44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
  • öregember
    A közúti közlekedés rendjének megzavarása (Szabálysértési alakzata)

46. § (1) Aki a közúti közlekedés szabályait megszegi és ezzel másnak vagy másoknak életét, testi épségét vagy egészségét gondatlanságból közvetlen veszélynek teszi ki vagy könnyű testi sértést okoz,

százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.

(2) Az (1) bekezdésében meghatározott szabálysértés miatt a szabálysértési hatóság járművezetéstől eltiltást alkalmazhat.
  • kifli
    amcsiból (fejből ne tudom melyik államból) az adataid elküldésével tudsz amerikai jogsit szerezni. Ha azt adod oda a rendőrnek, nemtudja elvenni., meg igazából nem tud mitkezdeni vele. Se büntetőpontok, se jogsielvétel, és még a sunák előtt is vagánykodhatsz egy usa jogsival :DD
  • Attila8805
    XD
  • w77d
    szerintetek az tényleg közúti veszélyeztetés és a közlekedési szabályok jelentős mértékű áthágása, ha úgy indulok a lámpánál, hogy közben gumit égetek? nem gyorsultam, csak hát a rendőr octáviából nem láttak ki a manákok és majd megfulladtak a füsttől...
    kitöltötték a papírokat és feljelentést tettek :/ Lancer EVO-s haver nem hitte, hogy meg merem csinálni. A pillanat már megérte XD amúgy apropo mire számíthatok? pénzbírság? bíróságra járás? a jogsielvételt nem említette a fakabát...
  • Effe88
    egyetértek!
    bár nekem a csúcs ferrari az F-40:)
  • w77d
    gyerekek kövezzetek meg, de nekem ez jobban Ferrari, mint mondjuk egy 458 vagy egy 599....
  • BenedekFeco

• pxxl
    hagy a picsába kit-et. erre gyúrjál rá bazz
  • w77d
    megoldom baszod XD
  • matyi0323
    Lujó, amúgy azon gondolkoztál már, hogy fogsz beférni kittbe? :DDD
    most nem azért, de hásszelhoff meg te, vlahogy nem azonos kategóriában vagytok :DDDDDDD
    najó, a szőr lehet nálad is megvan
  • Effe88
    :D:D
    had vegye csak meg a kittet:DD: mint egy 12 éves gyerek:D:D
  • kifli
    ja, hogy te ilyen mazoista vagy, és veszed az amcsi szennyet :D
  • w77d
    ázsiai kocsi nem kell!!!

a Cadillac ma már a fényezőnél van
  • kifli
    lujdzsi hagyad a faszba a kittedet, szemétre való amúgyis. Vegyél egy ILYEN rizsrakétát, aztán mehetsz fáracsavarodni :D
  • Smicy2
    és persze Evo-Subaru klub közös találkozó is lesz. 12:00-kor találkozó a Lurdynál, 13:00-kor indulás Kakucsra.
  • cement
    dé hóól
  • öregember
    elsősorban melegLujónak ajánlom

"Amerikai autók találkozója lesz szeptember 8-án (vasárnap) reggel 9-től este 20 óráig. Részletek: 300 benzinfaló gépszörny, a leghangosabb V8, Alpet Monster Truck, autótaposás, gumifüstölés, szexi autómosás."
  • bulba
    Uhh, ez cefetjól néz ki
  • miki30246
    van pár jó kocsijuk olcsón
  • Effe88
    :D:D
    velem még egyszer nem fordult elő:D:D
    sőt még a sárga jelző se villant ki soha:D:D
  • cement
    olyan mar nekem is volt h a benzinkutra bealltam es akkor fogyott ki de koppra. es az a kutfej ahova bealltam nem uzemelt ugyhogy at kellett tolnom egy masikhoz:D
  • Stig95
    aha ja :D
  • w77d
    rohaggyále én nem vagyok buzi XD
  • Stig95
    A szőke picsák meg a melegek! :D
  • w77d
    lófaszt nem, haver holnap reggel jön kannával XD
  • gagax
    Hát te jó ég :D időtlen idők óta figyelem a topikot :D Veled mindig van valami vazze :D

A "leálltam a garázsba" szövegből következtetek arra hogy nehéz lesz feltolni a garázsból :'D De nem baj nem árt a mozgás senkinek :DRemélem nem akarod megtankolni a garázsba:D mert az nem poén :D
  • w77d
    hábammeg mondom majd holnap reggel melóba menet tankolok, biztos van még benne annyi.. nem vót XXD
  • Effe88
    súlyos eset vagy:D:D
    ki fogyott a benzin:D:Datya ég, ilyet a szőke picsák szokta csinálni max:D:D
    de te még náluk is hülyébb vagy!!!:D
  • w77d
    Ez mekkora bammeg, pont hazaértem, leálltam a garázsba, elkezdett már lefelé rángatni, kifogyott a benzin XD helyretoltam szépen és jó lesz az ott, legalább ma tuti nem lopják el XD
  • Magnumrolcsi
    2nap alatt kész le fel szereléssel.
    #39451, vagy bérelj egy autót.
  • Willi Betz
    Kábelkötöző és ragasztó szalag a barátod. XD
  • w77d
    leszedni le lehet, nem ez a lényeg, csak nélküle közlekedni nem tudok, mert ott lifegne 4 féle lámpa kiszerelése a szabadban...
  • Magnumrolcsi
    Lelehet azt szedni, ahol dolgoztam korábban ott minden lökhárítót leszedtek a javításhoz, kisebbekhez is minimum meglett bontva. Jó párat javítottam. Kókányóljátok össze...., majd felszakad a lakk. :D Akkor már tuti egyedi autód lesz, festeni ha nem is, de lakkozni viszont fullra kéne.
  • BenedekFeco
  • Totti5
    Van... kiállsz BPn az út mellé és percenként megy el min. kettő 10-15 millás BMW, Merci. Nagyon sokaknak k jól megy.
  • öregember
    bérelj egy suzukit, 3000/nap....Óbudán van egy cég :DDDDDD

de majd kérünk fotót róla :D
  • Yoda001
    most hajnalban az Oktogonon szintén egy ilyen mászott el... úgy néz ki az embereknek van fölösleges 50 milliójuk...
  • szabii98
    sőt, ha már rendelsz újat, szóljá má nekik hogy még nekik kéne fizetni hogy ilyen előfordulhat, hogy behorpad
  • w77d
    igazad lehet XD
  • szabii98
    rendelj újat, miaz neked
    ezt meg dobd ki