590
Szerintetk gerjednek a csajok az izmos fiúkra?
  • bens
    énis : )
  • rorr
    A csók?
  • krisztike
    de megerősíti a farizomzatot és az alhast is ...(ezt biztosra tudom )
  • rorr
    Mit lehetne egy Nőnek komoly kapcsolatban a ......kezét! :)
  • rorr
    csak kedvesség....:)
  • bens
    izületek...légzés. FOGYÁS
  • krisztike
    mit Drága ?:)(pirulok)
  • bens
    jóvanna! nem helyesírástopic : )
  • krisztike
    tévedsz,sőt a légzésedet és a tartásodat is javítja és főleg akkor lényeges ,ha egész nap görnyedsz a melóhelyeden ... és az aztmásoknak is az úszást ajánlják mert gyorsabban helyreteszi a légzést
  • Ben C
    jjajjj,.... :P:D
  • Zillo
    ok,koszi.:)
  • rorr
    csókolom....:) csókolnám :)
  • krisztike
    este 8 után ne egyél zsírosat mert azt nem tudod olyan könnyen megemészteni ...és ne tojásokból lakj jól mert eléggé magas a kalória tartalma ...
    olajat és margarint használj zsíradékként a sütéshez és főzéshez finomabb is lesz a kajcsi ...:)
    ha esténként kül. leveseket eszel csak és rakott zöldségeket (úgy kell készíteni ,mint a rakott krumplit csak a te fantáziád kérdése ,hogy párolt brokkolit és főtt krumplit+1-2 felkarikázott sült virslit tejfőllel leöntve sütsz vagy valami más zöldséget kreálsz össze magadnak )csinálsz magadnak akkor jól is lakhatsz -legalább is azt érzed - és könnyen emésztheted is + pár felülés az eredményes lesz ...
    és elárulom ,ha néha eljársz úszni gyorsabb lesz a hatás
  • rorr
    súly érted súly sem súj.....
  • bens
    nem muszály ám sújokkal, csak ha nagyon megy... : )
  • bens
    hastánctól valóban nem fox fogyni. de jól néz ki. : )

a kitörés az olyan, h állsz 1helyben, kilépsz egyik lábaddal előre kb 60-70 centit, másik térdeddel megérinted a talajt, aztán visszaállsz, majd ue. másik lábbal. folyamatos mozgás, kézzel nem segítesz. egyszerre olyan 50-et csinálj sztem, aztán 1 perces pihivel még 3×.

ne lepődj meg másnap : )
  • Ben C
    Kitörés

Ue. , egykezes súlyzókkal
  • Zillo
    mi az a kitöres?

akkor lehet megint eljarok kondizni,csak suli mellett nemsok ido van rá.

meg januar-februar kornyeken nekiugrok a hastancnak vegre.kivancsi vagyok,az segiteni fog e.bar oda nem azert jelentkezem,mert annyira fogyni akarok,hanem mert regi nagy almom teljesulne.-.-
  • Ben C
    Én is imádom ^^
  • bens
    amúgy miért nem szeretsz futni? sztem nagyon jó.
  • bens
    ez így van. felüléstől nem megy le zsír. sok.
  • bens
    én erre is a futást ajánlanám leginkább, de ha nem szeretsz futni, akkor vmi kardio-jellegű mozgás, pl biciglizés, sífutógép, taposógép, aerobik(norbi nélkül)... az ugrálókötél se rossz. fenékre a legjobb a kitörés.
    nyugi. nem fog vastagodni a lábad : ) max ha hízol : )

a fekvőtámasz nem karra megy, hanem mellkasra, ezt jó ha tudod. bicepsz-tricepsz gyakorlatok sújokkal az jó.
  • Ben C
    Óriási tévhit. A felülésekkel a hasizmod erősödik, de NEM, ismétlem NEM megy le rólad semmi háj, tehát még jobban kitüremkedik majd a hasad! Vegyél vissza a szénhidrátból (kenyér pl), 6-7 után már ne egyél, és végezz valami aerob sportot! (futás, taposógép, szobabringa, úszás)

sok sikert.
  • rorr
    ugrálókötél........
  • Zillo
    jo,megértettem.:)
  • Zillo
    de a futas mellett bennevan apakliban amit mondtam.marpedig nemhiszem,h tonkreszeretné tenni a térdét.lehet h az ő térde birja ezt afajta megterhelést,de azis lehet h nem...

ja,és légyszives mivel edző vagy,mondj nekem par gyakorlatot vagy valamit,amivel a csípőn illetve a combon levő zsirparnakat lehet eltuntetni,de nem ugy,h utana 2x olyan vastag lesz a labam az izomtol...:) mert regen jartam spinningre,es attol csak vastagodtam.

Futni nem fogok!!4:D

Meg felkaron kissé megereszkedett a bör,azon hogy lehetne segiteni?sulyzozni szoktam,az segit...?vagy fekvőtámasz?azt nemtudok
  • rorr
    mint mondtam futok, nem keveset, heti 112 km az átlag azért nem mindegy ,hogy miben megy le....
  • rorr
    Sokat számít egy jó cipő hidd el nem mindegy mennyi súlyt oszlat el....
  • bens
    egy a baj: az úszásból kell napi 2 óra folyamatos, futásból elég napi 20 perc, eredmény ugyanaz.
  • Zillo
    ertem,de az egeszseg is fontos,nemcsaka zsirparnak eltuntetese,legalabbis nekem :)

h Ő melyiket valasztja,az már nemaz en dolgom.
  • Zillo
    marpedig futas kozben nagy a terheles a terdre,ezert vagja tonkre sokaknak a terdet

nemtudom a cipönek mennyi koze van ehez...?o.o
  • bens
    én értem h az úszástól nem fájdul meg a térd, csak most nem ez volt a kérdés : )
  • rorr
    semmi baja a térdemnek... jó cipő kell hozzá vagy jó alkat...:)
  • Zillo
    akkor aztis tudod h mennyire tonkrevagja a terdet.

az uszasban is minden mozog.
  • rorr
    mozog ott minden!!! maratonfutó vagyok :) Bens-nek igaza van!!!
  • bens
    nyugodj meg. edző vagyok. a futás fogyaszt a legjobban az összes közül.
  • Zillo
    ugyan mar miertnem?

kulonben meg futas kozben nem ahasizmok dolgoznak fokepp,hanem a lábak,es a karok....
  • bens
    az úszás harmad annyira sem éget zsírt mint a futás. de nekem mindegy...
  • Zillo
    vagy ennyibol mar uszni is eljarhatna,az nem vagja tonkre a terdet.persze macerasabb,idoigenyesebb,de mokasabb is sztem.:)

ugyebar a sok versenyuszo...na,azok izmosak.
  • bens
    ha azt akarod h lemenjen a zsír akkor fussál mindennap fél órát. 10× hatékonyabb, mint a felülés, mert azza elsősorban izmot növelsz, nem zsírt égetsz.