45
Szerintetek jó?
  • Pistike 007
    (Y)
    :))
  • zslevi
    Nos sikerült működöképseeé tenni az oldalt. Ezen a címen eléritek. bam.freegamez.hu
  • Pistike 007
  • zslevi
    Szóval Viola90s lesz egy olyan oldal ahonnan le lehet szedni az öszes részt :)
  • zslevi
    Hamarosan Viva La BAM letöltő oldal indul! Egyenlőre még epizódokat keresünk és töltünk fel. Folyamatosan frissítünk, Non-STOP! Bármi hiba akad azonnal kiírjuk mi az oka. A cím: http://vivabam.freegamez.hu Valamint a Bam's Unholy Uniont is felvesszük amiböl már van 1-2 rész :) Annak a weboldalát itt éritek el: http://bam.freegamez.hu
  • Pistike 007
    Köszi:D
  • Pistike 007
    Nem tudja valaki hogy a jackassnek a betűtípusát hol találom vagy mi a neve?
    Thx!
  • Bubsy
    szombaton 23.30, vasárnap 23.00, kedden 22.30, csütörtökön 22.30
  • Bubsy
    a viva la bam főcimdala nem cky, hanem Daniel Lioneye - The King of Rock'n Roll
    http://www.youtube.com/watch?v=bpCRbQRwEz0
    semmi közük a cky-hoz, ők a him egy mellékprojektje.
  • Csaba007
    Viva la Bam Magyar mtv-n Szombaton és vasárnap asszem 11 kor!
  • Csaba007
    Valaki tud oylan oldalt ahol fetnvan a viva la bam összes része??
  • OPM
    most nézem nemlehet mit hozzáfűzni. asszem az mindent elárul hogy még ők is elhányják maguk egykét feladat végignézése közben
  • FLeK0
    steve-o quake4-et 'közvetít' :D
  • Bandee1987
    Láttam a Jackass 2 filmből egy csomó részletet...Úristen...első rész kutyafasza ehhez képest. Itt télleg kurva gusztustalan dolgokat művelnek...
  • MaggotCorpse
    Jackass - Partyboy Song
  • Fenrir
    Ma lesz Jackass a tv2-őn.
  • Mhosah Myth
    Nem tudja valaki a szám címét amire Partyboy szokott táncolni? :))
  • Viola90s
    Szívesen.
  • IlluminatoR
    Köszi!
  • Viola90s
    CKY - Viva la Bam Theme song
  • IlluminatoR
    A Viva la Bam főcímdalának a címét nem tudja vki?
  • Viola90s
    Sajnos én csak a német MTV-n tudom nézni mindegyiket.
    Tegnap, vagyis ma éjfélkor azt a rész ismételték a Viva la Bam-ból, amikor az Ape-nek nem kellett a zongora és a Bam kitalálta, hogy úgy döntik el mi legyen vele, hogy négy csapatot alkotnak, a roncstelepről elhozott autókkal furikáznak és mindenféle hülye feladatot oldanak meg, és aki nyer az eldönti, hogy mi lesz a zongora sorsa.
  • IlluminatoR
    Coolon van wildboyz is.
  • winnie
    kár, hogy a viva la bam lekerült a cool tévéről, igaz cserébe elkezdődött az 5. évad, bár látszik, hogy kissé kicserélődőtt az alkotógárda - szerintem sokkal gyengébben van megírva az új évad, mint az első kettő.
  • Viola90s
    Asszem meg fogom nézni a Wildboyz-t, bár maikor nemrég a Viasat3on volt, nem jött be, bár a Jackass is csak később.
  • IlluminatoR
    VÁÁ, wildboyzt azért szeretem, mert olotári hülyeségeket tudnak elmondani halálkomolyan, aztán meg, igen, Pontius röhög egy jót rajta, de az az üszkös röhögés, áá :DD
  • Gorvik #19
    Nekem Pontius a kedvencem. (a Wildboys "dagija")
  • IlluminatoR
    MTV
  • IlluminatoR
    Há' már olyan tokája van, hogy nem tud beszélni se. :D
  • Viola90s
    Dirty Sanchez? Ezt hol lehet nézni????
  • Viola90s
    Imádom a Vitot, az a legjobb az egészben, halálos ahogy halandzsázik !
  • IlluminatoR
    Az még semmi.

Btw, szerintem Viva la Bam nagyságrendekkel jobb. Viton mindig behalok. :D
  • Bandew
    Engem is, azért volt megalázó. :-)
    Amúgy meg nagyon faszájos egy ilyen cserkésztábor (leszámítva a miséket), de néha előtört ilyen baromság a cserkészparancsnokból.
  • Gorvik #12
    És én meg el akartam menni cserkésztáborba..
    Ismerve magamat, engem biztos be kellett volna lökni, mert be nem mentem volna
  • Bandew
    Cserkésztábor :-D
    6 évig voltam, de ezután az incidens után ki is léptem, ha valami megalázó volt az életemben, akkor ez az.
  • Gorvik #10
    Szadista volt az illető? Jó kis bünti.
  • Bandew
    Csalánban 5 percig? kb 13 évesen nyomtam egy ilyet. :-)
    (na persze nem magamtól, hanem büntiből)
  • Loál János #8
    Lassan már állatot, embert ölnek egy fasza kis műsor kedvéért, fejlődik a világ! :)
  • Gorvik #7
    Mivel Dirty Sanchez, így OFF

A tegnapi DS-ben beszaladtak a csalánba, benne fetrengtek öt percig. Szépen néztek ki.

/OFF
  • DanielT
    Na igen, a Dirty Sanchez már sok. Az egyik legdurvább az volt, amikor vagy 6-an, khm.. belecuccoltak egy pohárba és az egyik az arcába öntötte...