Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen fényképezõgéped van?
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
:) Semmi okosság :P

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
a nagy dagadowl alatt eldeformálódott az ülés is
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
mûvészkedés = összetörted 😄

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
jó azért nem, de ezek a lámpák meg..jó megértem, újítani kellett, de akkor sem futkároznék egy ilyen kocsival a nagypapám öccsének a fiának tanyáján..
I met God. She's black
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
itt körülöttem az ukránok/oroszok mi gépekkel járnak 😄 néha csak bámulok 😄
minap egy mattfekete fogalmam sincs milyen autóval jött egy orosz. mint nálunk egy touareg kb., de állítom nagyobb volt..
szerintem nem maffiózó volt az Ivanovics 😄D
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
úgy volt, hogy lecsapok egy Mustangra, de szerelõvel átnézetve nagy gebaszokra bukkantunk.. pl hogy már újra volt építve az eleje...
Te aztán nem cserélsz, múltkorában nem az volt, hogy jön valami nagyvas?!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Kár hogy nem a közelbe laksz, elvinném egy karikára a kicsikét, szerintem nagyon szép a belseje, fõleg a barna bõrrel 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?