44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
  • Effe88
    jól tette
    én se állnék szóba perverz melegekkel
  • bency
    Alap .
  • bboyatty
    De, haverokat lábon is lövöm néha de csak csúzlival mikor beszélgetni szeretnék.
  • w77d
    nem kellett vóna? XD
  • Minstrel
    köszi!
  • Willi Betz
    Amekkora seggfej,Én kinézem belőle :D
  • bboyatty
    Pisztolyt ugye nem mutogattad neki?
  • w77d
    megbaszlak XD
  • Willi Betz
    Kibaszott ronda a fejed és nem akarta elhányni magát XD
  • kamion
    nem szemből jött, hanem nekem jobb oldalról, és kanyarodtam balra, ő meg egyenesen ment a mekihez.
    Én voltam a védett úton..
    A zöld nyil vagyok én.

http://noob.hu/2012/05/12/gggh.jpg
  • kamion
    Biztos lopta a verdát, és megijedt.

Velem tegnap az történt, hogy a mekihez kanyarodtam volna balra a védett útról, már félig bekanyarodtam, meg amúgy is már a meki felé néztem nem e jönnek szemből mert kicsit levágtam a kanyart, amikor fél szemmel észre veszem, hogy egy landroveres, szemből a benzinkút felől kijött elém, és majdnem belementem oldalról :o
    Amikor még kanyarodás előtt jobbranéztem még csak ott gurult...
    Aztán utánnamentem mivel ő is arra ment, aztán megáll előttem, és szép lassan elkezd betolatni a parkolóhelyre.
    De semmi bocsánatkérés, vagy intés, hogy bocsi, csak lazán nézi a tükröt, az állát is fenn hordta.
    Fel is baszta az agyam, hogy észre sem vette, még mikor tolatásba volt, kicsit ráhúztam az elejére a kormányt, kb 2 centire mentem el az elejétől, vegye észre magát...
    Ha rosszul adta volna ki mert véletlenül végighúzom az odlalát, akkor azt mondtam volna, hogy ő gurult kifelé..Mivel mellettem ültek mellette meg nem.
    Megérdemelte volna, de nem köscögözök.
    Utána néztem a visszapillantóból fél perc múlva ki is fordult és elment, mire pont mellette lettem volna a MCdrive visszafordítójába.
  • w77d
    ma láttam egy olyan CTS-t, mint az enyém, csak kéket.. nagy nehezen utolérem a forgalomban cikázva, mellé érek és kedvesen átszólok, hogy 1-2 apró kérdés erejéig álljunk már félre. Erre a csávó elsápad és full gázzal csikorogva elkanyarodott... bammeg velem van a baj? XD
  • Willi Betz
    Fiat Topolino
  • broman191
    Egy fekete Hell-es Hummer H1-et, egy új 911-es Porschét, Audi A7-et...és még pár szépséget kísértek a sünök valami rettenetesen lassan Miskolc belvárosa felé reggel fél 9 körül... :)
  • Minstrel
    Láttam egy ilyet pár napja, de nem tudom mi ez. Az elejét nem láttam sajnos. Valami tipp? :)

• kaposi1
    Gratulálok!
    Szép fogás.Gyermekkorom kedvenc Matchbox-a volt.
  • öregember

• öregember
    állólámpás...
  • öregember
    a tükrömet :D
  • öregember
    k é n e

• LeWyTy
    Az
  • Effe88
    europark
    határ út
  • Effe88
    húúúú az a új cls amg az kalács
    porsés képről meg mit tüntettél el?:D:D
  • LeWyTy
    Ez a Citroen annyira jól néz ki(már majdnem 1 éve)
  • bboyatty
    Tegnap.

• öregember

----------------------------------------

• öregember

• öregember
    ...vagy egy talicskát tolnia...
  • Attila8805
    Ha jól sejtem
    Stickerbomb !
    CSocsótól tudsz érdeklődni a tuning autó totyikban.
  • broman191
    Szerintem csak amolyan sztereotíp feltűnő racing tuning, nem rémlik hogy lenne külön kategorizálása az ilyen autóknak.
  • LeWyTy
    Pici OFF-ocska: MI a neve annak a stílusnak mikor így festik a kocsit?
    KÉP
  • Willi Betz
    Weed,most jut rólad eszembe,hogy hazafele jövet elütöttem egy galambot. Koppant olyat a feje :DD
  • Willi Betz
    A fejed alapjáraton elbaszott! XD
  • w77d
    mirő? a borúsan elbaszott fejemrő? XD
  • bektomi1
    képt
  • w77d
    áááákurva annnnyát ma kitapostam a lelkét a kedinek hogy baszódjonmeg... szar napom volt, a gumi bánta
  • BenedekFeco
  • Effe88
    gyáááááááááD:D:D::D:D
  • w77d
    hát úgy, hogy végre találtam egy helyet ahol le tudom támasztani a verdát, aztán későn vettem észre más miért nem ment oda be :D
  • Effe88
    hogy akadtál te fenn????
    neked kajak inkább biciklizned kellene.......