Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mente et Malleo
Enyémért is akartak már 800-at adni,közben meg 600-ért vettem. Bár amennyi munkaóra benne van már...
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
eleve nem ér 2.5nél többet, elvégre ismerni a tulajt.........
5.5 milláért már meg akarták venni tõlem 😄 3-ért a 2.8-as alap van nem a 3.2-es full extra
amúgy meg az a 45 misi ide vagy oda nem baszik egy öltést sem XXD
amúgy meg az a 45 misi ide vagy oda nem baszik egy öltést sem XXD
elcserélnád Lujó szarjára ?! 😄
azééééé beleraknád a valagad... xD
ezt most találtam az ismerõsöm oldalán (április 20-ai kép)

Nekem Opel Ascona-nak tûnik <#eplus2>#eplus2>
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
valami faceliftes opel senator<#nyes>#nyes><#idiota>#idiota><#nezze>#nezze>
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
kurva kényelmes, és abszolút nem nehezebb, mint bármelyik más autót.... max a méret szokatlan egy picit
ezeket meg vót szerencsém vezetgetni, bár õszintén szólva kora reggeltõl estig a faszom tele lett már az oldtimerekkel XD
De lehet a fejed is megjegyzi közben, aztán már csak álmaidban fogsz autókázni a cadiddel.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
de az nem azt jelenti csak úgy ráfoghatod vkire
fõleg nem egy hõbörgõ taxisra
üsd szét a fejét oszt annyi
fõleg nem egy hõbörgõ taxisra
üsd szét a fejét oszt annyi
www.gtr-masters.hu
Ha a Seduca Hurricane elektromos motorkerékpárommal lettem volna és elkezdel menõzni tuti félválról lepattansz róllam
new gaming rig pc coming
ijesztgetni is jó.
Ti sem mernétek feljelenteni rendszám alapján egy fekete caddylacat aki rádtartotta a stukkert.
Ti sem mernétek feljelenteni rendszám alapján egy fekete caddylacat aki rádtartotta a stukkert.
Hagyjad már csak menõsködött. 😊
Habár jó ha van nálad egy stuki a mai életben, igaz, nem Brooklyn-ban él, de akkor is.
Habár jó ha van nálad egy stuki a mai életben, igaz, nem Brooklyn-ban él, de akkor is.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
hûvös rege!
anti hero
nem elég meggyõzõ a caddy.
néha szoktam munka után csak úgy poénból autókázni, mert jól esik, most bammeg mondom jövök haza egyenesen mert még összetör valami barom...
Meleg van,mindenki feszült. Annak meg szar aki úgy akar spórrolni,hogy klíma helyett az ablakot húzza le,ahol ömlik befele a meleg...persze ezt most nem rád értettem,hanem általánosságban. De ja sok a hülye nagyon.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
hát gyerekek ma hülyék az emberek... mindenki ordibál, mindenki dudál, verekedni akar... csak délután 2x törtek majdnem össze. Elõször megfeledkezett a csávó a jobbkézrõl, másodszor meg az Árkád bejáratnál kikerülök egy lassú autót, erre taxis mögöttem beleáll a seggembe és ordibál, majd satufékeznem kellett mert egyszer csak szemben az én sávomban megjelent egy másik tehetséges... a taxis mögöttem vörös fejjel fröcsögött és anyázott. Megálltam de sajnos nem szált ki, pedig annyira bennem volt, hogy egy stukker köszönti ha nagyon pattog.
Jah meg most nemrég a parkolót járdának nézte pár iskolás kiscsaj és nem akartak arrébb takarodni hogy elférjek, mert üvöltötték a kék táblán P betû alatt. hogy ez jáááááárdaa bazdki XXXD
Jah meg most nemrég a parkolót járdának nézte pár iskolás kiscsaj és nem akartak arrébb takarodni hogy elférjek, mert üvöltötték a kék táblán P betû alatt. hogy ez jáááááárdaa bazdki XXXD