Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
örülök hogy nem én raktam fel képet róla indára.. már volt róla fent jó néhány, sõt az is ott volt hogy a dzsuzsáké, nem tudom ez most miért lett hír, szerencsére nem láttam amikor a fókuszba volt, a nevezd meg címû liszensz-t legalább betartották ?
csucsákdarázs

inkább adná ide nekem azt a pénzt amit kurvákra meg tippmixre elkölt
Jah ezért van minden hülyének Cadije XDDD mert ilyen occccsóóóó
Subi fincsi
Subi fincsi
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Azt kifelejtettem,hogy a folytonos gumi le-föl rakosgatás nem tesz túl jót se a guminak,se a felninek. Szóval ezért ildomos külön tartani õket. Téli lemezen,nyári alun.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
nem tud létezni a csudi alufelnije nélkül 3 hónapig.....

Ezért inkább veszel 18-as téligumit 245-ös szélességgel...gratulálok... Egyébként kb 20-25 ezerbõl meg lehet úszni a 4 lemezfelnit. Meg télire igazi tudatlanság alufelnit használni,mivel a só meg a többi trutyi egy idõ után szarrá marja a felületét.
a zopelos jól mondja, lemezfelni, kisebb kerekekkel
igazi lúúúúzer vagy 😄
És mi van,ha mondjuk csak 16-os gumikat vennél? Mondjuk lehet azt lemezfelnire is rakni,nem kötelezõ alura. Meg aztán a téli gumi jobb is,ha nincs olyan széles mint a nyári.
hát bammeg szemmel látható, hogy a légzáró réteg szétment.. nem kockáztatok egy elszállást miatta..
én elõbb elmennék egy másik gumishoz is, lássuk az mind mond..
kurva élet, most raktam volna fel a téligumikat, erre kiderült, hogy mindegyik szar már, belül szétrepedtek... 80ezer ft-os darabáron vehetek most gumikat faszaaaa... na meg most van bejelentve a kocsi 100 ezres szervízra, ami mindimum 240 ezer ft lesz faszaaaa
igen, 300mm 😊
telével lõtted ?
nem, õ alapból puhos (gyenge)
Fehér Corniche-nek van egy megjelenése! 😄
Ez lehetett! 😄
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
R8 V10
egyik ismerõssel néztünk egy fehér TT-t hogy az most TT-e vagy R8.. erre nagy hang, megfordulunk és jön egy fehér R8 😄D

egyik ismerõssel néztünk egy fehér TT-t

trabi 😄
#36180: késõbb majd rakok képet róla
#36180: késõbb majd rakok képet róla
Fehér R8-at a Petõfi hídon.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)