66
Frank Miller sajátos hangulatú krimijének második része.
-
#26 Még csak az sem. :-)
Ha már számmal akarod illetni, akkor harmadrendező. :-) -
#25 Nem is azt mondtam!
Hanem azt , hogy ő volt a másodrendező és sok tarantinós momentum jött át!
THEME CLOSED! -
#24 Itt nem az a lényeg, hogy mit hiszek. A Sin City Rodriquez film és véletlenül sem Tarantino. -
#23 Akkor hidd azt annyira nem izgat ;) -
#22 Az Így készült is ugyanarra a kampányra épül, mint a film reklámja, szal tök mindegy. :-) -
winnie #21 bizony. megcsinálta azt a rövidke autós jelenetet. -
#20 Mellesleg persze az ő ötleteitől harsog a film, de amit tényleg csak egyedül, az a Jacky-boy elvitele a mocsárba. Beszteszt. -
#19 Látod Bandew!
Mondom én.... :) -
#18 Igen, ott mondtaák el, hogy hagyák Quentint alkotni, és át is jön a filmen. -
#17 Egyáltalán láttad az Így készültet?
Mert én igen és ott sok midnent csinált
Különben meg sok Tarantinos tulajdonsága volt a filmnek...
-
#16 Ez a Tarantinos cucc, csak PR fogás. Nem tett semmit a fimhez. De ha netán igen, akkor is csak egy jelenetet. -
#15 Ki fog játszani a Sin City 4-ben? :P
Én már az 5-t csinálom szóval mindenki maradjon csöndben :) -
vg #14 winnie!
Tedd fel a imdb.com-ra a sin city 4-et, és szólj ha kész!
Ilyen baromságokat beszélni! -
#13 JESSICA ALBÁT A 2. RÉSZBE!!!
Imádom!
Nálam a Sin City 1 alapmű főleg, amikor megtudtam Tarantino a másodrendező :)
Azt hiszem már el is döntöttem , hogy jöhet majd a díszdobozos Sin City trilógia :) -
#12 Nem tom, ami felkerül az imdb-re az már "hivatalos", de még nem jelenti azt, hogy elkészülne. -
winnie #11 Ó! az imdb-nek nehogy higgy. oda én is feltehetném a sin city 4-et. -
#10 egyszerűbb lenne, de a topic nyitó már ígyis kiverte a balhét amiért át mertük nevezni a topic-ját..... -
#9 a 3mat hivatalosan nem jelentettek be, nem tudni miert tettek be az imdbn.
a 2rol lehet tudni hogy biztos benne lesz a A Dame to Kill For (es Wallacet lehet hogy Johnny Depp fogja eljatszani) -
#8 Hivatalosan már igen!
Sin City 2
Sin City 3 -
winnie #7 a trilógia még egyáltalán nem biztos, ellenben nem lenne egyszerűbb az első részt topikját használni? -
#6 Szerintem tök jó ez a képregényes stílus nekem nagyn bejön -
#5 az első részét már én is láttam
szerintem nem olyan nagy cucc, de nem volt rossz. -
#4 tegnap néztem moziban az első részét...
nem véletlenül ultrabrutál a stílusa :DDDDDD -
#3 Most néztem meg az egyet és nagyon király volt. t -
#2 Persze, hogy lesz, trilógia lesz. Meg csinálják a Sin City képregények nagy részét. -
#1 Most írtam be a google-be és fel is hozott egy oldalt , szóval valszeg lesz következő rész 2006-ban.
Link