Frank Miller\'s Sin City 2

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Ez a Tarantinos cucc, csak PR fogás. Nem tett semmit a fimhez. De ha netán igen, akkor is csak egy jelenetet.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Kaplan
Ki fog játszani a Sin City 4-ben? 😛
Én már az 5-t csinálom szóval mindenki maradjon csöndben 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

winnie!

Tedd fel a imdb.com-ra a sin city 4-et, és szólj ha kész! <#nevetes1>
Ilyen baromságokat beszélni! <#taps>
Kaplan
JESSICA ALBÁT A 2. RÉSZBE!!! <#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>
Imádom!
Nálam a Sin City 1 alapmû fõleg, amikor megtudtam Tarantino a másodrendezõ 😊
Azt hiszem már el is döntöttem , hogy jöhet majd a díszdobozos Sin City trilógia 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Bandew
Nem tom, ami felkerül az imdb-re az már "hivatalos", de még nem jelenti azt, hogy elkészülne.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ó! az imdb-nek nehogy higgy. oda én is feltehetném a sin city 4-et.
Punker
egyszerûbb lenne, de a topic nyitó már ígyis kiverte a balhét amiért át mertük nevezni a topic-ját.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Iori
a 3mat hivatalosan nem jelentettek be, nem tudni miert tettek be az imdbn.

a 2rol lehet tudni hogy biztos benne lesz a A Dame to Kill For (es Wallacet lehet hogy Johnny Depp fogja eljatszani)

I love this game!

Bandew
Hivatalosan már igen!

Sin City 2
Sin City 3

a trilógia még egyáltalán nem biztos, ellenben nem lenne egyszerûbb az elsõ részt topikját használni?
Zacsy
Szerintem tök jó ez a képregényes stílus nekem nagyn bejön

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

Vikikécske
az elsõ részét már én is láttam
szerintem nem olyan nagy cucc, de nem volt rossz.

Met van ety kék tó a fuck alatt :o

Laky
tegnap néztem moziban az elsõ részét...
nem véletlenül ultrabrutál a stílusa 😄DDDDD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Zacsy
Most néztem meg az egyet és nagyon király volt. t

IlluminatoR
Persze, hogy lesz, trilógia lesz. Meg csinálják a Sin City képregények nagy részét.

Zacsy
Most írtam be a google-be és fel is hozott egy oldalt , szóval valszeg lesz következõ rész 2006-ban.
Link

← ElőzőOldal 2 / 2