Frank Miller\'s Sin City 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Én már az 5-t csinálom szóval mindenki maradjon csöndben 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Tedd fel a imdb.com-ra a sin city 4-et, és szólj ha kész! <#nevetes1>#nevetes1>
Ilyen baromságokat beszélni! <#taps>#taps>
Imádom!
Nálam a Sin City 1 alapmû fõleg, amikor megtudtam Tarantino a másodrendezõ 😊
Azt hiszem már el is döntöttem , hogy jöhet majd a díszdobozos Sin City trilógia 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
a 2rol lehet tudni hogy biztos benne lesz a A Dame to Kill For (es Wallacet lehet hogy Johnny Depp fogja eljatszani)
I love this game!
\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"
szerintem nem olyan nagy cucc, de nem volt rossz.
Met van ety kék tó a fuck alatt :o
nem véletlenül ultrabrutál a stílusa 😄DDDDD
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Link