23
-
#23 Ezek kepzik, sajnos :)
Ja: "Nem létezik rezgés a rezgést továbbító közeg nélkül! - bármennyire is szeretnék ezt tagadni a fizikai világszemléletet jelenleg." :)) -
mrzool #22 LOL. Ez a baja a netnek, az ilyen sültbolondok is a részévé válhatnak. -
Snaildevil #21 nézzétek meg
elég érdekes dolgok vannak rajta! bár lehet hogy van is benne valami! hogy elhiszitek-e az meg rajtatok múlik! :) -
#20 500 000 evre kellett volna? De amugy igazat adok, elrettento peldat akarnak, de nem martirt. -
K.András #19 Szerintem még kevés is az a 70 év. -
sonicXX #18 Azért, mert ezzel az USA-t veszélyezteti (technikailag, más kérdés, hogy ez valóban igaz-e), és ott nem csak 5 ember él. Örüljön hogy ha ennyivel megússza. De ebből úgyis vádalku lesz. Az amcsi katonai vezetésre sok mindent lehet mondani, de azt hogy idióták, az annyira nem igaz, mint az államok átlaglakosságára. Nem szeretik a fölösleges mártírokat. Vagy megveszik az ürgét kilóra, vagy olyan szinten rápakolnak 15 évre visszamenően, hogy tuti inyjekciót kapjon. Szerintem legalábbis.
Ez a "drogoztam és feledékeny vagyok" meg csak duma. Triviális, hogy ha adatokért török be valahova, akkor elmentem a leszedetteket. Azok pedig hiába vagyok betépve, nem fognak ettől eltűnni.
Hogy az USA-nak álszerverei vannak ez teljesen normális. A biztonság náluk több, mint létkérdés. Ostobaság azt hinni, hogy nem folyamodnak csapdázáshoz és dezinformáláshoz. Ezek a legalapvetőbb eszközök. Ennél csak durvábbak lehetnek ott.
Hogy kint űrhajókat építenének az amcsik, és összeszövetkeztek az élienekkel, meg a többi baromság: ez csak fikció, amíg be nem bizonyosodik minden kétséget kizáróan. De ez csak akkor fog kiderülni, ha az USA is úgy akarja, hogy kiderüljön. Ha meg kamu az egész (nagy valószínűséggel), akkor ez is csak arra jó, hogy a világ még egy okkal többért tojjon a gatyába az USA miatti esetleges konfliktusoktól, stb.
Annyit hallottam már ilyen és még ilyenebb sztorikat, sose egyetlen elfogadható bizonyíték nem látott napvilágot. Ott a rosswell-i eset és maximum még az oroszoknál a tunguszkai, amit meg lehet említeni. De én azt sem tartom kizártnak, hogy ez az egész a hadseregek színjátéka a világ megtévesztésére és megfélemlítésére: hiszen meeeekoraaaa hadierő lehet oooottt júúújjj... vicc. SZVSZ dezinformáció, színjáték, semmi több. -
blaze #17 Ha öt embert megölt volna hidegvérrel nem kap ennyit, ez nevetséges. -
Raszkolnyikov #16 De hát ő mégis csak egy nagy koponya. A hasznunkra is vállhatna. -
Kazak #15 Jó lehetett a cucc, amitől ilyeneket látott! -
DOT #14 Dehogyisnem. Csak be kell dugni a Hold mögé. -
BiroAndras #13 A titkos űrhajókról:
Nem olyan könnyű egy űrhajót elrejteni.
Pl. csak a csillagászok sok ezer távcsővel figyelik az eget. Sőt van olyan projekt is, ami direkt a teljes égbolton keres mozgó tárgyakat (kisbolygókat). -
BiroAndras #12 "Ebben ő azt állítja, hogy az amerikai szervek rengeteg úgynevezett kamu rendszert üzemeltet, amik védelme nem túl profi, direkt azért, hogy azokhoz csalogassák a hackert, ezzel elterelve a figyelmét a valódi adatokat tartalmazó rendszerekről."
Ezt többen is csinálják. Ha jól rémlik, hivatalosan ajánlott ez a megoldás a komolyabb rendszereknél. -
#11 De azért szép lenne ha igaz lenne.
