Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minekaznekedtehomár?

w77d
srácok hol tudnék utána nézni, hogy a W220-as S osztály felni lyukkiosztása olyan e mint a Cadillac-nek?

google rezgéscsökkentõ cuccost engedtem rá miután feltöltöttem a vidit, de sztem csak szarabb lett.. de most már így marad 😄

ilyen egy alap vidi amit a 7éves kamerámmal vettem fel 😄D

ez meg ugyanaz a videó feltöltve, csak a yt-n utólag javítgatva:

Adaaam
Képstabilizátor dolgozik így vagy utólagos programmal javítottál rajta? Akarok majd barkácsolni egy steadicam-et ha lesz olyan gépem ami full hd-ben tud felvenni 😊

everything's better with music

matyi0323
😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

nem mai, de most jutottam el addig hogy felrakjam yt-ra, nem nagy cucc a vidi de vannak kellemes hangzavaros részek 😄

kifli
ez vagy egy ugyanilyet sokáig láttam szegeden egy jódarabig, mivel itt állt mindig pár utcányira 😊
kaposi1
((:<#nezze>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Firerock
Nagyobb fail már csak a Vauxhall lett volna😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Willi Betz
Nálunk igen. Amcsiban Buick Regal.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Effe88
ez insignia ugye???😄

w77d
akurvaanyját XD

Willi Betz
Hát akkor az elég sok 😄DD

w77d
épp annyi köze van hozzá, mint a Buick-hez

Willi Betz
Még hogy semmi köze hozzá.<#nevetes2>

Effe88
a hundáj jobb-.-

Effe88
ban!

w77d
most nézem holnap szólni fognak a légvédelmi szirénák és a televízió és a rádió is vészhelyzetet jelent majd.. gyakorlat az egész ország területén. Engem nem érdekelnek a gyakorlatok én holnap reggeltõl harcolok és neeeeeeem adom meg magam XXXD

w77d
ez nem igaz XXD

LeWyTy
Tudjuk hogy megbántad hogy megvetted és csak azé nem cseréled le mer nem kell a hülyének se<#mf1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én is ilyen lehettem volna<#rinya>
(Mármint újgazdag milliomos)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Falkon
Hundáj

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

LeWyTy
De nagyra vagy az opeloddal... akkor micsoda ha nem az?<#nevetes1>

w77d
méé Opel? semmi köze hozzá bammeg 😄

LaszloLedzenyi
ez akkor is csak egy opel<#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

w77d
istenkirálycsászárüberbrutálgépállat

LaszloLedzenyi
miezaszar?

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

szabii98
Mert W77D egy újgazdag köcsög aki a legdrágább cuccokat veszi meg, merazolyanjóó. kb mint tirexi 😄

I met God. She's black

jetblack
Miért van olyan telód mint Tirexinek ?

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

w77d
hááánadenemszíííííp? XD este viszont a Galaxy S kurva szar képeket csinál...

ejj a lotus de nagyon jól néz ki <#worship>

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

matyi0323
de Tarány nem meleg..

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

cement
mind2 testes meg szõrös, végülis ja!

respect to the man in the ice cream van

w77d
arra mindig telik, csak gondoltam szép gesztus, ha ti veszitek nekem a piát XXXD

TaRka0107
Vegyééé magadnak ember!!! Csak telik egy üveg rumra😄DDDD

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

w77d
adtok egy üveg rumot, simán leéneklem a színpadról XXD

TaRka0107
De nem g*ciskedésbõl írtam amúgy. De most komolyan, amikor láttalak a Garázs c. mûsorban, onnan tudom hogy nézel ki. Azért mondtam, tényleg hasonlítasz rá egy kicsit. De gondolom ilyen jó hangod nincs😄 Vagy részegen igen? (mondjuk mindig az vagy)XDXD

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Willi Betz
Persze,ezért írtam,hogy számomra,vagy szerintem. Praktikusságot meg nem is érdemes keresgélni benne,mivel eléggé bunker dizájnja van.

cement
a kinezet meg objektiv dolog, sztem szép, és mindemellett jó autó is. nyilván a háromajtós nem a legpraktikusabb, de ha valakinek nincsen családja nem érdekli ez a szempont.
szerintem meg pl a fiatok meg sok alfa (kivétel van azért) nem szépek, és emellé még szarok is 😄

Willi Betz
Nem a terepjárási képességeit kérdõjeleztem meg,hanem a külseje egy okádék számomra.

tviktor91
Akkor inkább saját lakáson vagy házon gondolkozz mint egy "szar" új autón ami 2 év múlva a felét se fogja érni.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

cement
top gearben is dicsertek ha az mervadobb

ahhoz még gyúrnod kell, Lajoska XD

w77d
elkaplak megbaszlak

+ caddilac

Effe88
ronda hát

Willi Betz
TC az nem mérvadó...annyi faszságot írnak néha össze,hogy az ember falnak megy tõle. Az autó meg számomra egy vizuális környezet szennyezés,akár csak a Juke,Pontiac Aztek,Ssangyong Rodius,Actyon,Kyron...

bency
Az Evoque kurvára stilusos lett ,TC-n is dicsérték,meg én eddig csak szépet olvastam róla,azon kivül hogy nem ócsóság...

:) Semmi okosság :P