44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#37509 pepszi twist eszkelédje???:D:D -
-
#37507 Egy gyönyör piros 300ZX-et. Kép sajnos nincs :( -
#37506 200 ezernél? Jó is lenne, ha addig bírnák, elvileg 80e-nél cserés. Legalábbis, havernak 80e után megadta magát, golfjába az 1.4 tsi. Szervízbe meg azt mondták, ez tök normális :D -
Héeder #37505 ma Veszprémbe egy fekete Honda Integra Type-R-t és egy 60 év körüli nő tiporta neki :D -
#37504 OFF:
Olyan emberek nyilatkoznak bizonyos autókról akik hozzá sem szagoltak még. Látták neten, tv-ben, olvastak róla, hogy ez így szar meg úgy szar. Tisztelet a kivételnek...
Meg kellene már érteni, de szerintem sok mindenkinek nem fog menni, hogy például amerikai, meg olasz autó, de van németre is példa, nem azért fognak venni az emberek mert a világ legmegbízhatóbbjai, hanem mert szeretik, tetszik nekik minden hibájukkal és bajukkal együtt.
Csak időnként el kellene felejteni bizonyos beidegződéseket és eljárni találkozókra, olvasni fórumokat ahol ezek az emberek a saját autóikról nyilatkoznak.
ON. -
#37503 mondja ezt egy japán fan, na ez a vicces XD -
#37502 Amcsi minőség...muhaha:)) -
#37501 -
#37499 Unokatesómnak van egy 94-es Cadillac Eldoraldo-ja, a hátsó ülés mint egy fotel. Az elsők is nagyon kényelmesek, de a hátsók az igazik. Szóval kényelem terén azért azok is ott vannak! -
#37498 igazság szerint két külön világ amiről itt vitatkozunk. Aláírom, az amerikai autók többet fogyasztanak és pont ezért nehezen eladhatóak. Viszont ha valaki nem nézi a fogyasztást, akkor egy Cadillac, vagy mondjuk egy Ford Traverse több kényelmet és komfortot nyújt bármelyik ázsiai vagy európai társánál. Természetesen ezt az itteni piac nem ismeri el, nem is tudja elismerni, mert egyszerűen túl kevés ember tapasztalta. Én a Cadi előtt vér opeles voltam, az volt minden, meg a Mercedes. Most már nem. Próbáltam már a teljes modellpalettát legyen szó BMW-ről vagy Audiról és Mercedesről, egyik sem nyújtotta azt a komfortot és azt az érzést, mint az én 2006-os CTS-em. Ez van, ez tény, aki kipróbálja duzzogva de elismeri... -
#37497 Fájdalmas amiket írsz...
Azt hittem az autós magazinnál ahol dolgozol ragadt rád valami értelmes dolog is.Nem csak az új üléseket kell telefingani meg ész nélkül a tesztpályán csapatni hanem a kollégáidra is figyelj néha
A pörgős rizsrakéta motorok nem kevésszer nyertek International Engine of the Year Awardsot. -
#37496 Akkor miért nem amerikai autókból adnak el a legtöbbet? A 70-es évek óta az usa-ban is egyre csökken a hazai autót vásárlók száma. Ez azért csak jelenthet valamit, ha annyira jók lennének akkor biztos hogy a nagy hazafi amcsik is olyat vennének. -
#37495 "ugyanezt az amerikai is tudja, csak nagyobb léptékben és jobban..."
eléggé elfogult vagy szerintem.....
mit tud jobban amerika???
egy valamit de az kurvára
minél többet fogyasszon az autó:)
na ez megy nekik
-
#37494 Egy ugyan ilyet... csak saját képem nincs mer mire felfogtam mi az már elment
-
#37493 "műszakilag mindig toppon lévő japán" jah toppon a kihegyezett rizsrakéta motorokkal.. szervizigényesek
"kényelmes,megbízható német autóhoz" ugyanezt az amerikai is tudja, csak nagyobb léptékben és jobban... -
#37492 Amúgy meg ha jól tudom pont egy Mercedes tartja a nagy generál nélkül megtett legtöbb Km rekordját -
#37491 flém on
Ne hasonlítsuk már a nagy tohonya elavult amerikai autókat egy műszakilag mindig toppon lévő japán vagy egy kényelmes,megbízható német autóhoz. -
#37490 Európai szarok ? Már bocs de azért az amcsi kocsiknál is van szar és jó ugyanez van az Eu és Ázsiai kocsikkal van szar és van jó köztük -
#37489 én tudok olyan 1950-es amcsi autóról, ami még mindig járóképes, az európai és ázsiai szarok meg már szarrá vannak felujítva, meg tönkrementek, meg már szét is estek... grat rest of the world.... -
#37488 Csak hasra ütés ként írtam egy számot ;) -
#37487 ne túlozz 200 ezer? az 1.4 tfsi jó ha kibír 60 ezer km-t, vw szervizbe hegyre állnak ezek a szarok -
#37486 Csak ezzel kb. 1 millió km-t lehet elmenni... és nem szakítja szét a túlhúzott motor, az alul méretezett váltót... -
#37485 De legalább tartós,nem pedig ilyen szar 1.4 turbó ami fel van húzva 140 meg 150 lóerőre aztán 200 ezernél megdöglik a turbó. -
#37484 :D:D
jól van akkor is fantasztikus teljesítmény 4600ccmből kiszedni 193 lóerőt
grat az amiknak...-.-
ja de cserébe meg városba simán benyel 20-25öt ugye mert hát jó nagy dög
de igazából nyílván neked nem gond tankolni szóval hajrá:)D:D:D -
#37483 Én csak annyit tennék hozzá, ha ilyen autón gondolkozol mindenképpen a napi használatra szánt autódat tartsd meg. A komfortérzet nagyságrendekkel romlik és egy idő után kín lesz a közlekedés.
Mielőtt megveszed ülj bele és "barátkozz" vele. Ha nem jön be inkább ne erőltesd.
Tapasztalat... -
#37482 193.. és mégis odaver jópár sportkocsinak ;) -
#37481 hahahaha
4600köbcenti 163 le :D:D:D:D
micsoda tudásD:D:D -
#37480 térelválasztó plexi + műbőr van benne... hátul a plexi és a tartócsövezés miatt szinte 0 a lábtér -
#37479 Van amelyikben térelválasztó és műanyag ülés van. Ebben nem tudom milyen,szerintem műbőr,mivel esküvőkre is szokták bérbe adni. -
#37478 jó tudni hogy nem fogunk azon összeveszni ,hogy milyen autó jut a másiknak :D -
#37477 Lehet hülyeséget mondok...de ezekbe hátul nem műanyag ülés szokott lenni? Vagy valami nagyon szar.. -
#37476 Te bajod -
#37474 ennyiért én nagyon agyalok rajta -
#37473 Sose fogják eladni. Valami nagyon ökör áron kezdték árulni 7 vagy 8 millióért... -
#37472 Az az autó rendezvényekre való,egyébként tényleg eladó már vagy 1 éve.:DDD Vétek lenne levenni róla a fényhidat... -
#37471 rendszámoztatni csak úgy lehet, ha leszerelem a fényhidat meg az összes villogót.... -
#37470 használtautón keress rá, 1 db van... ott voltam, a szomszéd kerületben van. -
#37469 Azzal attól függetlenül mert rendőr autó, lehetne használnod, vagy engedély kell hozzá, vagy csak állna a garázsban dísznek? -
#37468 képt