Windows Nemesis 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És kölcsönadtam 2 haveromnak is, nekik is ugyan úgy kiírja. Na mind1. Valószínü hogy eleve rosszl töltöttem le akor <#ticking>#ticking>
Na mind1 majd próbálkozok akkor mással <#rinya>#rinya>
http://unattended.msfn.org/leiras arrol, hogy kell egyedi vindoz telepitot csinalni ( pont olyat mint ezek a nemezisek meg borgok )
Sajnos nem jó. Most clone DVD-vel írtam ki normális lemezre és ugyan úgy kiírja a hibát <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Valaki nem tud segíteni, próbáltam rákeresni csak a torrent forumán látom hogy írták, de megoldást ottse <#falbav>#falbav>
PLZ AKI TUD SEGÍTSEN :((((
És ne sajnáld a pénzt a minõségért! ennyit tudok mondani!<#nemtudom>#nemtudom>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Letöltötem, kiírtam az ISO-t Alcohollal, újraindítom, bootol a lemezrõl, és ott kék háttérrel tölti, írja alul a dolgokat, majd kiírja hogy
"The file aliide.sys is corrupted. Press any key to restart the computer. Setup failed." <#falbav>#falbav>
Valaki tud segíteni? <#nemtudom>#nemtudom>
amugy itt a leiras az un. unattended cd kesziteshez: http://unattended.msfn.org/index.htm
ha valakinek van kedve forditsa le magyarra, azon felebarataink oromere, akik nem beszelnek az oldalon felajanlott nyelvek egyiken sem.
Saját részre nem olyan rossz ez,végül is azt tesz bele az ember magának amit szeretne :)
hacsak nem csinal valaki egy magyar verziot. ami nem nagy ordongosseg, cak sok ido kell hozza , es ertelme kozelit a nullahoz , mivel mire elterjed, mar elavulnak a beleszerkesztett programverziok.
hamar elavul.
egyebkent te is gyarthatsz ilyen dvdt csak sok ertelme nincs.
DE amint kiirtam DVDre, és onnan bootoltam, máris jó lett :)
Csak sajnos angol, és a programok amiket felrak egy picit régiek. (Firefox 1.0.1 )
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Még tesztüzem alatt fog ma állni <#smile>#smile>
mondjuk nem nagyon ertem,ha az egeszet atalakitottak, a kodot miert hagytak ki. mivel ez az elso , amit az atalakitoban be lehet irni.
Abit IT7, Intel 1800, 512MB 333MHz, Abit Siluro 4200, 120GB Maxtor+160GB Maxtor+160GB Maxtor, Pioneer 107D
Abit IT7, Intel 1800, 512MB 333MHz, Abit Siluro 4200, 120GB Maxtor+160GB Maxtor+160GB Maxtor, Pioneer 107D
az meg , hogy masszivabb lenne az xpnel , ketseges, hisz ez egy xp.
es dudics ne benazz mar az #5 ben ott a link vakegér.
<#circling>#circling>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A többit meg köszönöm © abonyitomz, hogy felrakta.
amugy sokkal masszívabbnak tûnik mint az XP , bár majd kiderül
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Elsõként: IDÕTAKARÉKOS! , mivel amikor kiválasztottam hogy hova telepítse a windowst utánna mindent(!!) megcsinált magától , semmit nem kellett belenyúlkálnom /tökéletesen felismer minden hardwaret/ , majd amikor feltelepítettem akkor egy szépen megszerkesztett menüben kiválaszthatom a progikat amit felakarok tetettni ( még itt sem kell a nexteket nyomogatni minden programnál mivel autómatikusan teszi fel õket!!!!! 100% jóó !!! /. Ezek után autómatikusan ujraindítás után a windowsban vagyunk ( tehát nincs win setup utánni restart se)!
-->A KEZELÕFELÜLET NEM OLYAN MINT A WIN XP , SOKKAL SZEBB JOBB !!!!! <--
Mindenkinek ajánlom aki hozzá jut , én 100%ban ezt fogom használni , a régi win XPt el lehet felejteni!
Eddig a WinXP és a programok telepítése összesen másfél órát vett el az idõmbõl , ez felteszi a Nezesist és a progikat 1 óra alatt!
Ja és igaz amit az nfojában irtak , a telepitéshez tényleg nem kell a kezet használni!
HAVE FUN!!!!!<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Addig is egy kép:
azt nem tom, hogy a csicsakat kiapcsolta e, de nincs is igazan jelentosege, ha akarod ugyis bekapcsolod.
es beallitasokban kulonbozik , az alaprendszertol , ot lentebb van par pelda, (pl autorun ki van kapcsolva , meg nehany szerviz sem fut , ami alap vindoznal bekapcsdolt. )
mondjuk nem sztem , nem sok ertelme van ennek a cuccnak, nem fogja az ember allandoan ujratelepiteni a windozat, amikor kijon egy ujabb nemezis frissitett prorgamokkal.
ha meg ujra akarod rakni a rendszered kesobb, akkor meg egy ido utan az osszes program amit felrak elavult lesz. szal ez csak rovid ideore es keves embernek jo. aki meg nem szereti az angol windozt , annak meg abszolut nem jo.