23
  • Gade
    Az embert nem egy ijen becsakodása irtja majd ki. Hamarabb végez önmagával. Föleg ha elfogy az olaj.
  • pip
    azert komoly forditas az "impaktor" :)
  • plamex
    szerencsére elég ritka az ilyen esemény ... (hatványtörvény itt is érvényesül minnél nagyobb annál ritkább)
    úgyhogy ha magunkat nem pusztítjuk ki akkor van rá esély hogy mire a következőt észleljük már olyan technológia birtokában leszünk amivel el is háríthatjuk.
    Elsősorban szerintem a legfontosabb az időben észlelés ...

• Dr4gonlord
    Abban viszont 100% osan igazad van, hogy az emberek majd akkor kezdik felfogni, hogy nem egymással kellene állandóan sz@rakodni, hanem esetleg összefogni, mert ha jön egy ilyen, és netalántán eltalálna minket, és ha ez ellen gyúrnak, nem egymás ellen, akkor megelőzhető lett volna, nos, akkor majd rájönnek. NASA oldalán asszem van valahol egy becsapódás naptár, hogy elméletileg mekkora meteor mikor, meg asszem hol csapódik be, van egy nagyobb, úgy 180 év mulva, asszem :D (régen néztem), ami kocc, de a többi ártalmatlan. :D. ja igen, nem tudom hol volt, de pont az után hallottam, miután lenyugtáztam, hogy közép EU védve van hegyekkel egy szökőár esetén, erre mondják, hogy majd jó soká, egy üstökös pont MO közepére fog becsapódni, mondom azaz, bár, az nem ma lesz, ha egyáltalán lesz :D.
  • Dr4gonlord
    Valószínűleg semmit, mert a költségvetések csökkentése miatt (háborúra kell a pénz, ugye)2 perccel azelőtt veszik észre, mielőtt becsapódna .
  • plamex
    szóval szerinted hülyeség ?
    Majd meglátjuk mit szólsz ha egy ilyen vagy nagyobb kődarab száguld a Föld felé és "elfelejtettünk" ilyesmivel kisérletezni ...
  • jefferson83
    A videók ütősek. Most már csak a Discoverynek kell szúrkolni
  • Szelep
    "És mi van ha úgy mint a deep inpakt belelövünk és akkor robbantjuk amikor eléri a felszínt ?"

Ok Összeállítassz egy teamet, megtervezitek, pénzügyi forrást szereztek.. Én támogatom az ötletet. Vagy fel kell venni a Nasa-val a kapcsolatot.
  • Szelep
    Vagy dobjunk le rá leselejtezett vasúti sineket és nem-visszavátható üdítősüvegeket. Hihihi. vagy BinLadent küldjük oda egy utasszállítóval. Haha. Vagy lejárt szavatosságú petárdákkal szórjuk meg, esetleg vessük be tökmaggal, vagy tegyük lakhatóvá, és telepítsünk rá fuziós erőművet?! Háhhá. Egyéb építőjellegű, reális, megvalósítható szívbőljövő kommentek?
  • plamex
    ugye ? :)
  • szidi001
    Szuper jók vagytok!
  • szebacs
    akkor lehet hogy valami egészen mást találnak benne... :D
  • plamex
    olajfúrók ?? :))) HAHA Armageddon rula ... :)
    És mi van ha úgy mint a deep inpakt belelövünk és akkor robbantjuk amikor eléri a felszínt ?
  • nickname
    jók vagyunk

bár a te beköpésed jobb volt
  • nickname
    sokat nem változtatna a háttérsugárzáson.
  • papabear
    ...ami az ottani kozmikus sugárzásban kb akkora jelentőséggel bírna mint egy hurrikán közbeni tüsszentés....
  • Gregorius
    Azon kívül milyen poénos dolog egy hidrogénbombát egy olyan rakétára szerelni, ami minden 5dik fellövéskor visszapottyan a Földre.
  • HUmanEmber41st
    Ezt már elmagyarázták az olajkútfúróknak is, hogy a hidrogénbomba csak akkor hatásos, ha le van fojtva, be van téve valami gödörbe. Az Űrben nincs légynomás, ami a hatalmas pusztító erőt messzire elviszi...
  • UnnameD
    Tényleg elkezdhetnének már végre megatonnás atomokat robbantgatni a világűrbe. Ott is meg kéne növelni kicsit a radioaktív sugárzást
  • Caprioli
    Lehet, h az én hanfulatommal van baj, de ezt ismételjük meg egy hidrogénbombával, hadd lássuk, h mit tudnánk tenni, ha vmi a Földet fenyegetné becsapódással! Szétszakadna vajon? :)
  • Xantia
    Nem agyaggalamb, hanem hintőpor galamb.
  • rolika
    azért ez jó kis agyaggalamb lövészet volt :)
    minden elismerésem. a videók is jóak :)
  • plamex
    na azé