Jackass - Viva la Bam (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike 007
(Y)
:))

Nos sikerült mûködöképseeé tenni az oldalt. Ezen a címen eléritek. bam.freegamez.hu
Pistike 007

Szóval Viola90s lesz egy olyan oldal ahonnan le lehet szedni az öszes részt :)
Hamarosan Viva La BAM letöltõ oldal indul! Egyenlõre még epizódokat keresünk és töltünk fel. Folyamatosan frissítünk, Non-STOP! Bármi hiba akad azonnal kiírjuk mi az oka. A cím: http://vivabam.freegamez.hu Valamint a Bam's Unholy Uniont is felvesszük amiböl már van 1-2 rész :) Annak a weboldalát itt éritek el: http://bam.freegamez.hu
Pistike 007
Köszi:D

Pistike 007
Nem tudja valaki hogy a jackassnek a betûtípusát hol találom vagy mi a neve?
Thx!

Bubsy
szombaton 23.30, vasárnap 23.00, kedden 22.30, csütörtökön 22.30

Bubsy
a viva la bam fõcimdala nem cky, hanem Daniel Lioneye - The King of Rock'n Roll
http://www.youtube.com/watch?v=bpCRbQRwEz0
semmi közük a cky-hoz, õk a him egy mellékprojektje.

Viva la Bam Magyar mtv-n Szombaton és vasárnap asszem 11 kor!

Valaki tud oylan oldalt ahol fetnvan a viva la bam összes része??

most nézem <#wow1> nemlehet mit hozzáfûzni. asszem az mindent elárul hogy még õk is elhányják maguk egykét feladat végignézése közben <#vomit>

Bandee1987
Láttam a Jackass 2 filmbõl egy csomó részletet...Úristen...elsõ rész kutyafasza ehhez képest. Itt télleg kurva gusztustalan dolgokat mûvelnek...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Jackass - Partyboy Song

Fenrir
Ma lesz Jackass a tv2-õn.

A halál csupán a kezdet...

Mhosah Myth
Nem tudja valaki a szám címét amire Partyboy szokott táncolni? :))

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Szívesen.
IlluminatoR
Köszi!

CKY - Viva la Bam Theme song
IlluminatoR
A Viva la Bam fõcímdalának a címét nem tudja vki?

Sajnos én csak a német MTV-n tudom nézni mindegyiket.
Tegnap, vagyis ma éjfélkor azt a rész ismételték a Viva la Bam-ból, amikor az Ape-nek nem kellett a zongora és a Bam kitalálta, hogy úgy döntik el mi legyen vele, hogy négy csapatot alkotnak, a roncsteleprõl elhozott autókkal furikáznak és mindenféle hülye feladatot oldanak meg, és aki nyer az eldönti, hogy mi lesz a zongora sorsa.
IlluminatoR
Coolon van wildboyz is.

kár, hogy a viva la bam lekerült a cool tévérõl, igaz cserébe elkezdõdött az 5. évad, bár látszik, hogy kissé kicserélõdõtt az alkotógárda - szerintem sokkal gyengébben van megírva az új évad, mint az elsõ kettõ.
Asszem meg fogom nézni a Wildboyz-t, bár maikor nemrég a Viasat3on volt, nem jött be, bár a Jackass is csak késõbb.
IlluminatoR
VÁÁ, wildboyzt azért szeretem, mert olotári hülyeségeket tudnak elmondani halálkomolyan, aztán meg, igen, Pontius röhög egy jót rajta, de az az üszkös röhögés, áá :DD

Gorvik
Nekem Pontius a kedvencem. (a Wildboys "dagija")

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

IlluminatoR
MTV

IlluminatoR
Há' már olyan tokája van, hogy nem tud beszélni se. :D

Dirty Sanchez? Ezt hol lehet nézni????
Imádom a Vitot, az a legjobb az egészben, halálos ahogy halandzsázik !
IlluminatoR
Az még semmi.

Btw, szerintem Viva la Bam nagyságrendekkel jobb. Viton mindig behalok. :D

Bandew
Engem is, azért volt megalázó. :-)
Amúgy meg nagyon faszájos egy ilyen cserkésztábor (leszámítva a miséket), de néha elõtört ilyen baromság a cserkészparancsnokból.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Gorvik
És én meg el akartam menni cserkésztáborba..
Ismerve magamat, engem biztos be kellett volna lökni, mert be nem mentem volna

Bandew
Cserkésztábor :-D
6 évig voltam, de ezután az incidens után ki is léptem, ha valami megalázó volt az életemben, akkor ez az.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Gorvik
Szadista volt az illetõ? Jó kis bünti.

Bandew
Csalánban 5 percig? kb 13 évesen nyomtam egy ilyet. :-)
(na persze nem magamtól, hanem büntibõl)

Loál János
Lassan már állatot, embert ölnek egy fasza kis mûsor kedvéért, fejlõdik a világ! :)

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Gorvik
Mivel Dirty Sanchez, így OFF

A tegnapi DS-ben beszaladtak a csalánba, benne fetrengtek öt percig. Szépen néztek ki.

/OFF

DanielT
Na igen, a Dirty Sanchez már sok. Az egyik legdurvább az volt, amikor vagy 6-an, khm.. belecuccoltak egy pohárba és az egyik az arcába öntötte... <#vomit>
gnar killer
jó mind2, fõleg utóbbi. dirty sanchez kicsit erõs már nekem /:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Mhosah Myth
A dirty sanchez az már teljesen elmebeteg degradált idiótákból van:)) A jackassen legalább tudok nevetni de az hogy szétverik egymást tökét meg szögescipõvel rugdossák egymást az már nem vicces inkább szörnyû... A múltkor húskloffolóval szétverte a lábát meg a lapckáját a srác... Meg szétverték a heréjét nádpálcával.. Ekkora barmokat!!! <#duma>

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Bandew

Gorvik
Nagy elmebeteg idióták, ezért szeretem õket.
Bár éppen ettem, mikor elkezdtem nézni (elõtta nem tudtam, hogy milyen), nem sok kellett hogy a vécét megörvendeztessem...
(Amúgy szerintem a Dirty Sanchez jobb, hamár mûfaj)

Nem találtam ilyen topicot csak Wildboyzosat, de azt enm szeretem. Mondjuk a Jackasst sem szerettem, a Viva la Bamot pedig elöszõr csak Ryan Dunn miatt néztem.

Most viszont már elvonási tüneteim vannak (na jó ez túlzás), ha nem látom legalább egy héten egyszer valamelyiket.

Mondjuk csaka német MTV-n tudom nézni, ahol ismétlések vannak, de a Jackass részek enkem még újak, a Viva la Bamt pedig nem leeht megunni.

Nektek mi a véleményetek?