Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Beültem egybe,aminek még nem vették el a szüzességét, végigsimogattam a mûszerfalat, megillatoztam bõrüléseit, fabetéten minõségellenõrzést tartottam, kezelõszerveket kipróbáltam, tényleg olyan mint egy jó nõ.
Nem olyan mint egy ferrari hogy beülök és odaadja magát egybõl, a Mercit meg kell ismerni elõször.
Nézzétek a galériám!!! van egy kis pénzem az az igazság
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Többi ócskavas fõleg a merci
Nézzétek a galériám!!! van egy kis pénzem az az igazság
megint bebasztál már délben?XD
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
😄DDD
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
:) Semmi okosság :P