25
Felcsatlakozok a netre és utánna se ki se be adat nem megy
  • nesto
    ja
  • nesto
    jah, 100megabit / sec, de általában ha 50el tölt az már nálam ünnepnap.Vagy csak én vagyok ilyen elégedetlen? Most épp a world racing 1 et töltöm, és reggel 6 óta d.u. 5óra van és még csak 34%nál jár.Az 430Mega.(mondjuk ez lehet más baj miatt is, pl a letöltőprogram miatt, de elolvastam a program dolgait és minden rendben van.)
    (Plusz tipp, most kaptam: CTRL+Alt+Del, letöltőprogram folyamatára rákattintva a pioritást valós idejűvé rakva gyorsit kicsit a letöltésen,csak figyelni kell rá)
  • Nem3sis At Work
    elvileg milyen gyors a neted?
  • Nem3sis At Work
    ha jol nezem akkor 100megabithez van meretezve a diagramm. akkor elvileg 0.3% az 3megabit. ami szerintem nem lassu.
  • nesto
    bocs
    a kérdésem az lenne hogy mért van az hogy a képen látható windows feladatkezelőben minden tűzfal és egyéb blokkolások kivétele után mért van 0,3 ill. 0,16 % hálózathasználat, miközben letöltök.Szerintem ezért olyan lassu a letöltésem..
    hm?

Windows Feladatkezelő
  • nesto
    [img]https://media.sg.hu/forum/posts/2005_11/Windows Fájlkezelő.JPG[/IMG]
  • Mikilaci
    Sajnos sehol sem találok megoldást ... :(( van aki Spy-t van aki vírust mond..
  • akyyy
    hívd ki szerelőket csinálják meg! esetleg a családban, haverságban olyat aki nagoyn nagyon ért ehez!
  • Mikilaci
    Na valaki még valami tipp ? nagy kellene a net !!!!
  • Mikilaci
    másik gépen megy a net... ha már itt tartunk az miért van hogy csatlakozás után 5-30 perc Generic host process for win 32 services hiba és nincs kapcsolat.. ez egy másik gép baja..
  • Mikilaci
    Nem tudok panda online-ozni mert nem tudok kapcsolódni sehova se :(... vírus lehet biztos ? vírus buster, stinger, nod 32 már le volt futtatva..
  • maozedong
    Nézd át másik vírusírtóval is, panda online, nem is kell feltelepíteni, géped csökkentettmódban elindítod, és ezt kéne explorerben megnyitni, majd végigfuttatni. Nekem segjtett hasonló ügyben.

Érdemes esetleg másik géped rádugni, ami biztos hogy jó, hogyha az megy akkor a gépeden van bibi.
  • Rage47
    nekem is van netbajom:(a falu felében elérhetö csak az adsl és persze nálunk már nem[pedig csak kábelcsere kéne]:(((
  • Blasta
    Netbaj? Nekem is van. Gyógyíthatatlan :-)
  • Phat Smoker
    annyit tudok javasolni, hogy az IE-t felejtsd el, használj Firefoxot böngészőnek!
    az IE minden xart összeszed út közben!
    tűzfalnak: Outpost Firewallt
    antivirnak: NOD32-t ajánlom
  • Mikilaci
    Vírustopicban nem találok orvoslást a bajomra.
  • Taranov
    Akkor passz.
    Biztos, hogy egyik program sem tud adatot forgalmazni?
    Nem lehet, hogy csak a böngésző beállításainál van probléma?

A pingeléshez nyisd meg a parancssort a kellékekben, és írd be, hogy ping www.bix.hu

Ha sikerül a pingelés, akkor mennek az adatok, ha nem, akkor passz.
  • blackgamer
    amúgy nekem is volt ez probléma, kiderült vírus csinálja, de az írtó nem jelezte ki, vírus topicban kaptam tanácsokat, hogy miket érdemes végigpróbálni és sikerült megoldani a dolgot, olvass bele
  • Mikilaci
    Felraktam már többször újra !
  • Rafaelo
    a csatlakozó programját telepist fel újra ethernet kártyáét
  • akyyy
    hívd fel a szolgáltatót, oszt anyázd le őke, s nem nyílik ilyen topic!:D
  • Mikilaci
    Egy másik géppel megy az a net és sajnos nem tudom mi az a pingelés. a gépemben vagy valami probrema.

• Taranov
    Milyen net?
    A szolgáltatóval már beszéltél?
    Nem tudod pingelni a www.bix.hu-t?
  • blackgamer
    először úgy olvastam, hogy net majom van!
  • Mikilaci
    sziasztok ! feltelepítettem a webcamot. Flashgettel töltöttem még mikor az IE és outlook már nem találta a kapcsolatot. Reset. Feltudok lépni.. de az adatforgalom a 0. Modemet újra raktam, syp-progrik és vírusírtó is volt... semmi változás... segítseget légyszives! Laci