45
Szerintetek jó?
-
#45 (Y)
:)) -
zslevi #44 Nos sikerült működöképseeé tenni az oldalt. Ezen a címen eléritek. bam.freegamez.hu -
#43 jó -
zslevi #42 Szóval Viola90s lesz egy olyan oldal ahonnan le lehet szedni az öszes részt :) -
zslevi #41 Hamarosan Viva La BAM letöltő oldal indul! Egyenlőre még epizódokat keresünk és töltünk fel. Folyamatosan frissítünk, Non-STOP! Bármi hiba akad azonnal kiírjuk mi az oka. A cím: http://vivabam.freegamez.hu Valamint a Bam's Unholy Uniont is felvesszük amiböl már van 1-2 rész :) Annak a weboldalát itt éritek el: http://bam.freegamez.hu -
#40 Köszi:D -
#39 Nem tudja valaki hogy a jackassnek a betűtípusát hol találom vagy mi a neve?
Thx! -
#38 szombaton 23.30, vasárnap 23.00, kedden 22.30, csütörtökön 22.30 -
#37 a viva la bam főcimdala nem cky, hanem Daniel Lioneye - The King of Rock'n Roll
http://www.youtube.com/watch?v=bpCRbQRwEz0
semmi közük a cky-hoz, ők a him egy mellékprojektje. -
Csaba007 #36 Viva la Bam Magyar mtv-n Szombaton és vasárnap asszem 11 kor! -
Csaba007 #35 Valaki tud oylan oldalt ahol fetnvan a viva la bam összes része?? -
OPM #34 most nézem nemlehet mit hozzáfűzni. asszem az mindent elárul hogy még ők is elhányják maguk egykét feladat végignézése közben -
FLeK0 #33 steve-o quake4-et 'közvetít' :D -
#32 Láttam a Jackass 2 filmből egy csomó részletet...Úristen...első rész kutyafasza ehhez képest. Itt télleg kurva gusztustalan dolgokat művelnek... -
MaggotCorpse #31 Jackass - Partyboy Song -
#30 Ma lesz Jackass a tv2-őn. -
#29 Nem tudja valaki a szám címét amire Partyboy szokott táncolni? :)) -
Viola90s #28 Szívesen. -
#27 Köszi! -
Viola90s #26 CKY - Viva la Bam Theme song -
#25 A Viva la Bam főcímdalának a címét nem tudja vki? -
Viola90s #24 Sajnos én csak a német MTV-n tudom nézni mindegyiket.
Tegnap, vagyis ma éjfélkor azt a rész ismételték a Viva la Bam-ból, amikor az Ape-nek nem kellett a zongora és a Bam kitalálta, hogy úgy döntik el mi legyen vele, hogy négy csapatot alkotnak, a roncstelepről elhozott autókkal furikáznak és mindenféle hülye feladatot oldanak meg, és aki nyer az eldönti, hogy mi lesz a zongora sorsa.
-
#23 Coolon van wildboyz is. -
winnie #22 kár, hogy a viva la bam lekerült a cool tévéről, igaz cserébe elkezdődött az 5. évad, bár látszik, hogy kissé kicserélődőtt az alkotógárda - szerintem sokkal gyengébben van megírva az új évad, mint az első kettő. -
Viola90s #21 Asszem meg fogom nézni a Wildboyz-t, bár maikor nemrég a Viasat3on volt, nem jött be, bár a Jackass is csak később. -
#20 VÁÁ, wildboyzt azért szeretem, mert olotári hülyeségeket tudnak elmondani halálkomolyan, aztán meg, igen, Pontius röhög egy jót rajta, de az az üszkös röhögés, áá :DD -
#19 Nekem Pontius a kedvencem. (a Wildboys "dagija") -
#18 MTV -
#17 Há' már olyan tokája van, hogy nem tud beszélni se. :D -
Viola90s #16 Dirty Sanchez? Ezt hol lehet nézni???? -
Viola90s #15 Imádom a Vitot, az a legjobb az egészben, halálos ahogy halandzsázik ! -
#14 Az még semmi.
Btw, szerintem Viva la Bam nagyságrendekkel jobb. Viton mindig behalok. :D -
#13 Engem is, azért volt megalázó. :-)
Amúgy meg nagyon faszájos egy ilyen cserkésztábor (leszámítva a miséket), de néha előtört ilyen baromság a cserkészparancsnokból. -
#12 És én meg el akartam menni cserkésztáborba..
Ismerve magamat, engem biztos be kellett volna lökni, mert be nem mentem volna -
#11 Cserkésztábor :-D
6 évig voltam, de ezután az incidens után ki is léptem, ha valami megalázó volt az életemben, akkor ez az. -
#10 Szadista volt az illető? Jó kis bünti. -
#9 Csalánban 5 percig? kb 13 évesen nyomtam egy ilyet. :-)
(na persze nem magamtól, hanem büntiből) -
#8 Lassan már állatot, embert ölnek egy fasza kis műsor kedvéért, fejlődik a világ! :) -
#7 Mivel Dirty Sanchez, így OFF
A tegnapi DS-ben beszaladtak a csalánba, benne fetrengtek öt percig. Szépen néztek ki.
/OFF -
#6 Na igen, a Dirty Sanchez már sok. Az egyik legdurvább az volt, amikor vagy 6-an, khm.. belecuccoltak egy pohárba és az egyik az arcába öntötte...