gép és tv összekapcsolása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

50 féle TVOUT topik van, nem kell 51.
repvez
Hali!
Olyankor mi lehet a baj ha egy VIVO-s VGA-t akarok összekötni a tv-vel és oda-vissza is csak fekete-fehér képet ad.Probáltam RCA és SCAR-tal is.Amugy VGA-n ilyen 9 tüs Minidin bemenet ki-be menet van.
kössz mindenkinek
az rf csatlakozó a tv anntenna bemenet csak 75ohm os kábel jó bele ha nincs scart vagy svideo vagy coposit bemenet a tévéden venni kell egy külön átalakító egységet ami nagyon drága amúgy meg nem létezik olyan videókártya amin van rf ki csak tv tuner vegyél azt az nem is drága de mûködik csak nem túl jó a minõsége mellesleg létezik DVI-svideo kábel és ha van scart a tv-n akkor már simán rá tudod rakni

sok sikert [nekem HDTV van <#nevetes1><#banplz>
Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

hogy lehet a gép jelét rávinni videóra és mi az a rf??
hogy lehet a gép jelét rávinni videóra és mi az a rf??<#rinya>
valami dvi kábellal nem lehet??
a kártyám új 256 megás asus s-video kimenet nélkül😞<#schmoll2>
takysoft
vannak asszem ilyen átalakítók, de nem tudok sokat..

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

ncswork
milyen bemenete van a tévédnek?
Csak RF?
vidd rá a gép jelét videóra és az rákeveri RF re

Sir Quno Jedi
Vannak ilyen VGA boxok, amik VGA jelbõl csinálnak svideo-t teszemazt, de azok drágák, 1xûbb új kártyeszt venni valóban. Illetve ugye vannak vga bemenetû tevék manapság, de az is egy vagyon.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Cicero
Vegyél 5.000 FT-ért egy S-videós kártyát

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

ha nincs s-video kimenetem hogy lehet gépet és tv-t összekapcsolni??