11
-
#11 óvakodj az olyan emberektől akik fehér autón érkeznek és fordítva akarják rádadni a kabátot! -
Hegyikecske #10 Hmm, és én pont angliában voltam akkor... Még le is fotóztam, szép lett az a busz -
Raszkolnyikov #9 Meg az -=Unicum=- -
BiroAndras #8 "mint tudjuk csak egy biztos van az életben..."
Nem 1 hanem 2 : A halál, és az adók...
-
BiroAndras #7 "Biztos megeri a szolgaltatoknak olyan fejlesztesekbe penzt olni amit szinte soha nem fognak hasznalni."
A kérdés nem az, hogy megéri-e nekik. Kell, és kész. Többek közt az ilyen események miatt is.
Biztosítást sem azért kötsz, mert határozott szándékodban áll rendszeresen balesetet szenvedni. -
Lame #6 Biztos megeri a szolgaltatoknak olyan fejlesztesekbe penzt olni amit szinte soha nem fognak hasznalni. -
savior #5 szerintem meg a mobilszolgaltatok voltak, azert hogy a forgalmukat megdobjak, vagy a media hogy legyen mirol cikkezniuk -
jefferson83 #4 Senkinek mert ennek a valószínűsége közelít a nullához. Azért nem nulla mert mint tudjuk csak egy biztos van az életben... -
#3 Amúgy érdekes, hogy senkinek nem jutot az az eszébe hogy ezt az egészet a Franciák csinálták közösen azzal a többi országgal, akik nem nyertél el a 12-es olimpiát!!! -
Cat #2 nemhogy angliában, de a mobil terén vezető finnországban, illetve franciaországban sincs!
http://www.sg.hu/kereso.php?mit=tetra -
#1 Angoloknál nincs egységes kormányzati kommunikációs rendszer? Bazzeg, akkor mi itt keleten mi a fenének törjük annyira magunkat, hogy nekünk legyen?