120
\"Miért mindig a szimpatikusabb állatok a vesztesek?\"
-
#120 úgy tudom, hogy már alakulóban... -
#119 Már csak egy új album kéne! -
debussy #118 Nagyon jól leledzettek
-
#117 Volton nagyot alkottak volt pár új szám is asszem. -
#116 Végre!!! -
#115 rövid est.hu interjú -
#114 Remek. :) Robi vajon összekapta már magát? Elég mélyen volt szegény.. -
#113 dehogy Robi nélkül, gyakorlatilag ő a hiperkarma. Ahogy hallottam, annyi változás lesz, hogy Frenk a dobok mögül előre jön gitározni, és új dobos jön.
Visszatérő koncert június közepén az Orczy parkban (és később fesztiválokon), új lemez (elvileg) ősszel-télen. -
#112 Robi nélkül..őszintén? Leszarom. -
#111 Most akkor lesz újra Hiperkarma? És lesz új album is?
Jó lenne... -
#110 kár érte. :( -
POISON2 #109 Üdv!Régóta megakarom szerezni a Hiperkarma 2 albumát ha valaki eltudná küldeni mns nen nagyon megköszönném!!!!!!!!!!!!
msn címem [email protected] előre is köszönöm !!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#108 Ah en pedig most talaltam csak ra erre a fenomenalis bandara miutan feloszlottak.Baaaasszameg :D
Ha esetleg lesz vmi fesztivalon nosztalgia koncertjuk,irjatok mar ide pls.
"Amondo" teljesen szetszed. -
#107 Várom! -
#106 A koncertek kurva jók voltak, amikor Robi nem volt annyira szétesve, hogy mindenféle hülyeséget mondott. Mai napig nagy csalódás volt, a tavaly előtt VOLT koncert a Nagyszínpadon, ahol saját magának játszott és improvizált, amit ő nagyon élvezet, csak a banda és a közönség nem. A számok lassabbak is voltak :( Azért még mindig remek a szöveg és a zene. Jó lenne, ha visszatérnének, egy hatalmas feltámadással. -
skristof #105 én kedveltem a koncertjeiket is
amúgy egy koncert minősége függ a közönségtől is, nem csak a zenekartól -
skristof #104 úgy hírlik, még idén. -
mate317 #103 Ha a legjobb zenekar nem is, mivel szarok voltak a koncertek, de Bérczesi zenéi és szövege máig a legjobbak! -
#102 Emlegetnek itt valami harmadik lemezt. Csak nem...? -
skristof #101 akkor olvass hiperkarma híreket/fórumot... -
#100 És így sajnos nem lesz új album. Pedig a legjobb zenekar volt Mo.-n, én állítom... :-( -
#99 feloszlott a zenekar, utoljára a tavalyi halloween-bulin léptek fel.
("jelenlegi formájában nem lesz többé látható") -
#98 mostanában eltűntek
fesztiválokon lépnek fel? -
#97 régi, de tanulságos: interjú 1
második rész -
debussy #96 Szerintem is jó volt a koncert, bár a közönség tényleg kicsit túl vegyes volt és ... Azért lehetett találni valamire való embereket is. -
skristof #95 tegnap se volt szar, sőt. csak rövid
a közönségről a véleményem sajnos nem változott, persze voltak kivételek.. :) -
#94 szar kaukázuson még nem voltam, talán most sem az -
skristof #93 na ilyen szép időben én bizony lenézek ZPbe :)
remélem jó lesz kauk -
debussy #92 Akkor ez a kis félreértés elsimítva...
Egy jó minöségü konc.felvétel: csak az kiabál :) -
#91 és hogy valami távolról ontopicnak nevezhető is legyen: Június első hetében újra Athe Sam roma fesztivál a Gödörben, 7-én szombaton éjszaka:
Szilvási Gipsy Folk Band + Bérczesi Róbert + Víg Mihály
el nem tudom képzelni hogy hogy jön össze a Szilvási zenéje és a Bérczesié, érdemes lenne megnézni :) -
#90 senki nem célzott rád, sőt még beléd kötni sem akartam/tunk. nem jó dolog mindent magadra venni, pláne egy online fórumon, ahol aztán mindenféle gonosz(kodó) emberek is megfordulnak, ugyanis az árt az egészségnek :)
idevágó kép:
-
debussy #89 jól van... akkor én bocs
-
skristof #88 jézusom, ebben most aztán tényleg nem volt semmi rossz széndék, sőt. na mindegy :)
a komolyzene meg tőlem áll távol. üdv -
debussy #87 Most erre mit mondjak? Ha szekálni akarsz, akkor csak tessék, de ha gondolod a komolyzenei topikban folytathatjuk, én "odavalósi" vagyok. Erröl ennyit. -
debussy #86 Az életkor tényleg mind1. Ez az egész azon múlik Te milyen vagy. De biztosítalak, nem fogok hulla-részegen kiabálni.. Távol áll tölem. -
skristof #85 köszönöm, nekem nem volt kedvem ennyire kifejteni :)
egyébként igen, gödörben egy darabig csinálta robi az egyszálgitárost, de sajna nekem sem sikerült eljutnom. utoljára balatone feszten láttam őket, állítólag a gödörben tartott záró sem volt vmi jó, meg sziget sem..
@debussy: majd írd a homlokodra a neved és akkor meghívlak egy bambira :) -
#84 amúgy milyen faszán felpörgettük egy tetszhalott zenekar ugyanilyen topicját, hajráhajrá :) -
#83 nem az életkor itt a lényeg, de tény hogy a ZPben többnyire gáz arcok vannak :)
szerintem óbégató, (jobb esetben) egymással kötekedő és csontrészeg embereket kerülgetni nem jó buli, és általában a tapasztalatlanabb emberek nem tudják tartani a mértéket arrafelé - ami nyilván a megált évek számával függ össze.
Természetesen nem minden 14-16 éves viselkedik vállalhatatlanul az ilyesmi szórakozóhelyeken, csak nagyobb arányban fordul elő köztük az előbb említett típus, valahogy az ember egy idő után kinövi az "igyuk magunkat eszméletlenre és ordibáljunk" időszakot - más kérdés, hogy ez másoknál egyáltalán nincs is, azoknak riszpekt.
ez így elfogadható? :) -
debussy #82 ok, semmi gond... -
skristof #81 persze ez igaz, és bocsánat tőled, most látom h abba az életkorba tartozol
remélem szombaton találkozunk! ;]