44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
  • w77d
    semmi... megszüntették a nyomozást
  • Effe88
    hallod
    meglett már az a buzi tolvaj aki felnyomta faterod kocsiját??van valami fejlemény??
  • w77d
    fejek hullanának utána XXD
  • bboyatty
    Mekkorát csobbanna a Cadi kulcs a Dunába...
  • desigo
    haha xDDD
  • w77d
  • z0ty4
    Weed-nek sok szeretettel. How to Help a Drunk Driver !
  • miki30246
    2007-es BMW 745D

• broman191
    Szép, csak találják is meg benne a gázpedált...mondjuk előzésgyanús magas mammut úgyhogy ott tötymöröghet is ahol lehet előzni.
  • Totti5
    Jön az új modell

( Ezt űbereljétek: Suzukiba dolgozok :D )

Suzuki Swift egy nagyon igényes és jó autó, persze megvan az ára is. Ez már nem fapados mint a régi, ez már minőségi és felvan szerelve minden jóval. Ez egyrészt jó, mert biztonságos, másrészt most hogy nem lehet hitelre venni meg 1 milliós beszámítással új Suzukit itt meg is van halva a dolog... Józsi bácsi nézi az árlistás, látja hogy Swift... odáig el sem jut hogy 7 légzsák, USB csati stb... hanem fenn akad a szeme az árcédulán. Katalógust félretolja és beszambázik egy fapados ladáért a másik szaküzletbe és az pont jó lesz neki a tanyára.

Suzuki kategóriát lépett amitől drágább és a válság óta nem lehet hitelekre autót venni. Szar a helyzet. Most váltottunk 1 műszakra költségcsökkentés gyanánt, meg amúgy minden nap arról szól hogy min és hol lehet spórolni...

Amit kellene tenni az egy fapados olcsó Swift, az talán kicsit feldobná, de erről szó nincs. Most két színű modelleket csinálunk ( tető és a visszapill. más színre van fújva, mert Franciáknak ez nagyon tetszik és ebből rendeltek sokat... lol ) most meg 2014be jön ez az új modell, ami ránézésre is drága lesz, persze biztos hogy igényes és jó vas, de tényleg ez kell e népnek?

Amúgy dúrva hogy mennyivel minőségibb az itthon gyártott Suzuki összeszerelésben, mint a Japóban gyártott. Európai igények sokkal magasabbak. Japóban gyártott autók zörögnek recsegnek kopognak... csak érdekességkép mondom...
  • Effe88
    :DD:
  • w77d
    neked is suzkád van öregember? XD
  • öregember
    ezt tényleg itt kell ?
    nyissatok "suzukis nyugdíjasok" topikot...
  • broman191
    Így van, látni/ismerek elvétve normális "szuzukist" és hasonló lassabb autósokat is, akik nem tartanak fel, nem tötymörögnek...csak hát a többség nem feltétlen olyan, nem semmiért alakult ki az általánosítás. Persze nem az autóval van a gond... Múltkor egy IS Lexus-os ment előttem tötymörögve, no comment, nem feltétlen az autó teszi a normális közlekedőt... :)
  • z0ty4
    Ámen Atyám!
  • R0zs0máK
    Hagyjuk már, hétköznap általában a 32 éves, 60 lóerős kombi Corollámmal járok, az égadta világon senkit nem tartok fel, nem szoktak jobbról-balról előzgetni, pedig poénból még T matricát is raktam a seggére...
  • TaRka0107
    Én amikor vezetni tanultam egy Porsche-t előztem Miskolcról hazajövet. Előtte ment vagy 3 autó az előtt meg valami tehergépjármű. Beláttam a szakaszt, és 4 autót előztem. Porsche-s csávó elvolt magában 70-el 90 helyett.
    Vannak olyanok tényleg akik nem sietnek, bár én sem vagyok sietős.
  • bboyatty
    Pontosan, a vezetési morállal van baj. Németben is hasonló a helyzet, sokszor 10 kilóétereket mentünk egy kamion után, mert nem volt biztonságos megelőzni és senki sem bújt be, hogy előzze a sort hanem szépen sorba, a kamionos jelzett mikor lehet menni. Aztán hazajöttem és mindenki kapkod mindenki megy ha lehet ha nem lehet nem számít, mert van 12 légzsákom az majd megvéd ha baj van, nem? :P
  • matyi0323
    Vezetési morálunkkal van itt a legnagyobb baj.

