Mészárlás 10 évvel ezelött
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A témaszerzö
csak éppen visszaélünk vele, mészárosok vagyunk, saját gyereket erõszakolunk, megrugdossuk a kutyánkat és kinyomjuk a szemeit.
szabad akaratod van, ugyanakkor tudnod kell hogy mindez vissza is üthet..
homoszexuális?=éCC???
ellenpélda: lengyelország fõkormányzója aki 8millió lengyel zsidóért volt felelõs mosolyogva lépett az akasztófához mert a siralomházban megtért és bûnbocsánatot kapott.
szal! Jézushoz semmi köze a gyilkosoknak mert mindenki önmaga dönti el mit cselekszik!
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Tudom, hogy a "mi lett volna, ha" típusú felvetéseknek nincs sok értelmûk, de szerintem a szerbek pont a nemzetközi közösség döntésképtelenségével éltek vissza. Ha az ezután bekövetkezõ NATO-légicsapásokat megindítják - külön tekintettel a Srebreinca környéki célpontoknál, lehet, hogy mindez nem következik be.
Az egész pedig akkor is kitudódott volna, ha megölik a holland katonákat. (Bár akkor valszeg ma egy szép sík vidék lenne a Dinári-hegység helyén, annyira szétütötte volna a szerbeket a NATO) Egyfelõl azért, mert szisztematikus volt a népirtás: nem is annyira a totális mészárlás volt a cél, hanem az etnikai tisztogatás. A Bojtár-cikkben szerepel ez az idézet, ami jól mutatja, mi is volt a valódi cél:
"Srebrenica elestével háromgenerációnyi férfit töröltek el a föld színérõl a legkegyetlenebb módon. Ezt az én családomból vett példával tudom megerõsíteni. Az apósom, Omer Malagic, született 1926-ban, a három fia, akik közül az egyik a férjem volt, Salko Malagic, született 1948-ban. Két öccse, Osman Malagic született 1953-ban, Dzafer Malagic született 1957-ben. Három unokája, vagyis az én két fiam, Elvir Malagic született 1973-ban; Admir Malagic született 1979-ben és a sógorom, Samir Malagic fia, született 1975-ben. Száz és száz ilyen család van Srebrenicában." (Tanúvallomás a Krstics-perben)
Nem véletlen, hogy a Srebrenicával kapcsolatos legnevesebb szervezet a ®ene Srebrenice, a "Srebrenica asszonyai". Nem véletlenül...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Állítólag egy francia fõfõnöknek kellett valamiért szabadságra mennie, de legalábbis átadni idõlegesen a parancsnokságot egy nem franciának, és így rendelték el a bombázást.
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
sry
Nem vagyok "otthon" ebben a témában, de ez így biztos nem igaz.
Látom, hogy te profi vagy ebben a témában. Mióta foglalkozol ezzel a témával? Mit tudsz még? Érdekelne
Reagálások:
Andor László: A közelmúlt megerõszakolása
Andor László: Paradigmák állóháborúja
Ádám Zoltán: Amerika hamis kritikája
Bojtár B. Endre reagálása a fenti írásokra
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
A legmegrázóbb rövidfilm szerintem az volt, mikor szeptember 11-én történteket Srebrenicában hallgatták... (Nem mondom el, mindenki nézze meg)
szóval nem egyedi szerb jelenség((((
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Egyébként Bojtár B. Endrének, a MaNCS fõszerkesztõjének volt egy nagyon jó, egész oldalas elemzése a Népszabiban két évvel ezelõtt ("Srebrenica, nyolc
év után"). Sajna, jelenleg nem lehet elérni a nol.hu-n. Elég jól összefoglalja a nemzetközi szervezetek és az érintett országok felelõsségét. Elolvasva ezt, illetve a cikk kapcsán született reagálásokat korrekt képet lehet kapni az egészrõl.
U.i.: Egy-egy holokausztfilm vagy -könyv kapcsán mindenütt ottvannak a pampogók, hogy jajj, de uncsi a téma, már mindenkinek a könyökén jön ki, minek ez. Hát ezért. Srebrenicáért. 50 évvel a második világháború után egy hasonlóan hidegvérûen megtervezett népirtás zajlott a haláltáboroktól pár száz/ezer kilométerre. Nem az a lényeg, hogy ki öl kit, hanem az, hogy a fennkölten önmagát kvázi civilizációs bölcsõnek tekintõ Európa kellõs közepén, a XX. században ilyen dolgok még megeshetnek.
Szóval, az elmúlt napokban sokat lehetett hallani a szerbek, hát leginkább gyalázatosanak mondott tettéröl. Több forrásnak is utánna néztem, és a bbc hivatalos, magyar nyelvü oldalán (www.bbc.hu) a következöket találtam: A fent említett város az ENSZ békefenntartó csapatainak ellenörzése alatt állt. Felmerül hát a kérdés, hogy mért nem léptek fel a tettek ellen. Ki kellene deríteni. de utólag. Na mindegy... A másik aggasztóbb az, hogy a két fö háborús bünös még most is bújkál. Természetesen a világ sokszor emlegetett közvéleménye elítéli a cselekedeteket. természetesen én is. De mit gondolnak a szerbek az egészröl. Jó beszélgetést kívánok