Egybeépített távirányító és billentyűzet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Persze csak legyen rajtuk M$ logo😉)))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Lenny
Kurv@ jól néz ki! Tanítható több eszközhöz vajon?

R Ö R G E

Nálunk 4 távrányító van (TV, Video, DVD, erõsítõ) és mindegyiken legalább 20-30 gomb. Én se tudok eligazodni rajtuk (igaz, nem is sûrûn használom).

Logitechnek van egy szép és bazidrága vezetéknélkülije, ott a numerikus rész egybe van építve egy távirányítóval, és le lehet szedni a full keyboardról, így rendesen használható távirányítónak.

arty
sztem ez jó kis darab, s valóban nem szüleinknek/nagyszüleinknek szól ... én elfogadnék egy ilyet, persze nem egy huszasért 😞

azon meg ne csodálkozzon az MS, h nem fogy a mediacenter, amikor olcsobb/ingyenes htpc alkalmazások jobban megoldják a kérdést 😊

Forza.

mousee
Apám meg nagymamám még a sima kis durván 12 gombal rendelkezõ egyszerû távirányítót is alig bírja kezelni, kiváncsi lennék hogy reagálnák le, ha egyszer 1 ien lenne elõttük <#wow1><#vigyor0>

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.