úrtól, ha a leírásodból indulok ki, hanem a túl magas sebesség miatt nem tudtál volna lassítani.
Gondolom a buszos belenézett a tükörbe elõzésnél, a sebességed viszont nembiztos hogy meg tudta ítélni, így nem tudta mennyi idõ még utoléred.
Ha szabályosan közlekedsz, lehet azon a távon a motorfék lelassítja az autót, és nem kell olyan drasztikusan a fékre se lépned. (mert ha azt vesszük a +60km/h elég sok, és te még rá tudtál taposni a fékre, majd a leállósávba rántani a kocsit.)
Annál a balesetnél hiába nem a buszos a hibás, akkor is köcsög.
Ennek ellenére vicc, hogy a fék beszart 😄
respect to the man in the ice cream van
elég sokat autokázom én is pályán de nagy átlagba betartják köztük én is sõt vannak akik belövik magukat 110re oszt ott poroszkálnak😄😄
Ez a fõ probléma azthiszed,mert van egy jó autód neked már mindent lehet....elárulok egy titkot nekem is jó autóm van mégsem verem a nyálam és nemn kockáztatom mások életét!
most nincs igazad...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
:) Semmi okosság :P