Suse Linux 9.3 telepítés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a 9.3-assal van gondom, de nem akartam új témát.
Szal a gondom a következõ.
Felraktam a laptopomra a Suse Linux 10.1-es verzióját, KDE-vel és Gnome-al, valamint XGL-el.
Namost egyszercsak gondolt egyet a gép, és Gnome alatt mindenféle TCOP hibaüzeneteket dobott ki, hogy KDE összetevõk nem tudnak kommunikálni vagy mi. Aztán nem indult semmi, restart, és erre jött a gebasz.
KDE-t indítva kilép valami hibaüzenettel, Gnome-al pedig bejelentkezek, és visszadob automatikusan a bejelentkezéshez.
Mi lehet a gond?
És ha már itt tartok, hogy lehet KDE alá feltenni az XGL-t úgy, hogy az ablaknak a felsõ sora jelenjen meg? Mert nekem nem jelent meg.
Elõre is kösz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Suse 10 alatt hogy kell beállítani egy SMC 7004VBR routert (ADSL), elõtte ADSL kapcsolat müködött, XP alatt mûködik a net a router alatt. Suseba hol lehet beállítani és hogyan? Segítséget köszönöm!
http://thenamelessphoto.com/
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."