Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyen egy alap vidi amit a 7éves kamerámmal vettem fel 😄D
ez meg ugyanaz a videó feltöltve, csak a yt-n utólag javítgatva:
everything's better with music
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Mármint újgazdag milliomos)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
I met God. She's black
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
szerintem meg pl a fiatok meg sok alfa (kivétel van azért) nem szépek, és emellé még szarok is 😄
respect to the man in the ice cream van
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..