44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#762 M3 kivezető szakaszán egy Aston Martint
Nagyon tekintélyes autó.
A típusát nem tudom de erre eléggé hasonlított katt -
#761 remélem még ma meglesz, minden szegletéből lekaptam, sajnos a belsőt nem nagyon fogjátok látni a nap miatt -
#760 Ööööö, annyira nem extra, ne fáradj vele :D -
#759 én tegnap a miskolc Cora parkolóban láttam egy Honda Integra Type-R-t :)
itt van a telomba fénykép róla, majd átrakom gépre és beteszem -
#758 A Corvette-t láttam már sokszor itt Debrecenben. -
#757 Nem gyenge a felni... -
#756 Ezeket láttam Balaton on:
INFINITI FX45 : INFINITE FX45
1978 Chevrolet Corvette Coupe : 1978 Chewrolet Corvette Coupe -
#755 gondolom alig lépett:) -
#754 engem a napokban vittek egy mercedes slk 55 amg vel:D
kicsit király volt:D -
Szabi1991 #753 -
#752 bocs a nagy képért:S -
#751 -
#750 Én láttam ma egy fekete porshe boxstert : EZT -
#749 Jó neki. -
#748 tényleg anyád fönöké-é?
hugomnak van egy Enzo-ja,Gallardoja és egy Rolls-Royce Phantom-ja
:P:P:P:P -
Szabi1991 #747 amiket mostanában láttam :
- 3(kölűmbőző színű) porshe caymen
- Chevi Corvett C6 cabrió
- 360 modena
- hummer h2 limo (gazdálya panelbe lakik :P )
- 2-3 "sima" H2
- Aston Martin DB9 (anyám főnőkéjé:)
kb ennyi , most nem jut eszembe más ha még látok vmit írok :) -
#746 Ma láttam egy Mercedes R-t, új Skoda Octavia RS-t és egy Lotus Elise-t a XI. kerületben. -
#745 -
#744 Ez biztos Lotus mert Lotus néven kerestem rá, de hogy mi jött velem szembe azt nemtudom, mert én is meg ő is gyorsan ment. Kinézetre tuti ilyen volt, de hogy lótus vagy más gyártmány azt nemtudom. -
#743 Nem biztos, hogy Lotus ez. Ezt kb 50 gyár gyártja angliában. -
#742 Tűzpiros Ferrari 360 Modena. Pécs, 48-as tér, délután. Valami J-s rendszámú volt, és két roma csávesz feszített benne letekert ablakokkal. Jómunkásemberek lehettek -
#741 4 napja (akkor nem voltam netközelben :DD), Aston Martin Vanquish, DB9, Vantage, Lotus Elise, új Jaguar XK kabrió, meg jópár Porsche (Londonban ) -
#740 ma láttam itt esztergomba egy zsir fekete hummer h2 est majd lefényképezem legközelebb! -
#739 Klassz gép, lehet kapni a Caterhamnél "szereld magad" verzióban is, fateromnak ki is néztem egy kerek évszámú szülinapjára :) -
#738 Én ma egy ilyen Lotust láttam csak sárgába.
A csávónak a feje aki ült benne a Renaultom ajtajának a közepéig ért :) Szép lapos kis gép. Nemtudom, hogy viselkedik ezeken a jó magyar utakon.
-
#737 Szegeden egy benzinkútnál. Közelről nem láttam, de a felni az Alpina volt. -
HOL????????????? -
#735 Tenap láttam egy fekte Alpina BMW M6-ot. Iszonyat szép. -
#734 Tréleren egy pár új BMWt.
745,530 XD kombi és egy bruzál fekete M6 -
#733 Na akkor a kép a két RS Meganeról.
-
#732 Na ma láttam pár szépséget. 2db Porsche CarreraS-t egy még kockalámpás Subaru WRX STI-t egy Lincoln Town Car-t (nem a limuzin) Ford Crown Victorya.
Jajjj a két legdfontosabbat majdnem elfelejtettem. Legújabb Renault Megane RS. Egy 3ajtós fekete, fekete sok küllős felni, brembo hatalmas tárcsafék. És amit még soha nem láttam 5ajtós Megane RS Szintén fekete de a gyári Renault Alufelni. Holnap lesz róluk kép. Haver szerencsére lekapta :D Jah a 3ajtósba új Subaru Impreza ülések voltak elöl. -
#731 zsír -
#730 ( Úgyértem azt, hogy dojcs, hogy német rendszáma volt, de az nem volt egyedi rendszám ) -
#729 Fekete Dodge Viper SRT-10 "dojcs" rendszámmal a Váci úton.
Bazz, most hogy nyár van, kiülök egy napra valahova a Váci út mellé egy fényképezőgéppel. :D -
#728 tegnap este sárga gallardo
a Duna Plazaban mosták -
#727 Sárga Ferrari 360 Modena
Ezüst Hummer H2 -
#726 Tegnap egy fekete Hammer H2 meg valami cabrio Rollst vagy Bentley-t nem tudom melyik volt már. Meg egy Mini Cooper S-t -
#725 Tegnap sárga Gallardo, át minden piroson, kocsisor előzés szembe sávban és szintén piroson kikanyarodás a Hungáriára. -
#724 képem nincs,de tegnap 2 új Impreza STi-t...egy kék,meg egy ezüst színűt,mind2-t a BAH csomópont után,ahogy megy az ember az autópálya felé -
#723 íme a régebben emlegetett gallardo!:D
hugomnak sikerült tegnap lekapnia,igaz csak a fele látszik,de legalább megvan!
csoda,hogy sikerült lefényképeznie,mindíg elmegy a ház előtt mint az állat!