11
-
Garfield #11 Magától nem tölt le semmit, max. a kedves júzer közreműködésével. -
Emmegki #10 Az Operát nem veri semmi :) -
RpPRO #9 Mozillaba is utat talalhatna maganak ez a par frissites. -
FTeR #8 nem ennek a sztílusával van baj, hanem a másik hason szörű, hason szerzőjű cikkével. -
blaze #7 Én már az 1.0.1-es óta ezt használom, egyre kifinomúltabb lett a kicsike. Ez az 1.0.4-es már simán ver bármely más windows alatt futó böngészőt. A Java alkalmazásokat nem nagyon szerette korábban, de az 1.0.4.-esen már jól megcsinálták. Kíváncsi leszek erre az 1.0.5.-ösre.
Firefox 4ever!!! -
#6 Hát igen. Mindig felfedeznek újabb réseket. Kíváncsiságból leteszteltem a 1.04-es böngészőt, természetesen olyan oldalakat látogattam vele, amik elég veszélyesek szoktak lenni ilyen szempontból. Igaz, hogy a Java-t és JavaScript támogatást kikapcsoltam, de egyik oldalról simán betöltötte a trójait. De nem volt semmi gond, az McAfee rögtön kiírtotta a "kódot". -
#5 Király, én is ezt használom otthon.
Amúgy meg úgyis marad benne hiba, akármeddig foltozzák. -
#4 Mert mi a baj a stílussal? -
Picivizipaci #3 A legjobb böngésző eddig amit használtam. Aki teheti adjon nekik pár $-t adomány formájában, megérdemlik. Én megtettem! -
FTeR #2 a kedves cikkírónak ajánlanám, h olvassa el ezt a cikket még 1x, majd olvassa el a microsoftosat (esetleg a kommentekel együtt) és eszközöljön változtatásokat mind tartalom, mind stílus terén. -
#1 éljen -.-