A végén még kiderül hogy a csillagkapu is létezik.És más bolygókat kolonizálunk. -
Black Penguin #10 Szerintem a csávó Haegemoniázhatott vagy valami hasonlót játszhatott akkoriban... -
#9 "A kissé hihetetlen történet részleteit azonban már nem tudta megosztani, mert elmondása szerint akkoriban gyakran élt kábítószerekkel, amelyek nem hatottak jótékonyan a memóriájára."
Biztos igy volt:) Nem ugy, hogy esetleg a kabitoszerek miatt vizionalta a hajocsereket az UFO klanok kozt ?:) -
#8 Az embereknek mindígis megvoltak a kis titkaik, amerikáról meg el tudom képzelni, hogy megvannak az övéi.
Már miért ne lennének a NASA-nak titkai?
Az, hogy mien jellegűek, nem mi fogjuk megtudni -
#7 Az amerikai mentalitást ismerve szerintem nem fogják leültetni, inkább megveszik a hallgatását és felajánlanak neki valami olyan melót, amiről azt hiszi, hogy jól járt vele, közben csak arra jó, hogy szemmel tartsák.
Olvastam egyszer egy cikket, amit egy hacker irt. Ebben ő azt állítja, hogy az amerikai szervek rengeteg úgynevezett kamu rendszert üzemeltet, amik védelme nem túl profi, direkt azért, hogy azokhoz csalogassák a hackert, ezzel elterelve a figyelmét a valódi adatokat tartalmazó rendszerekről. Megint csak azt tudom mondani, hogy Amerikát ismerve, nem tartom kizártnak, hogy ez igaz. -
mrzool #6 "Azt a sok kémműholdat valakiknek karban kell tartani. "
Már miért kéne? Egyedül találtad ki ezt a hülyeséget?
Ejj, de sok időtök lehet, hogy ilyen összeesküvés-elméleteket gyártotok... Inkább próbáljátok hasznos dolgokkal kitölteni a szabadidőtöket, nevetségesek vagytok... -
#5 Ilyen szempontból a dutyinak semmi értelme, márha igaz az egész, mert ott csak a segét tömik be és nem a száját...
Amúgy tuti, hogy van nem publikált űrutazások is. Azt a sok kémműholdat valakiknek karban kell tartani. És akkor már miért ne kisérletezgetnének. -
Hege15 #4 énnnnnnn az is elképzelhetőnek tartom hogy kicsit sokat tud és ezért kapja majd azt a 70 év börtönt -
HUmanEmber41st #3 És megint a találgatások :
Talán a NASA nem minden emberes űrutazását teszi publikussá???? -
Cat #2 azért ne kajálj be mindent, nézd meg a belinkelt pdfet. Ebben számtalan másik amcsi bázis fel van sorolva, fort benning, pearl harbor, houston, bethesda, alexandria, great lakes stb.
más kérdés hogy a károkozás valóban 5e dollár körül volt, gondolom nem törölni ment oda. Mindenesetre tudnia kellett hogy illegális amit csinál, több tucatszor hatolt be -
#1 A korábbi cikk kapcsán:
"Ja egyébként a cikk egy nagy nulla, csak azt bizonyítja milyen hülyék az amerikaiak:
Az angol cikk kiemeli az alábbiakat:
-A csávó UFÓ bizonyítékok után kutatott az ismerősei szerint.
- Windows számítógépeket portscannelt(!) és az alapértelmezett(!) jelszót kihasználva jutott be pár helyre.
- Otthonról a saját gépéről portscannelt.
Tehát a csávó egy script kiddie aki windowsos gépeket "tört" meg. Namost, ez két dolgot vet fel: mi ez a nevetséges hatalmas összegű "kár", meg mi tartott évekig, hogy "elkapják"??
Egyébként a Fort Myer az az amerikai hadsereg egyik TEMETŐJE, vagyis gyászceremóniákat rendeznek ott, stb. Talán ennél alacsonyabb fontosságú intézménye biztonsági szempontból nincs is a hadseregnek..."
AZ EGÉSZ EGY KACSA.