253
MASERATI
-
A ZONDAVAL -
#52 -
#51 -
#50 -
#49 Nekem van ez a HONDA ACCORD V6 COUPE
Es 1 chevrolet venture kisbusz.
1000 bocs ha nagyok lennenek a fotok !!
-
#48 -
#47 Az a helyzet, hogy ebbol a ghiblibol osszesen 223 db van es ez nem tuningolt auto, hanem gyarilag is versenyre gyartottak, szoval ez gyarilag nez igy ki !!
Ez a nem tuning valtozat. -
#46 Vannak dolgok, amikben nicns tolerancia :)
Pl. nem vizelünk a metrón, vagy nem túrjuk az orrunkat, miközben beszélgetünk egymással, stb. Nálam ez is ilyen kategória :) Ezt az autót nem tuningolásra gyártották. -
#45 Hát szerintem vannak egy páran a földön, akiknek nem ez az alapszabály. Én sem kedvelem ezeket a tuningokat, de létezik az a fogalom, hogy TOLERANCIA.
Nem tudom miért kell állandóan fikázni... -
#44 Undorítóan szét van gányolva ez az autó :( Ilyen autót nem tuningolunk, ez alapszabály. Mint ahogy Ferrarit sem optikázunk, meg Rolls-ot sem.
Egyébkén a topik mehet a szemétbe... van már autós topik. -
#43 hi dude -
#42 np -
#41 ehh sry hogy kicsit nagy lett... -
#40 -
#39 neked milyen kocsid van? -
#38 és mitől is szpem ez??? -
#37 origo után itt is képszpemáradatot indítasz? -
#36 Nos én ha én nyernék, vagy vki a közelembe nyerne a lottón, nem tudnám eldönteni, hogy Coupét, vagy Spydert vegyek. De örülnék, ha már csak ez lenne
az egyetlen kérdés a dologgal kapcsolatban. Sajna viszont senki nem nyer "kisebb" összeget a közelemben. :-(
Addig marad az álmodozás, meg az autószalon kirakata elötti nyálcsorgatás a Spyderre. :-( -
#35 Szépek az biztos. Nekem a Ghibli tetszik,meg a sárga,és a piros cabrio a 6. képen. De a 8-as nem tetszik. Túl újhullámos,és látszik rajta az Aston és a Jaguar vonások. Meg amúgy is szebbek a régebbiek... -
Unreal1942 #34 Hát igen. Az első célpontom egy Maserati lenne ha a lottó ötöst megcsipném valami szép nagy kerek összegnél!
-
#33 Ez valami elcseszettül jól néz ki... -
#32 kár hogy így összematricázták
(muvtu saját? -.-) -
#31 -
#30 -
#29 -
#28 -
#27 -
#26 -
#25 -
#24 -