590
Szerintetk gerjednek a csajok az izmos fiúkra?
  • Kata
    Mint korábban is írtam itt, nem tetszenek a túl kigyúrt férfiak. Legyen szolidan izmos, ami egy egészséges köztes állapot az elhanyagolt fizikumú és a túlgyúrt között.
  • Membrah
    np..nincs sajna...ne is lepődjön meg senki...ilyenkor,amikor csak én vok fennt a családból,éjnek idején,néha rám jöna filozofálgatás,meg a fecsegés...
    Nah de,te egyetértesz-e abban,h az izmok mindenek felett?
    (én ezt cáfoltam)
  • Membrah
    persze,h nem amiatt csinálják..nyílván...a testépítőknek "komoly" versenye szokott lenni,és ők nagyobb részben emiatzt,vagyis inkább maguk miatt csinálják...nem is azt akartam írni,h a nőcik miatt csinálják...
    Nyílván nem...De csak anyit mondtam,h őket is biztos van,aki szívesen dédelgetné,vagy pont h hozzábújna..
    Viszont a másikodik bekezdéssel csak részben értek egyet...
    igen..dominánsabban hat..a nevében is benne van..De érzeli,és szexuális síkon mozogva,nem feltétlenül eza legfontosabb...az elős hsz-ban azt a kifejezést használta "B.",h gerjedni...Nos mint mondtam..gerjedni egy izmosabb fiúrta...ez csak szexualitás..És így az izmosság csak esztétikailag befolyásoló tényező...Simán csak a húsról zsól...
    de ha vki többre vágyik,egyértelműen nem hajt arra,h mindenben tökéletes partnert találjon..Az érzelmi kötelék a legfontosabb
    És pasiknál is sztem(az én elkpézelésem,de javíts ki,ha tévednék) biztos küönbség van szex é szex....jobban fogalmazva szex és szeretkezés között...Lehet jó a szex egy istennővel,egy ismeretlen "meganőcivel",de az igazi,a legjobb szeretkezés csakis azzal történhet meg,akit szeret,akihez kötődik...
    sztem csak duma,h a pasiknak mindegy...sztem nem...Nekik is jobban esik,ha a szerett lényt kényeztethetikés az őket,mintha csak egy "hűdejónő"-vel izélnek...
    Viszont amivel már kevésbé értek egyet,h ha jól értettem,arra céloztál,h egy izmosabb egyén,jobban meg tudja magát és ahölytársát védemni...
    Nos igaz,h egy vékonyabb fazon,nem tud olyan "lekung-fuzni" egy izomkolosszust,de fordítva is igaz...Nem mindegyik izomManus képes elverni egy fürge,szálkásabb,de vkony e,bert..
    Mindekttőre láttam példát..
    A legfontosabb:nő szempontból:meg tudja óvni a kiszemelt hölgyet,a kedvesét...és perzse önmagát...
    rAcionális,objektív szempontok alaján:
    Az erőnlét,az odafigyelés,a kitartás,az általános fizikai állapot,stb számít..sok minden...Tehát nem feltétlenül igaz,h egy bicepszkirály leüt bárkit,és az sem,h a legjobb karatést ne tudná megverni,egy 2méteres,150kilós "hegy"...
  • Kata
    képregény változat nincs? Csak a második sorig jutottam.
  • Tufa
    Azért azt ne felejtsd el hogy nem feltétlenül azért gyúrja ki magát valaki annyira mint az említett hányingert okozó képek, hogy tetszen a csajoknak. Lehet hogy csupán magának akar tetszenni (egy sovány ember is lehet metrosexuális, nem kell kigyurtnak lenni hozzá, csupán a sovány ember nem fog testépítő versenyekre járni).
    Egyébként igazat adok, ne érts félre, csak a férfiaknál egy izmosabb ember szerintem dominánsabb, valamelyest máshogy tekint rá az ember mint egy átlag emberre.(most senki ne jöjjön azzal hogy majd ő igy lekung-fuza ezt meg azt, nem erről van szó...) Hozzátenném, nem feltétlenül azoknak akarnak megfelelni akik a gép elött csücsülnek :)
  • Membrah
    thx...amúgy néztem a linketmait bezsúrtál..nos pont erről -is- bezséltem....
    absz kiábrándító,amikor egy felfújt kockás pulykára hasonlít egy pasi...de amikor egy nő néz ki úgy...fúúúúj...szörnyű....
    Természetesen ha ez nekik megfelel,és ebben a világban úgyis"mindenre és mindenkire van 'vevő'",akkor csinálják,de én csak émelygek attól,ha valki agyon gyúrja magát..Borzalmas...
    Amúgy azt hittem,h majd ez a topic amolyan-női revans lesz(ami valljuk be,már mag ez a fogalom is nevetséges!-Ezek a feminista-elkorcsulások az agaymra mennek) a legjobb csaj,vagy nem is tudom milyen c. topicra...És azt is hittem,h tele lezs aggatva,linkelve,tipikus chpanddale-facákkal,akiken remekül lehet szórakozni..Mert lehet,h szép felsőtestük van,de olyannyira megjátszottak a beállításokés maga szituációk,annyira nevetségsek,h inkább szánalmas hatást kelt,minthogy a gép előtt csorgatnám a nyálam...:D
  • MECRATS
  • Membrah
    huh..kimerítő egy hozzászólás lett...
    sry..
  • Membrah
    úgy látom,itt főleg 18 évnél fiatalabbak vannak..nhány embert leszámítva(pl Bobbi,én,stb)
    Viszont az első mondta/hozzászólás is sokat elárul...
    Miért fontos ez,h az izmos fiúk vonzóbbak...?
    14-16évesen esetleg megkérdeztem én is...
    Nos nyílván vannak pasik,akik jobban bejönnek a nőknek..
    Az agyon kokszolt,undorító izom emberektől a legtöbb nő hányingert kap,nem pedig "macskás" lesz...
    Persze,ha kicsit szálkásabb az sosem baj...
    De ez kb annyira fontos,mint a pasiknál..
    Jó,tudom,h a psaik,azok pasik,és szívesen nézegetik a csajokat,de nekik sem az a legfontosabb,h 90-60-90 zsexbomba legyen bnőjük...
    Nem számít,h kit néz meg nap közben,hanem az,h rájön,h neki én sokkal jobb vagyok,és nem kellene senki más helyettem...

