590
Szerintetk gerjednek a csajok az izmos fiúkra?
-
szia !!! 
-
Szia szia :)
-
mert nem fontos konditerembe járnia ...figyelnie pedig arra kell ,hogy este ne egyen jó cupákos,zsíros körömpörköltet és sok zöldet vegyen magához sikeresen ...
bocs ,hogy beleszóltam ...én csak 1 nő vagyok ,habár nem szőke :) -
én most nem ,mint nő mondtam ezt ...a vérszerínti tesóm és a lányoknak nedves lesz a bugyijuk ,ha nyáron félmeztelen látják ... -
Ben C #546 EZt most miért?
-
vg #545 "én nem jártam konditerembe és) az öcsém se járt és nagyon jó az izomzata ..."
Ez nagyon durva...
-
na jó, de ha belegondolsz Te hány edzésre jársz/jártál. az nem mindegy ám... -
(én nem jártam konditerembe és) az öcsém se járt és nagyon jó az izomzata ... -
nem ... csak azon röhögtem ,hogy miként adtad elő a saját véleményed ... engem pedig gusztustalanul megszólt a illető... -
tévedni emberi dolog ... -
miért ? :) hülyeségeket írtam? -
menj el egy jól felszerelt konditerembe, és ott edzél. tapasztalatból mondom, h akik otthon edzenek azok nem jutnak túl messzire sem fogyásban, sem izomtömeg növelésben. még ha nincs is személyi edződ, akkor is látod a többieket, és sokkal nagyobb a motiváció. hidd el, h sokkal jobb.
amúgy lehet egyszerre zsírt égetni és izmot növelni, csak nem olyan szinten, mint a profik. -
Ben C #538 izmosodáshoz kell egy fehérjegazdag étrend is. izmot gyarapitani csak ugy lehet ha a napi aktiv kaloriaszükségletnél többet viszel be, fogyni pedig csak ugy, ha ennél kevesebbet viszel be.
tehát a kettő nem fog együtt menni :D
egyébként sztem konditeremmel jóval többet érnél. -
Prof William #537 Na most érdekes kérdés jön. Vagy egy hete gyúrok. (Jólvan tudom hogy annyi még nem elég.) Zenére szoktam. Fülhalgató be és eksön! De főleg otthon szoktam, így othoni eszközökkel. Felülés/fekvőtámasz/sulyzó/az a béna madárszerű ugálás, gugolás, lábambfelteszem, és felülni próbálok/hajladozás/hanyattkszem/lábfelhúzás.. Igyekszem mindennap csinálni, bár néha csak kétnaponta megy. Olyan 25-30 perc. Ez már kielégítő mint edzés?
Normál testalkatom van, de egy kis pocak azért becsúszott. :) Ennek leapasztására, illetve néminemű izmosodásra jó ez? (Nem akarok Swarci lenni + testépítő, csak kúlabb.) -
szia-szia !jó napot !olvastam másik topicban a hozzászólásaidat ... 
... jót röhögtem ...:))
-
Nem baj!!!Sőt!!! Talán ezért is beszélgetünk.... -
csupa közös van bennünk ... -
imádom a kézilabdát!!!Meg szeretem is csinálni!
-
köszi!
Én nem tudtam az előéletedet de szerintem az a lényeg ,hogy csináljunk valamit......... -
-
hehehe... -
akkor kvittek vagyunk ... 
-
ha nem is épp különleges...inkább azt mondom,h én nem tudnám vállalni a küzdősportokat..de azokat a nőket akik ezzel foglalkoznak,tisztelem...:-)
persze,h tudhat...
sőőőt....illik is szerintem!
a keleti kultúra(többek között) engem is vonz!
-
ez ilyen különleges ?
szerintem 1 dolgot tanul meg az ember ...türelem és más nemzetek kultúrája felől is többet tudhat meg az ember ... -
nah...ez tök jó!:-)
mondjuk töredelmesen bevallom,én nem tudok úszni....
kung-fu?ju-jitsu???
az igen!
gratulálok!:-)
-
kézilabda ,lovaglás ,úszás ,ritmikus sportgimnasztika , w.t. kung-fu, ju-jitsu -
megkaptad a privit? csak mert nem válaszoltál még rá... -

isteni érzés...bár mivle ritkán van rá lehetőségem,h lovagooljak,így minden alkalommal meg kell szoknom a lovat,h ne féljek,és ezt ne érezze rajtam...de ez nem sok idő,s utána már jöhet a kellemes ügetés a szépséges pacival..^^ -
nekem hamarosan lesznek lovaim. Szegedtől 30km-re egy tanyán épül az istálló. egyik ismerőssel közösen fogjuk fenntartani. szeretek én is lovagolni. olyan mintha visszamennék az időben : ) -
jah azt viszont nem mondtam,h nagyon szeretk lovagolni...
kézilabda is jó néha... -
ugyeugye... : ) -
ahogy bens is írta...:-)
illetve egész pontosan jelenleg aktívan semmit
max annyi h tornázok magamnak,meg hobbi szinten korizok..ez utóbbi az is volt mindig..
Viszont 10 évig balettoztam/táncoltam...de valAhol erről már meséltem sztem....
A lényeg annyi,h sokáig nagyon komolyan vettem,aztán közbe szólt néhány "dolog" és abbahagytam...:-( -
1× már asszem írtad nekem -
Engem érdekelne Drága!!! :)
-
kösz az együttérzést de elkell viselnem ,amíg nem találok 1 új melóhelye ...habár azon vagyok ...:) -
húúú és rólam tudod ,hogy mit sportoltam ...?:) -
én sem. csak azét, akiről meg akarok tudni valamit. -
Nem szoktam mindenki adatlapját elolvasni.......... -
gondolom tánc, jégkori (adatlap...) -
Te mit sportolsz? :-)