Angliában voltam pár hónapot, vezettem és utaztam is minden nap jó pár km-t, teljesen változó tempóban. Egyszer nem akartak levillogni,ledudálni, jobbról( azaz balról:D ) letolni a pi..ba azért, mert nem 140el megyek csak 60al. Sőt, leggyakrabban meg sem előztek.
    Dehát fényévekre vagyunk mi nyugattól mindenben.
  • bboyatty
    Előztem már BMW-t is, mert sétakocsikázik, amúgy meg annyival megy amennyivel akar. Csak erre mifelénk van ez a meg kell előzni mert sietek menni kell mint az őrült és odaérsz 5 percel korábban és jaj de jó. Ezért szerettem németben vezetni.
  • matyi0323
    60 év rossz példa. legyen öregek..
  • matyi0323
    60 év felett szinte mindegy miben ülnek, ugyanez van amit leírtál.
    legalábbis az én nagyszüleimről ezt vonom le, és egyikőjük sem suzukival "jár" :)
  • Attila8805
    Hát kb 5 évig vezettem a család Swift Sedanjat balesetmentesen.
    Sőt egyszer 1100km-t megtettem 8 óra 40 perc alatt :)
    Nem tartom magam rossz sofőrnek.
    De van egy kollégám neki most két Suzukija is van.
    Az egyik egy swift ami turbós volt és ő építette a másik egy Baleno kombi.
    Szerintem 6-7 éve van suzukija egyszer volt balesete és az se az ő hibájából.
  • Effe88
    hát azért egy kis igazság abban is van amit ő mond:)
    hány és hány suzukis hülye f*szt kell előzgetni(régi szvifteket) mert sétakocsikáznak az öregek 60al gurulgatnak az ezres 53 lóerős szutykukkal...
  • bboyatty
    Vagy csak onnan ered az egész, hogy abból a márkából van a leggtőbb az utakon.
  • matyi0323
    Arra nem gondoltál, hogy nálunk az a népautó?!
    Mert inkább vesznek egy újat, mint egy 10 éves bármit majdnem ugyanannyiért. Egyébként nem kell általánosítani, kevés és rossz helyeken jársz, ha csak suzukikat látsz törve, felénk igen csak gyakrabban hullanak az audik, bmwk, mercik, opelek, akik nem törődve semmivel mennek mindenhol mint az állat.
    Persze MO-n mindig is a suzukisok voltak s lesznek a gecik, ez köztudott persze :) ( sajnálom az ilyen korlátozott látásmódú embereket, és ezzel nem megbántani akartalak )
  • kamionosjoe
    Nagyjából azért mert amennyi balesetet láttam eddig az egyik szinte biztos, hogy suzuki volt, sőt volt ahol 2 suzuki ment egymásnak. Valamiért a suzukit vezetők nem tudnak vezetni, erről is vannak sejtéseim miért, de ezt most itt nem fejtem ki bővebben. Attól még lehet jó autó a suzuki, de azok akik ezt a típust vezetik nem jó sofőrök.
  • öregember
    ő egy melegekről szóló műsorban szerepel, mint házigazda :D
  • bency
    Hát igen,az az egyetlen baj.
  • Szabi #39863
    escudo ftw :D
  • w77d
    A Kizashi jó autó, szerettem vele mászkálni, csak nagyon túl van árazva.
  • bency
    Nem is beszélve a Kizashiról.
  • bency
    Egyetértek,szerintem sincs vele különösen baj,a Grand Vitara pl kibaszottul tetszik :)
  • matyi0323
    miért nem tennéd le?
    szánalmas már ez a suzuki csápolás évek óta.
    mert pl a matiz mivel jobb? inkább suzukit vennék, mint matizt..
    ott van a grand vitara..fuu de szar kocsi is.. -.-
    ( mondom ezt úgy, hogy nem suzukim van )
  • desigo
    EVO
  • z0ty4
    Suzuki elé se tenném le a motoromat az tuti....

azé látszik, hogy jóóóóóóó messzire parkolnak tőled. nem is értem miért
  • w77d
    emmeg lemaradt..

betalálta egy Caddilac BLS kombi a CTS-em :D

• w77d
    nna de ne csak off legyen

cégtulajdonosunk a Camaro mellé vett még egy verdát:

kollegával kávézgattunk az iroda előtt, asztalnak pont jó volt a főnök vasalódeszkája XD

• w77d
    nyád
  • TaRka0107
    Mi majd megyünk az osztállyal. Logisztika miatt:)