Lehet,h szexuális értelemben "étvágygerjesztőbb" elsőlátásra egy "csúcsnő",egy "überbébi", de eddigi tapasztalataim alapján sokkal jobban értékelik az összhangot...az összképet...tehát a kisugárzása legyen nőises,kedves..Lehessen vele beszélgetni,értelmes,ragszkodó,de nem hisztis és féltékeny hárpia legyen...
    nem is sorolom fel,sztem ezek már annyiszor ki lettek beszélve akár a médiában,akár otthon,vagy baráti körben,h felesleges tovább ragozni..
    Egyértelmű,h egy szép(de nem tökéletes)és kedves,figyelmes,házias,nőies,vonzó,stb..:tehát egy igazi NŐt(nem pedig csak egy "kép",egy "illuzó") többrebecsülnek bnőjükként...

Nekünk nőknek sem(mondjuk most magamból indulok ki) az számít,h egy Adonisz legyen a szerelmem,és hogy mindig tökéltes séróval,és dettó ízlése szerkóban virítson...
    Esztétikailag lehet,h szebb látványt mutat egy izmos legény,de izomManuséknál sem párosul mindig a hatalmas bicepsz magas intellugenciahányadossal...
    Tisztelet a kivételnek persze...
    Sokkal jobban értékelem,h szeret engem,foglalkozik velem,elfogad,lehet vele értelmesen,tartalmasan bezsélgetni,és úgy eleve..látom értelmét,jövöjét,és mélységét a kapcsoltunknak...
    nem hazudok,sztem aki azt mondja,h csak a belső számít,az hazudik..
    Dehogyis...Az első benyomás dönti el,h vkivel mennyire vagyunk hajlandóak tovább beszélgetni,foglakozni..
    Nem zavar,ha vki felszínesnek tart..én nem tartommagam annak..Csak reálisabbnak ebbőla szempontból...sztem ez IS számít vmennyire...
    Már rögtön az első találkozáskor megfigyeljük a potenciális partnerként szóba jöhető "hímet": a kezét,a kézfogását,az illatát,a cipőjét,s amit én leginkább:a szemét valamint a mosolyát...
    Nem kell,h ezek mindegyike tökétes legyen,csak fogjon meg benne vmi...
    Ez lehet bonyolultnak hangzik,de abszolult nem az...
    Magyarán,az h elsőre,milyen hatást gyakorol rám,nagyon fontos,de nem meghatárározó abból a szempontból,h fogalkozzak-e vele...
    És h mire gerjedek...?
    Nem arra,h tökéletes izmokkal rendelkezzen..
    Bevallom,nekem is tetszenek a sármos,jóképű,(!)izmosabb(!) ffiak,de esztétikailag csupán...Ráadásul tudom,h rajtuk is lehet segtíteni photoshoppal,akárcsak a nőkön..
    Igazán a legeslegjobban csak a szerelmemre tudok gerjedni...reális vok,és tudom,h van nálam is jobb nő,és nála is jobb hapsi;mégis aki a leginkább elveszi az eszem,az az,akié a szívem...
    A konkrét dolgokat természetesen nem sorolom fel,h ő mivel is tud beindítani...

• rezsofiz
  • Jano
    Indokolatlan tárgyeset. -.-
  • ÁjjLe BoBBi
  • rezsofiz
    hátö ő mondta
  • MECRATS
    Mondat közben nem szabad képeket nézegetni, mert kissé furcsára sikeredik a fogalmazás
  • MECRATS
    Aki izmos fiukra vágyik itttalál. Izmos lányokat is vannak.
  • ÁjjLe BoBBi
    prikki a natyon gyökér kocsog ?
  • rezsofiz
    Ha vmit szögletes zárojel közé irsz az magadra vonatkozik
    [filmet néz] = filmet nézek. salz.
  • ÁjjLe BoBBi
    blbiblbklbiblkblbilk

hó vannak már a kigyúrt állatok ? :o
  • rezsofiz
  • Bliblibli
    remélem....
  • Bliblibli
    de azért szent a béke:
  • Bliblibli
    én nem vagyok se gyökér, se köcsög, ha nekem mondtad
  • Bliblibli
    ez így volt Brigi, majd holnap meglátod, már elvonult a vihar a kapcsolatunkért :)
  • Brigicsaj
    most nincs itt mert vihar van náluk, és kikapcsolta a gépet nehogy belecsapjon a villám.....:DDDDDDDDDD legalább is ezt mondta.....:DDDDDDDDDDDDDD

[nagyon gyökér, köcsög]
  • ÁjjLe BoBBi
    bilibliblibliblbili
    hol vannak már az idzmos fijúkák ? :o
  • rezsofiz
    ez nem is izmos. tetejébe mégcsak nem is fiyuh.
  • rezsofiz
    Nos ez meglehetősen.:
    ÉPPPPPPÉOPOOLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL
  • ÁjjLe BoBBi
    de tudok. sosem mosod le. ne viccelj már ez csak kamu hogy azt higyjük nem vagy homi... :\
    asszed beraksz egy jócsajt és minden ok? :\
    nem nem :\
  • Bliblibli
    most nem tudsz mit mondani, mi??
  • Brigicsaj
    Jajaja..............amúgy is én kértem hogy tegyél be jó hapsikat!! :DDDDD

• Brigicsaj
    asszitem szőkét fogsz betenni......:DDD
  • Bliblibli
    nézd, Brigicsaj milyen sűrűn látogatja a topikot, pedig nem kértem meg rá
  • Bliblibli
    BIZONYÍTOTTAM! egyébként mindent csak a csjokért tettem :D
  • Brigicsaj
  • Bliblibli
    de megpróbálom:
    EZ EGY JÓ CSAJ SZERINTEM! TELJESEN RÁIZGULTAM!

• ÁjjLe BoBBi
    fölösleges.
  • Brigicsaj
    ez már nem annyira.......:)
  • ÁjjLe BoBBi
    már mindegy...sosem mosod le.
  • Brigicsaj
    ez ugyan az , nem? :DDD De ez jó hapsi......(sztem)
  • Bliblibli
    tegyek csaj is, hogy ne kételkedj?