Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyszerûen meleg vagy és kész XD
Nyilván azért vett matrica rendszámot, hogy utána a gyári fém helyére ragassza, nem?
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
off
Miért szomorú a katicabogár?
Mert nincs elég pontja, hogy kiváltsa a Fila táskát.
Miért szomorú a katicabogár?
Mert nincs elég pontja, hogy kiváltsa a Fila táskát.
a te rendszámod a Meleg-1 lenne 😄
vagy kisméretû matrica rendszámot
Mindjárt más...<#eljen>#eljen>
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
szélvédõre !!!!444 😄DDD
Nekem is az tetszett a legjobban ,hihetetlen milyen vad egy autó 😄
Broman: Egyetértek,szerintem is különösen ocsmány dolog mikor az autóra igy ráteszik a rendszámot...kell hozzá egy bizonyos igényesség is hogy ezt megtedd mondjuk.
Broman: Egyetértek,szerintem is különösen ocsmány dolog mikor az autóra igy ráteszik a rendszámot...kell hozzá egy bizonyos igényesség is hogy ezt megtedd mondjuk.
:) Semmi okosság :P
nem tett jót neki hogy a csapott hátúból csináltak ezt.mint minden ilyen sedan szarul néz ki.(szerintem)
Rettenet a sportautókon ez az idióta helyen elhelyezett matricás rendszámozás, mintha a személyi igazolvány számomat lenne szükséges a homlokomra tetováltatni, vááá. <#wilting>#wilting>
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Saleen <#eljen>#eljen>
Hándéj külsejû Saab.<#eplus2>#eplus2>
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
vagyis méd in india 😄
Elõtte is az volt, csak a szárnyak dobták fel...Nekem bejön a mostani is 😊
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
a te autód is ázsiai ... méd in csájná
mindig elszörnyülködök, hogy az Impreza mennyire elvesztette eredeti lényét és lett belõle külsõre egy átlag ázsiai kacat..
ezt még (azt hiszem) pénteken

akkor már tõlem is egy régebbi kép 😊

<#eljen>#eljen>

ki tudja XD
gondolom nem a 75-ös troli ment az autópályán.......
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
patkófékre !!! mint a régi csepel bicón XD
a busznak csak a buszöbölbõl kihajtáskor van (elvileg) elsõbbsége
majd ha anyádék jönnek szembõl és a faszkalap aki 190-el megy, átrepül az õ oldalukra, mert mondjuk mûszaki ok miatt eldobja a vasat, amjd akkor is ezt mondod, h "miért ne mehetne 190-el" ?
Most néztem meg a perelõs south park részt, szóval elfogult vagyok, de én akkoris felnyomnám õket...<#idiota>#idiota>
pontosan ez történt, ez egyértelmû, szóval nyugodtan feljelenthetném õket, de nekem nem az kell, hanem egy normális fék, ami vélhetõen holnap már valóra is válik...
Visszatérve a fékedre, nem lehet hogy el akarták sikkasztani a különbözetet? Mert olyan hogy "véletlenül rossz cikkszám"... számlán a jó van?
Látom minden a régi, lujó még mindig puzi és vetít mint a mozigépész 😄
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae