Jackass - Viva la Bam (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.youtube.com/watch?v=bpCRbQRwEz0
semmi közük a cky-hoz, õk a him egy mellékprojektje.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Tegnap, vagyis ma éjfélkor azt a rész ismételték a Viva la Bam-ból, amikor az Ape-nek nem kellett a zongora és a Bam kitalálta, hogy úgy döntik el mi legyen vele, hogy négy csapatot alkotnak, a roncsteleprõl elhozott autókkal furikáznak és mindenféle hülye feladatot oldanak meg, és aki nyer az eldönti, hogy mi lesz a zongora sorsa.
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Btw, szerintem Viva la Bam nagyságrendekkel jobb. Viton mindig behalok. :D
Amúgy meg nagyon faszájos egy ilyen cserkésztábor (leszámítva a miséket), de néha elõtört ilyen baromság a cserkészparancsnokból.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ismerve magamat, engem biztos be kellett volna lökni, mert be nem mentem volna
6 évig voltam, de ezután az incidens után ki is léptem, ha valami megalázó volt az életemben, akkor ez az.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
(na persze nem magamtól, hanem büntibõl)
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A tegnapi DS-ben beszaladtak a csalánba, benne fetrengtek öt percig. Szépen néztek ki.
/OFF
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Bár éppen ettem, mikor elkezdtem nézni (elõtta nem tudtam, hogy milyen), nem sok kellett hogy a vécét megörvendeztessem...
(Amúgy szerintem a Dirty Sanchez jobb, hamár mûfaj)
Most viszont már elvonási tüneteim vannak (na jó ez túlzás), ha nem látom legalább egy héten egyszer valamelyiket.
Mondjuk csaka német MTV-n tudom nézni, ahol ismétlések vannak, de a Jackass részek enkem még újak, a Viva la Bamt pedig nem leeht megunni.
Nektek mi a véleményetek?