Az SDA jóváhagyta a microSD memóriakártyákat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig éreztem ,hogy maradnom kell a Pókernél 😊)))
Majd ha olyan gépem lesz, ami támogatja! Addig nem mert a mostni is csak 512-ig bírja. Fantáziálni csak lehet nem? Jól tetted, hogy felsoroltad a típusokat! Senki nem mondhatja, hogy 127féle van! Én 3ról tudtam biztosan, köszi az infót!
támogatja a géped a microsd-t? ha nem(bár ez a specifikáció véglegesítésének pillanatában ELÉG valószínûtlen), akkor adapter kell, ezzel pedig fajlagosan drágább lesz.
Nem az adapter miatt, hanem mert valszeg az 1 Gb-s microSD drárább mint a sima SD, vagy miniSD ...
de vegyél microSD-t nyugodtan
Nem az adapter miatt, hanem mert valszeg az 1 Gb-s microSD drárább mint a sima SD, vagy miniSD ...
de vegyél microSD-t nyugodtan
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
Drawain:
"A microSD kártya, a világ legkisebb hordozható tároló lapkája gond nélkül együttmûködik a jelenlegi SD eszközökkel" - egy adapteren keresztül ...
Hedgehunter:
úgymint:
Compact Flash (CF I, II)
IBM Micro Drive (MD)
Smart Media (SM), XD
Memory Stick (MS, MS Pro, MS Duo, MS Pro Duo)
Secure Digital (SD)
Multimedia Card (MMC, MMC II)
Mini SD
jaj ez hét
"A microSD kártya, a világ legkisebb hordozható tároló lapkája gond nélkül együttmûködik a jelenlegi SD eszközökkel" - egy adapteren keresztül ...
Hedgehunter:
úgymint:
Compact Flash (CF I, II)
IBM Micro Drive (MD)
Smart Media (SM), XD
Memory Stick (MS, MS Pro, MS Duo, MS Pro Duo)
Secure Digital (SD)
Multimedia Card (MMC, MMC II)
Mini SD
jaj ez hét
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
Na tudom már mit teszek a fényképezõmbe 1gigásat! csak ne legyen drága 😄
"A microSD kártya, a világ legkisebb hordozható tároló lapkája gond nélkül együttmûködik a jelenlegi SD eszközökkel"
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
De jóóóó! Lesz egy 127-ik, mással nem kompatibilis kártyaszabvány 😞