58
Várom a véleményeket, stb...
-
#18 Neház a motor vizsga?
Hogy érted hogy darálógép? hisz csak 50-es a moci:) -
#17 nekem utoljára egy Cagiva mitom volt, mostmár autóval járok -
#16 hanem?
-
#15 nem -
#14 neked TZR-ed van? -
#13 Kb, bár ez mindenkinél másképp van. Van aki viszaváltásnál pl kuplungol, de van aki csak simán váltogat vissza kuplung nélkül(ez azok kiváltsága aki jósokat szeretnek a motorukra költeni) -
#12 és pl 2esből 3asba hogy váltsak fel?
gázt leveszem teljesen, kuplung be, utánna kuplungot gyorsan ki,és gázt újra húzhatom? -
#11 igen -
#10 akkor tegyem le egyesig, tartsam a kuplungot, utánna kicsit huzzam a gázt,engedem a kuplungot, és indulok is?:) -
#9 akár, de miért kéne üresbe rakni azt nem értem... Egyébként lámpától lámpáig biztos vagyok benne hogy nem váltasz fel 6osig, főleg nem egy ilyen darálógéppel.. -
#8 pl.: megállok (kuplung még mindig benttartva,6osban a motor),és utánna váltsak le egyesbe és fel még egyet, és utánna kiengedhetem a kuplungot? -
#7 Hagyhatod 6osban is, csak a büdös életbe nem indulsz el vele.. És mint már mondottam, 2esből nem tudod egyből üresbe rakni, igy 6osból abszolút nem(nem értem hogy gondoltad...). -
#6 nem vagyok oda a hagyományos|automata robogokért, ahogy az látszik a felsorolt motorok alapján... -
#5 Aha!
Köszönöm!
És ha piros lámpánál meg akarok állni akkor 6osból üresbe tegyem a gépet, vagy fokozatosan? (6,5,4,3,2,üres) -
#4 ha egyesbe akarod rakni mondjuk üresben, csak simán lenyomod. Ha kettesből akarod egyesbe rakni AKKOR IS. 2esből üresbe csak ugy tudod rakni hogy le egyet, fel egy felet és üresben vagy. -
#3 -
#2 vegyél automata váltós motrot :D
abba nem kell váltani, csak húzni a gáztot ( még a féket se kell nyoni, me minek) -
#1 Hi!
Még csak 13 vagyok, de ilyen motort szeretnék egy év múlva.
Nem tudok tapasztalatokat ezzel a géppel,meg a többi fontosságot.
Eddig amit néztem motort:
Derbi GPS 50
Yamaha TZR 50 (RR)
Aprilia RS 50
És valaki elmesélhetné mellékesen hogy is kell azon a fránya motoron váltani (Pl. hogyha váltok 1-esről kettesre akkor kettőt kell e váltani az üres miatt, meg mikor fenyem le a gázt és mikor fel,stb.)
Előre is köszönöm a válaszokat