1823
-
#18 Én biztos nem, engem idegesít a legjobban a vihar, és minden velejárója :)
Sőt, már lassan 2 hete pont ezért nem játszottam, kicsit idegesít, hogy az utolsó 2 patrol kizárólag sűrű ködről és zihogó esőről szólt ...
Az álló hajókról meg annyit, hogy ők jutalmak azért, mert meg is kell küzdeni értük rendesen, elvégre a kikötőkön kívül általában nem 1 romboló mászkál :) -
#17 lehurrogtatok a III topikjában, hogy csalás az, hogy kiakarom kapcsolni a "stormos" hüjeséget, hát szerintem állohajokralöni kikötöbe a csalás! -
#16 Tudok, kell kép kikötőforgalomról, hogy elhidd ? -
#15 Olvasni tudsz e?
(Ugyanis még a 3 készülése idején mondogatták hogy az i játszható lesz, meg lesz kikötőforgalom meg minden jó, hát ezek kimaradtak és erre mondták hoyg a 4be belekerül minden ami a 3ból kimaradt...)
-
#14 Van kikötőforgalom a III-ban -
#13 A IV készüléséről szóló hírek már nemsokkal a 3 kiadása után felröppentek, akkoriban (mikor még foglalkoztam az SH3mal :), most gyűjtögetek és lehet hogy megveszem mert a peccsek nélkül szart se ér... ) arról beszéltek hogy az kerül bele ami a 3ból kimaradt, tehát jól le is húztuk hogy tulajdonképpen a 3 kiegjét adják majd ki 4 ként, ugyanezzel a motorral. Akkoriban még 2006 I. negyedév volt a kiadási ideje, végül is ha 2006 vége akkor lehet hogy belefér egy új motor, de szerintem csak ráncfelvarrás lesz. Ja és a lényeg :) hogy a csendes óceáni hadszíntéren fog valószínű játszódni...(Ugyanis még a 3 készülése idején mondogatták hogy az i játszható lesz, meg lesz kikötőforgalom meg minden jó, hát ezek kimaradtak és erre mondták hoyg a 4be belekerül minden ami a 3ból kimaradt...) -
#12 ha jól emléxem a SHII-öt lehet használni multiba a Dstroyer Command-al
lessz valami ilyen a IIIal, ill a IV-el? -
#11 Én úgy hallottam valahol hogy a csendes óceáni hadszintér lesz. Ha igen remélem össze lehet installálni majd a IIImal :) -
#10 szerencse, nem az "ijjé" karlta fel a témát -
blackgamer #9 uff, megint Ubisoft? szerintem agyonüti a játékokat
valaki más is piacra dobhatna tengeralattjáróst -
#8 Sztem a III-at most vedd meg, a IV-et meg mikor kijön -
#7 éppen azért nyitottam, hogy itt is legyen már szó róla! -
#6 én jobban örülnék a II.vh-nak, ha nem az lessz akkor megveszem a IIIat -
#5 kondozásában:) -
#4 Amúgy szinte biztos, hogy nem WW II-s tengeralattjáról lesznek benne, szó volt már WW I-ről is, de valószínűbb a modern tengeralattjárós szim . -
#3 Ubi fórumon jó ideje szó van róla :)
A következő játék, amit 100 %, hogy megveszek, amint kijön . -
#2 várom :) -
#1 Francia oldalakon olvastam, hogy az UBISOFT 2006 utolsó negyedévében folytatni akarja ezt a remek sorozatot!