1823
  • Tuvok #18
    Én biztos nem, engem idegesít a legjobban a vihar, és minden velejárója :)
    Sőt, már lassan 2 hete pont ezért nem játszottam, kicsit idegesít, hogy az utolsó 2 patrol kizárólag sűrű ködről és zihogó esőről szólt ...
    Az álló hajókról meg annyit, hogy ők jutalmak azért, mert meg is kell küzdeni értük rendesen, elvégre a kikötőkön kívül általában nem 1 romboló mászkál :)
  • ChevyG #17
    lehurrogtatok a III topikjában, hogy csalás az, hogy kiakarom kapcsolni a "stormos" hüjeséget, hát szerintem állohajokralöni kikötöbe a csalás!
  • Tuvok #16
    Tudok, kell kép kikötőforgalomról, hogy elhidd ?
  • Zsolo007
    Olvasni tudsz e?

(Ugyanis még a 3 készülése idején mondogatták hogy az i játszható lesz, meg lesz kikötőforgalom meg minden jó, hát ezek kimaradtak és erre mondták hoyg a 4be belekerül minden ami a 3ból kimaradt...)

• Tuvok #14
    Van kikötőforgalom a III-ban
  • Zsolo007
    A IV készüléséről szóló hírek már nemsokkal a 3 kiadása után felröppentek, akkoriban (mikor még foglalkoztam az SH3mal :), most gyűjtögetek és lehet hogy megveszem mert a peccsek nélkül szart se ér... ) arról beszéltek hogy az kerül bele ami a 3ból kimaradt, tehát jól le is húztuk hogy tulajdonképpen a 3 kiegjét adják majd ki 4 ként, ugyanezzel a motorral. Akkoriban még 2006 I. negyedév volt a kiadási ideje, végül is ha 2006 vége akkor lehet hogy belefér egy új motor, de szerintem csak ráncfelvarrás lesz. Ja és a lényeg :) hogy a csendes óceáni hadszíntéren fog valószínű játszódni...(Ugyanis még a 3 készülése idején mondogatták hogy az i játszható lesz, meg lesz kikötőforgalom meg minden jó, hát ezek kimaradtak és erre mondták hoyg a 4be belekerül minden ami a 3ból kimaradt...)
  • ChevyG #12
    ha jól emléxem a SHII-öt lehet használni multiba a Dstroyer Command-al
    lessz valami ilyen a IIIal, ill a IV-el?
  • Gundark
    Én úgy hallottam valahol hogy a csendes óceáni hadszintér lesz. Ha igen remélem össze lehet installálni majd a IIImal :)
  • ChevyG #10
    szerencse, nem az "ijjé" karlta fel a témát
  • blackgamer
    uff, megint Ubisoft? szerintem agyonüti a játékokat
    valaki más is piacra dobhatna tengeralattjáróst
  • Tuvok #8
    Sztem a III-at most vedd meg, a IV-et meg mikor kijön
  • ChevyG #7
    éppen azért nyitottam, hogy itt is legyen már szó róla!
  • ChevyG #6
    én jobban örülnék a II.vh-nak, ha nem az lessz akkor megveszem a IIIat
  • PLackó
    kondozásában:)
  • Tuvok #4
    Amúgy szinte biztos, hogy nem WW II-s tengeralattjáról lesznek benne, szó volt már WW I-ről is, de valószínűbb a modern tengeralattjárós szim .
  • Tuvok #3
    Ubi fórumon jó ideje szó van róla :)
    A következő játék, amit 100 %, hogy megveszek, amint kijön .
  • Rafaelo
    várom :)
  • ChevyG #1
    Francia oldalakon olvastam, hogy az UBISOFT 2006 utolsó negyedévében folytatni akarja ezt a remek sorozatot!