46
RPG Maker 2000
-
Suttyó20 #46 Sziasztok! Olyan kérdésem van hogy, hogy kell beállítani azt, hogy ha legyőzöd az ellenséget a csata után eltünjön és ne maradjon ott. Mert így csalási lehetőség van újra meg újra legyőzésével feltápolható a karakter, ezt pedig nem szeretném... -
Cat 02 #45 Ilyen egyéni start sceen-t h kell ? -
Cat 02 #44 Nekünk ez amolyan dolgozat lenne :D -
#43 én mindig beleuntam:(:D -
Cat 02 #42 Lol, mi meg most akarok funból gamet csinálni, bár igaz XP-vel, de eddig elég könnyűnek tűnik. -
#41 én bentfelejtettem kedvencekben:D -
Cat 02 #40 Valaki jár még erre ? :D -
bobo14 #39 Valaki ha megkérhetem eltuná küldeni ide: cila4@&itromail.hu
Valamiféle használati utasítást vagy hogy honnan lehet leszedni a magyar nyelvet.
Előre is kössz. -
GCsab #38 Valaki megtudna engem tanítani ezt a progit kezekli? -
#37 Hihi te RMXPzel? az a tuti, én is.... Van ám már játékom is:P -
#36 Én xp-vel szórakozom. Projectem:
-
meril #35 Hello! Programozókat keresek RPG Maker 2000 ill 2003-hoz! Aki jól keni vágja akkor írjon egy privit, vagy vegyen fel MSN-re!: [email protected] ! Előre is köszönöm! -
Gibor #34 Valamennyi dologban tok segíteni ha érdekel, de énse tok mindent....... -
#33 vki az rpg xphez ért az irjon pmet légyszi
vagy ide is jolenne de kéne kis help -
Gibor #32 Na mivan itt, senkisem irogat? Leált mindenki? Én még csak most kezdtem el vele szorakozni!!! -
meril #31 Hello! Aki beakar egy csapatba szállni az írjon nekem priviben! Előre is köszönöm! -
bogyo999 #30 ezt a sok barmot itt...
nem törölték gontoltam benézek, és aki nem ért hozzá az
ne kezdjen itt warezolásért kiabálni mert faszlámaság, de nagyon -
Nuki #29 Szerintem a FÓRUMKERESŐRE ki kéne tenni EKKORA [mutogat] nyilakat, hogy holmi újregek ne duplikáljanak :P -
#28 egy igazi nagy MADÁR vagy -
blackgamer #27 ilyen hozzáállás miatt a falra tudok mászni
és még moderator sem vagyok, ők biztos hajukat tépik -
laliking #26 ja, és nem warez mivel freeware :) bocs! -
#25 emule,dc,limewire,ares...
amúgy beszélhetünk róla, ha warez ha nem, egyenlőre szólásszabadság van még. -
#24 inét www.google.com -
OPM #23 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd -
Cicero #22 ::DDDDDDDDAddsa -
Cicero #21 Ha beírsz a topikba felugrik a tetejére, de nincs sok esély, hogy valaki válaszolni fog rá :) -
maxius #20 A péniszt nem lehet csak úgy letölteni, jó esetben alapból veled van, rossz esetben (vagy nagyon jó esetben, ha lány vagy) nincs, és max vmi főokos plasztikus tud neked szerezni -
Cicero #19 Majd ha kopog az ajtódon a kedves szoftverrendőrség, akkor mi majd mondjuk "hogy mi mondtuk!" -
heystumafly #18 FASZomt , honnan lehet letölteni???? -
laliking #17 #3
hol??? én nem látom(mind1:)) -
heystumafly #16 ott van [mind2] -
laliking #15 válaszgomb.... -
laliking #14 ja a büntid még régebbi bocs :) -
heystumafly #13 úristzen,,,nem is erről beszéltem![mind2] -
laliking #12 már meg is kaptad a büntit (nemakarja mondani hogy: "Én megmondtam!!!") -
laliking #11 ehhh..
1 cunabeszéd :)
2. minig azvan legalul amibe legrégebben írtak.. értelemszerüen ha most te beírsz akkor a legtetejére dobja........... de érthetetlen vagy.. újragként hihetnél a többieknek -
#10 mondom, ha beírsz valamit, az lesz a legfelső topik -
heystumafly #9 bazmeg nem lapoznak 50 oldalt -
heystumafly #8 senki! -
heystumafly #7 leszarom, bannoljanak a 2003-ast ki fogja nézni?