12
Suse Linux 9.3 telepítés
-
zero_cool51 #12 Hali.
Nem a 9.3-assal van gondom, de nem akartam új témát.
Szal a gondom a következő.
Felraktam a laptopomra a Suse Linux 10.1-es verzióját, KDE-vel és Gnome-al, valamint XGL-el.
Namost egyszercsak gondolt egyet a gép, és Gnome alatt mindenféle TCOP hibaüzeneteket dobott ki, hogy KDE összetevők nem tudnak kommunikálni vagy mi. Aztán nem indult semmi, restart, és erre jött a gebasz.
KDE-t indítva kilép valami hibaüzenettel, Gnome-al pedig bejelentkezek, és visszadob automatikusan a bejelentkezéshez.
Mi lehet a gond?
És ha már itt tartok, hogy lehet KDE alá feltenni az XGL-t úgy, hogy az ablaknak a felső sora jelenjen meg? Mert nekem nem jelent meg.
Előre is kösz. -
#11 #2 -
#10 :DDDDDDDDD -
#9 ja -
Garfield #8 Elkiabáltad... -
forumk #7 Sziasztok!
Suse 10 alatt hogy kell beállítani egy SMC 7004VBR routert (ADSL), előtte ADSL kapcsolat müködött, XP alatt működik a net a router alatt. Suseba hol lehet beállítani és hogyan? Segítséget köszönöm! -
CUCLI #6 jaja. nem őt bannolták kb 7x? -
#5 nahát, visszatértél? :D -
#4 hamabeleszzárva -
Garfield #3 Hogy olyan magas labdákról, mint a nem megfelelő fórum, már ne is beszéljünk. -
Garfield #2 Oszt a kereső minek van, angyalvirág? -
qisy #1 Heló! Vki nem tudná megmondani, hogy hogyan kell feltelepíteni a suse linux 9.3 nak az 5 cd-s verzióját? Mer amikor beabootol az 1. cd-ről és feltelepítem akkor azután újraindul de nem írj ki, hogy rakjam be a 2. cd-t és a második cd-ről meg nem bootol be. Előre is kössz