63
Windows Nemesis 4 Titan Edition
-
#63 Ja sajna hiába, megpróbáltam kiírni, most más progival, és normális lemezre, és ugyan úgy kiírja a hibát :(
És kölcsönadtam 2 haveromnak is, nekik is ugyan úgy kiírja. Na mind1. Valószínü hogy eleve rosszl töltöttem le akor -
abonyitomz #62 én egy ARITA rózsaszín dvdre irtam ki 4x sebességgel és tökéletesen működött -
abonyitomz #61 32 bites -
tomo #60 sztem 32 bites a nemezis. -
#59 Ez a Windows 64 bites? Mert akkor az miatt nem megy -
#58 de állítólag a nemesis-be sok lassító hiba ki van javítva, másrészt nincs nomális Windows XP-m, úgyhogy akkor azt kell letöltenem :( Letöltötem a Windows XP SP2-es Windows-t, az meg dos-ból is CD kulcsot kér és nem fogad el semmit, próbáltam vagy 20-at
Na mind1 majd próbálkozok akkor mással -
tomo #57 mire sikerul kiirnod, egy elavult programok gyujtemenye marad belole. :)
http://unattended.msfn.org/leiras arrol, hogy kell egyedi vindoz telepitot csinalni ( pont olyat mint ezek a nemezisek meg borgok ) -
Sajnos nem jó. Most clone DVD-vel írtam ki normális lemezre és ugyan úgy kiírja a hibát
Valaki nem tud segíteni, próbáltam rákeresni csak a torrent forumán látom hogy írták, de megoldást ottse
PLZ AKI TUD SEGÍTSEN :(((( -
#55 -
#54 az lehet! vagy az lehet a gond hogy eleve rosszul írtad ki!
És ne sajnáld a pénzt a minőségért! ennyit tudok mondani! -
#53 Lehetséges az a hiba hogy ilyen lassú, tesco-s DVD-re írtam ki? -
#52 Nekem valamiért rossz a Nemesis, és haveromnak is
Letöltötem, kiírtam az ISO-t Alcohollal, újraindítom, bootol a lemezről, és ott kék háttérrel tölti, írja alul a dolgokat, majd kiírja hogy
"The file aliide.sys is corrupted. Press any key to restart the computer. Setup failed."
Valaki tud segíteni? -
tomo #51 na igen, nem rossz, de ha nem rakod ujra a rendszered havonta , akkor szart sem er, hisz amikor a kovetkezo reinstall sorra kerul ezereves verziok lesznek a szerkesztett windozodon.
amugy itt a leiras az un. unattended cd kesziteshez: http://unattended.msfn.org/index.htm
ha valakinek van kedve forditsa le magyarra, azon felebarataink oromere, akik nem beszelnek az oldalon felajanlott nyelvek egyiken sem. -
Rasti #50 És mivel lehet létrehozni ilyen windows-t ?
Saját részre nem olyan rossz ez,végül is azt tesz bele az ember magának amit szeretne :) -
tomo #49 nem.
hacsak nem csinal valaki egy magyar verziot. ami nem nagy ordongosseg, cak sok ido kell hozza , es ertelme kozelit a nullahoz , mivel mire elterjed, mar elavulnak a beleszerkesztett programverziok. -
Nadi #48 Magyar változat várható valamikor? -
tomo #47 mit vartal? magyart tegnap megjelent programokkal. ezert mondtam, hogy ahasznalhatosaga eleg szuk idotartomanyban van.
hamar elavul.
egyebkent te is gyarthatsz ilyen dvdt csak sok ertelme nincs. -
Rain1 #46 Már nekem se kér kódot, ott rontottam el, hogy XP alól akartam frissíteni. (Már megszoktam, mert nekem olyan szar XP lemezem van, hogy csak egy régebbi (pl: ME ) oprendszerről lehet telepíteni)
DE amint kiirtam DVDre, és onnan bootoltam, máris jó lett :)
Csak sajnos angol, és a programok amiket felrak egy picit régiek. (Firefox 1.0.1 )
-
abonyitomz #45 nincs :) -
abonyitomz #44 nekem nem kért kódot a telepítő! viszont ha valakinek kérne akkor egy SP2es windows serialja tökéletes neki! -
abonyitomz #43 nem! -
#42 remélem nincs benne beépített vírus vagy ilyesmi :_ ) -
#41 ???? az szívás, havernak akinek a gépén kipróbáltuk fölment 40 perc alatt, kód nélkül, tényleg végig hozzá se kellett érni, megcsinált mindent, aztán jöttek a programok telepítései (6 gigás partíció rájöttünk, hogy kicsi lesz neki)
Még tesztüzem alatt fog ma állni -
tomo #40 hat akkor, szerezz.
mondjuk nem nagyon ertem,ha az egeszet atalakitottak, a kodot miert hagytak ki. mivel ez az elso , amit az atalakitoban be lehet irni. -
Rain1 #39 Nekem nincs :) Kéri a telepítés elején a kódot, de az NFOban nincs :(
-
Moata #38 Nemtom, mert még nem kezdtem el, csak hiányoltam az nfo filet. Kösz. -
tomo #37 szted , az nincs kitoltve elore? :P -
Moata #36 Kód nem kell hozzá? -
abonyitomz #35 addig ne vond kétségbe még ki nem próbáltad... -
abonyitomz #34 telejs verzió és crackelt -
tomo #33 termeszetesen az egesz egy nagy kalozprogramgyujtemeny.
az meg , hogy masszivabb lenne az xpnel , ketseges, hisz ez egy xp.
es dudics ne benazz mar az #5 ben ott a link vakegér. -
#32 ez ugye nem egy legális winfos változat?
-
#31 Ok. A hozzászólásom elött csak 1 kép volt.
A többit meg köszönöm © abonyitomz, hogy felrakta. -
#30 hm, pedig vki mintha belinkelte volna (ugyanis p2p fájl volt), abból töltöm én is, lehet máshol volt ha kell szolj megadom, és sry -
#29 Befejezheted, mert az egész topik elolvastam! -
Rain1 #28 Lehet, hogy kiprobálom ezt a progit :) Ha magyar lenne akkor talán a sima XP helyett használnám. Egy kérdés: A programokat amiket felrak az teljes verzió vagy csak a trial? -
abonyitomz #27 tartalomban van a lényeg! minden egy helyen van és a win telepítésével együtt minden progit feltehetsz hogy utánna egyből azt csinálj amit akarsz :)
amugy sokkal masszívabbnak tűnik mint az XP , bár majd kiderül
-
#26 mármint az oprendszerben, de azért töltöm én is... -
#25 sok változást nem látni... -
#24 LOL.:) Béna vagyok...:) Ez a jó.:)