44043
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#520 hoppp
ezt nem ide akartam az alatta lévőt!
Azt a dupla trélereset!
Eltévesztettem a fórumot!
De mingyá eszembe jut a szó...pill.... -
#519 hogy érted?
Háát beraktam pár cuccot pl.Dupla treler-ek stb. és azóta prism3-hibát ír ki!
Host kitöröltem őket!
Kipróbáltam és megint kiirja a hibát! -
#518 vazze...
Akkor mond már mire gondolsz -
#517 Nem!
Nem hímringyó!
Nem ezt akartam mondani!
Nah..mind1
De itt alattam kettővel lévő merci....háát......nem tudom hogy vagytok vele de nekem ezek a a merci formák nagyon bejönnek!
Csak én elég ritnán látok ien kocsikat,ha látok is akkor is román rendszámmal azt ien kopasz ül benne napszemüveggel!
-
#516 én láttam már több paliót is -
#515 Nah még találtam 3 jót.
Mercedes SL350. Jó gép.
Mercedes 380SL. Elég régi de király. New York-i rendszám volt rajta(Opatija-ba Horvátországba fényképeztem).
Fiat Palio.
Életembe nem láttam még ilyen autót ezen kívül.
-
#514 Durvák. -
#513 Igaz ezeket nem ma hanem még a nyáron fényképeztem.
Porsche 911.
160-nál ránkvillogott az autópályán hogy engedjük előre :D
Aztán nem sokáig láttuk már.
Bently Continental GT
Egy autókereskedé előtt állt.
McLaren SLR
Vagy 3x láttam mire sikerült lefényképezni. Amikor elment előttem mindig ki volt kapcsolva a fényképezőgép és mire bekapcsoltam addigra elhúzott.
De végül meglett :D
-
#512 "Hogy is nevezik ezt? Nem jut eszembe.... "
Hímringyó?? -
#511 jaaaa......megnéztem és csak 29.880.000-FT!
De az elég olcsó ahhoz képest hogy egy 6500 köbcentis S,SL,CL merci 60 millán felül van újjonon!
Szal......
De amúgy elfogadnám azt a cls-t! -
#510 Nem!
Nem vette meg papi!
Dugással szerezte a pézt!
De ez most komolyan!
Hogy is nevezik ezt?
Nem jut eszembe....
De nem biztos de sokan azt hallották és kinézném abból az izomagyuból!
De most ugyanmár....25-30 évesen van egy közel 45 millás kocsija?
Furcsa 1 picit..nah..mind1
-
#509 ehh de ratyi -
#508 térjünk vissza a topik lényegére inkább... és képeket is szeretnénk... ha lehet, akkor "csinálj képet a járműről..."
ThX -
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
meg ezt, de az az enyém... BUÉK... -
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
ezt a szecskavágót... ki az a barom aki ilyen szárnyat tezs egy kocsira? van az Indexen egy jó topik az ilyen tróger/sufni tunningnak, felteszem oda is a képet... -
#505 :))) én még nem láttam ilyet, hol lehet??? -
#504 Aha, persze... gondolod elhiszi ezt itt bárki? Suzuki... fehér... Magyarországon... hahaha, csak szeretnéd barátom :D -
#503 Képzeljétek megyek ma a körúton és tudjátok milyen kocsit láttam? ......... Egy fehér SUZUKIT , óriási élmény volt!!!!! -
moralosan #502 Játszik a Puttón -
#501 papa megvette? -
#500 Na mondjad -
#499 helosztok!
Én szegedi vok és szinte nap mint np látom a CLS 55 AMG-t és tudjátok hogy szerezte a pénz a kocsira?
Kiváncsiak vagytok?
És úgy kb.25 év körül járhat a csávó akié......... -
lord nihilus #498 lada,lada,lada,trabant,lada,wartburg,lada,mercedes,lada,polski,lada,lada,seat,seat,opel,lada,lada,nemtom mien bazi nagy kamion és a végén egy lada -
#497 -
#496 Elakadt Toyota Hiacet az erkélyről. A tetű állat gondnok ott söpörte mellette a havat, de hozzá nem ért volna, hogy egy kicsit megtolja. Mire felöltöztem, hogy lemásszak segíteni már feladta az ürge... Undorító volt nézni, hogy SENKI nem segít csak elmegy mellette. Az emberek tetvek. -
#495 ah -
#494 egy fekete hummer h2-t,porsche cayenne turbo-t ezüst színbem,sl55amg-t feketében ennyi volt a napi adag -
#493 új m5 öst sötét színben kőszegen és egy vadiúj honda civicet kékben pesten. -
#492 Imprezát!:)
-
#491 Bódi Szilvivel nemegyszer találkoztam, szilveszterkor, aug. 20...mindig a piac u. -
#490 Peugeot 1007-et és Bódi Szilvi fekete 645Ci bömösét.
(mult hétvégén) -
#489 Mi a nagyszám benne (a 607-ben) ?? -
#488 ez Debrecenben van -
#487 mondja ezt az akinek 607-es peugeot-ja van -
#486 én ma láttam egy 1200-es ladát naggyon oldschool -
#485 Ezüst volt? Mert ha igen, akkor szerintem ugyanaz, amelyik a szegedi hangárkiállításon volt a Mercedes standnál. Ismerek valakit, aki régen Porsche Szegedes volt, csak átpártolt :DDD. És az mondta, hogy az valamilyen felspécizett gép, dupla kompresszor van rajta, 517 LE-s (nem biztos, így emlékszem) A hangja tényleg überbrutál volt -
#484 Minden áldott nap 2x megyek el egy mellett minimum. Minél többször látom, annál bénábbnak tűnik a design. -
#483 Lexus SC430 Debrecenben (Euro Fittnes előtt), Bordós szinüben
Ilyesmi felnivel.
-
sajrus #482 Valami ilyesmi nem lenne rossz
Úgy egy készlettel -
sajrus #481 Még csak egy rakás FEdexes autót