44043
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#880 Az már malomkerék :)
Nekem tegnap volt hasonló élményem amikor egy Jaguar XK8 ast láttam 20 colos krómfelnin... -
#879 Ma láttam egy X5-öst egy MICHELIN 285/30 R21 gumin gurulni.
Atom durva volt... -
Rolesz #878 Ezt személyes sértésnek veszem!Maximum SX4be vannak A6os klímaegység(mivel A6 sokkal előbb jelent meg még a legújabb széria is)!Amúgy szerintem meg nem egyezik a klímaegység de mind1!:D -
#877 Ilyen autóba normál használat mellett 3-4 év alatt megy bele ennyi km. -
#876 Akkor én csak tréleren húznám -
#875 Még nem volt Lamborghinim, de el tudom képzelni, hogy 25,000 km-nél kötelező ezen fődarabok cseréje. Írja is, hogy nagyszervíz után. Gondolom 5k 15k és 25k a szervízintervallum és így tovább 10k. -
#874 Jah főleg,hogy mutogatni veszik meg... -
#873 igen versenytempóban, verseny körülmények között, de nem hinném hogy ebben a madár végig az autót 100%-ig kihasználva közlekedett...
na mind1... -
#872 A Ferrari 355 ben és az akkori illetve azelőtti kocsikban Fiat Tempra, Tipo, és egyéb szemetek alkatrészei voltak. -
#871 Egy 300 millás F1 autóban 1000km alatt fekszik el.
-
#870 azért ne mondd már nekem, hogy egy mittudomén 60millás kocsiban 25k alatt elfekszik egy váltó... -
#869 nem azt mondom, hogy tömegmodell, épp azért nem illik oda... Mintha A6-os Audiban SX4 klímaegység lenne...
egy Aston km órái...: (ilyenekre célzok)
-
#868 Ehh... több egyediség van ebben az autóban mint a világ összes többi verdájában együtt... ki nem szarja le a középkonzolt amikor tökéletes minőségű, egyáltalán nem néz ki nem odavalónak. -
#867 Egyedi karc az oldalán? -
#866 de ha már kifizetsz érte 40 Misit, akkor valami egyediség nem ártana...
Persze, ha most kapnám nem zavarna, de az a reális, amikor valaki megveszi nem kevés pénzért -
#865 Én azért meg tudnám szokni -
#864 Azt nem tudtam,hogy bele kell írni a forgalmiba.
Azt hittem ez névre szól. -
#863 azért a Gallardoban nagyon illuzióromboló az Audi A4-es klímakonzol :DDDD, meg a navigáció is hasonló -
#862 Nyilván átrakták, de Magyarországon nem lehet csak úgy cserélgetni, szóval minden esetben át kell írni az autó forgalmiját, tehát alapvetően egyetlen autóhoz tartozik mindig. Természetesen nyilvánvaló, hogy az autó tulaja mindig viszi át a következő kocsijára. -
#861 ilyen autókat nem hétköznapi közlekedésre használják :DD, a szevizelés is másképp van, a versnytechnika ilyen -
#860 Ezek a speciális rendszámok nem az autóhoz tartoznak.
Biztos átrakták. -
#859 Ezt a Murcielagot láttam
Ugyanaz a kereskedés mint a sárga Gallardo. -
Szabi1991 #858 "fekete Lamborghini Murcielago"
a linken sárga (!!)bébi lambo van , sztem nem színvak DanielT :D -
Szabi1991 #857 akkor csak leloptál a murci-ról a rendszámot , és áttették egy "bébi lambó"-ra ;) -
#856 Megvan bennem az a csodálatos képesség, hogy tökéletesen képes vagyok az autókat megkülönböztetni egymástól, szóval elhiheted nekem, hogy nem egy bébi Lambó, hanem egy Murcielago volt. -
#855 Porschénak milyen találó rendszáma van!:D -
#854 "FRISS NAGY SZERVÍZ UTÁN, ÚJ VÁLTÓ, ÚJ KUPLUNG"
25000km után ezt miért? -
#853 Nem Gallardo volt az? -
#852 Ma kb 14:30kor M5 autópályán ment el mellettem egy fekete Lamborghini Murcielago Kinyo-1 es rendkívül igényes rendszámmal...
Előtte szintén ott egy Porsche 911 Turbo (996-os karosszéria). -
Szabi1991 #851 -
#850 Már feltörték -
#849 Övék volt ott álltak mellette meg nyitva volt az ajtó is. Ha csukva lett volna az ajtó nehezen állaopítottam volna meg hogy lambo-s ajtaja van :D -
#848 Lehet nem is az övék volt....csak éppen ellopni készültek -
#847 Én ma reggel egy ilyen Lexus-t láttam.
Tegnap meg egy új fekete CLK Mercit Lambo ajtókkal meg putris románokkal. Tök fasza kocsi fekete piros bőr belső de nagy piszkos román asszony szoknyába mezitláb áll a kocsi melett meg a fiai vagy nemtudom szintén ilyen koszos ruhába..... Bűn azoknak ilyen kocsit adni.
Jah meg tegnap meg tegnap előtt egy Chevy Camaro Cabriot is láttam.
-
#846 Oké..azt én nem tom...te csináltad akkor csak te tudhatod..ebben nem is kételkedem:) -
#845 Há' ez nem fér be :) -
Szabi1991 #844 -
#843 Tegnap láttam egy ugyan Audit ilyet csak magyar rendszámal. -
#842 Ja a rendszámot nem figyeltem, csak azt, hogy horvátoknál készült a kép. :) -
#841 Lambo gallardo a váci úton