1823
-
#218 A Csendes-Óceánon ugyanolyan csaták zajlottak a japánok-amerikaiak között mint a háború kezdetén az Atlantin? Nem nagyon vagyok képben. -
Thanatos #217 annyi késés is elég :), és régebben elég sok cucc miatt kinyirták az odlalt, szal gyk csak azt nem tudtad szedni ami kellett volna... :D -
#216 nem találkoztam még hetes késéssel, maximum fél napos / pár napossal! és általában max-al szedek, arra emlékszem, hogy az NFS Carbon alatt tényleg kiyírták az oldalt, mind1 -
Thanatos #215 jah, csak késnek egy hetet, és bármi kicsit is jobban érdeklődésre számottartó cucc jön ki rögtön összeszarja magát az egész szerverük :D -
#214 wanadoo-ra nem tesznek fel kamut! :) -
Thanatos #213 szerintem is fake, de se nforce se wanadoo nem tul mérvadó... :P -
#212 enforszon semmi! de ha fent lesz vanadún, akkor tuti nem fake -
#211 szerintem az,lehetetlen hogy rögtön fel is törték ,secperc alatt.
Meg az is furcsa ,hogy minden helyre ugyan az a csávó töltötte fel. -
zoltang #210 Ez vajon átverés?????
Silent.Hunter.Wolves.of.the.Pacific-RELOADED 2.18 GB -
zoltang #209 Silent Hunter 4 - video interview -
#208 -
Spirit #207 Nálam meg a sebességemelés óta totyog a net, webről 2,3mb/sec-et hozok, p2p-ről meg csak 120-130k-t(már amikor). Jelenleg 3k-val toporog, alig 3 hét, és lennt is van :D -
crossy104 #206 Felgyorsult, csak 13 óra maradt -
crossy104 #205 Aki keres.....holnap estére lent van -
Thanatos #204 nyár és a varez szezon? hmm, te se az évszakokkal nem vagy tisztában se a warezzel... :P -
crossy104 #203 2.18 GB a játék.Azt hittem nagyobb -
#202 hű kezdődik a nyár és a warez szezon -
#201 Elvileg ma jelenik az USA-ban,bár náluk még csak 10 óra körül lehet :) -
#200 Miután a játék alcíme Wolves of the Pacific :) -
zoltang #199 Szerintem csak a Csendes-óceán, a távolkeleti vizek. -
#198 Csak Pacific lesz, vagy benne marad Európa is? -
#197 baromi jó az a videó! -
zoltang #196 Újdonságok:
angol/német
Silent Hunter 4 Documentary Video (Friday 09.03.07)
A térkép:
-
#195 baromi jó mondjuk van ára, kb 19.000Ft, de a képek alapján teljességgel megéri! -
#194 Hmm asszem' en benevezek egy Deluxe verziora...egeszen jo dolgok vannak benne! (Mar a spiral Recognition Manualert megeri) -
zoltang #193 SH4 preview movie
http://www.subsim.com/ -
blackgamer #192 lehet valamit előzetesen tudni hogy mivel lesz több/jobb az előző résznél? (grafikát leszámítva) -
#191 Az hogy 16, vagy 20 a megjelenési dátum, amit máshol irnak már tökmindegy :) Lassan megint mehetünk a nagy vízre :) Bár sokhelyen inkább lábvíz lesz az és az ember örül hogy a tornya víz alá kerül :) De hát aki a trópusokon akar tengózni ne panaszkodjon :)) -
#190 Itt magyarországon is?Becsületes. -
#189 ja, kezembe akadt ma egy 576 katalógus, és ott Március 16-ot írnak megjelenésnek! -
#188 elvileg 9 nap múlva amcsiban már a boltokban lesz. -
kiskorúbézoltán #187 Akkor úgy 1 hónap és a boltban is lehet ? -
zoltang #186 SH4 GOLD!
http://www.subsim.com -
#185 Féreértettél. :)
Én is a te honosításodat használom. Én azt szeretném, ha elkészülne a 4. részhez is a 3. részhez hasonlóan az "amatör" fordítás. -
#184 Azon gondolkodom, ha fordítható, érdemes-e lefordítani.
Bár nekem rossz véleményem volt a "hivatalos" magyar verzióról, de nincs kedvem feleslegesen dolgozni, küszködni vele. Bár az előző rész általam elkövetett fordítását, több mint tízezerszer töltötték le, tehát valaki csak felrakta. -
#183 Reméljük, hogy nem csak román nyelvenfog jönni. ;)
Viccet fére téve szerintem a 4. rész témaválasztásából adódóan jó eséllyel szerintem angol lesz a startnál is. -
#182 szerintem eleinte örülhetünk ha az angolt lehet kapni -
#181 Mit lehet tudni a 4. rész hazai megejelenéséről? A 3. részhez hasonlóan ez is magyarítva jelenik meg itthon? -
#180 és a topikot se találtad el... -
#179 válasz!
V vagy S3!:)