29
-
shotokan970 #29 www.skhils.com/hu -
Yoz #28 Jo film a gond azzal van aki tobbet var a filmtol, mint amit az nyujtani kepes.
Ez egy konyed szorakozast igero film, es azt nallam el is erte... -
winnie #27 töltsd le:) baramui fighter az eerdeti címe. -
turando #26 Persze,de az Ong Bak-tól nem is vársz mást...vagy igen? Van állítólag egy hasonló film,a "Fighter in the wind". Arról hallottatok? Vagy láttátok? Arra kíváncsi lennék. -
Inquisitor #25 Ja, Ong Bak-ot úgy érdemes nézni, mint tech-demót, átpörgeted és csak a verekedős és üldözéses részt nézed :) -
winnie #24 ez aztán nem semmi. gondolom megint nem a történetre lesz kihegyezve, mint az ongbak. -
archkoven #23 Valóban odavág. Ekkora szart még tényleg nem láttam. -
#22 Hát igen, ez a film oda fog vágni nagyon...!
Kár, hogy jó idő lesz, mire ide eljut... :(
-
#21 Nekem tetszett. Jol szorakoztam rajta. Ennyi. -
archkoven #20 Láttam a film reklámját az MTV-n és nagyon megtetszett, úgyhogy eldöntöttem, hogy megfogom nézni a filmet.
A film egy ÓRIÁIS csalódás volt számomra! Úgy is mondhatnám, hogy ennyire rossz filmet talán még soha nem láttam. Nem emlékszem, hogy volt már olyan életemben, hogy egy filmet nem bírtam végignézni, de itt kb háromnegyed óra múlva feladtam és végetvettem a szenvedésnek. Annyira nem vettem a film "humorát", hogy végig kínosan feszengtem a székemben, persze mások is értetlenül néztek, szóval nem voltam egyedül. Vontatott, értelmetlen és valami elképesztően együgyü, szánalmas poénokkal van tele a film az első perctől -feltételezem- az utolsóig.
Borzalom! Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy van akinek ez tényleg tetszik és nem csak sznobizmusból állítja, hogy őt szórakoztatta.
Szegényes a szókincsem, hogy kifejezzem, hogy mennyire borzalmasan rossz ez a film. -
#19 Megkéne már nézni -
Gabest #18 Ja, meg a king of comedy-t is, ami csak nevében azonos a nyugati változatával :) -
Gabest #17 Elsőre elég álmosan néztem meg, és el is aludtam rajta, de másodszorra már végig bírtam. Azért nem volt olyan rossz. A shaolin soccer és a még régebbi filmjei valahogy jobbak voltak. Akinek bejön ez a stílus annak ajánlom még ezeket: god of cookery, out of the dark, from beijing with love, fight back to school 1-3, god of gamblers. -
Inquisitor #16 Az összes cég egyetlen helyen, egy alacsony költségvetésű (érts ultraf*s!) feliratozó gépet használtat. Megveszik az X darab kópiát, és ez a gagyi gép beleégeti a feliratot a kópiák filmanyagába. Csakhogy ettől összes betű fehér, és csakis fehér lehet!
Mindenki tudja, hogy normális felirat mögött vagy van háttér, vagy minimum sötét kontúr/árnyék. Ez van.
"Ólcsó országba születtél, itt is maradsz." ;) -
Inquisitor #15 Hogy jön ide Jackie Chan? Amúgy én is imádom, de kezd kiöregedni, egyre több drótos, CGI-s trükköt használ.
Nézd meg Tomy Yaa-t, olyanokat csinál élőben, amit még a a Mátrixban se hinnél el. Kár, hogy mint szinész még sehol sincs ... -
#14 viccös volt... :)
sok poénos verekedéssel, és szép effektekkel!
-
tibetilama #13 Imádom Jackie chant amit ő csinál már több mint müvészet!Nem sokan tudják utánna csinálni nagy tehetség! -
#12 nekem az egyik kedvenc filmem a shaolin soccer amit már 3x megnéztem sazl piztos ez is tecceni fog :) -
winnie #11 húú! de kemény vagy. a warez hazai császára. -
#10 micsoda premier!!! LOL
kb fél éve megvan a film... -
Kifu #9 Ja, a film nem volt olyan rossz, mint amire számítottam. Lehetett azért nevetni rajta :) -
Kifu #8 Nem tudom ki hogy van vele, de nekem tele van a tököm ezekkel a feliratokkal! Világos háttérben lófaszt se látni, kínaiul meg nem tudok!
Amúgy nem vagyok nagy ferdeszemű párti, de a fagyiárus csaj elég helyes benne... :) -
#7 Hát igen, a wuxia-humor nekem is fárasztó..
Jackie Chant sem értem, miért nem csinált néha egy komoly filmet, csak elpazarolta a tehetségét. -
Inquisitor #6 Ja igen. Rövid szerepjátékos múltamban el se tudtam volna képzelni, milyen lehet egy kínai-wuxia-bárd!!!!-bérgyilkos kombó. Most már tudom. :D -
Inquisitor #5 "ismét láttam egy tucat filmet"
Akkor megnézném a többi 11 hasonlót ;)
Na jó. Tényleg fáradztó a humora, de köpjetek le, kövezzetek meg, még mindíg sokkal jobban élveztem, mint a jobb időket is megélt Leslie Nilsen utolsó filmjeit. (Hol van már csórikám a Nagyon Különleges Ügyosztály szinvonalától?)
Azért 1x-2x még meg lehet nézni, amikor már nem emléxel annyira rá.
Bár amikor a főgonosz belekezd egy táncjelenetbe(???) az nekem sok(k) volt.
(Igaz, állítólag, az indiai filmek nagyobb felében 2-3 énekes-táncos jelenetet is bevágnak, tök mindegy vígjáték, akció vagy dráma. És belegondolva, hogy 2x annyi filmet csinálnak, mint az amcsik ... brrr.) -
ThomasTheKoRner #4 Csatlakozom jefferson véleményéhez.
Megnéztem ...jót röhögtem...ismét láttam egy tucat filmet,átlagon felüli látványossággal.Ennyi,és nem több! -
jefferson83 #3 Persze szorítkoztam a saját véleményemre :) Mégegyszer szeretném kijelenteni nem rossz film és egyszer el is szórakoztatott, de nem több. Na jó gondolom a készítők is így gondolták -
#2 Ezt ugye csak egyes szám első személyben írtad? :)
"Oké, akadnak jelenetek, mikor a kárpát medencei szempár csak tanácstalanul pislog, miközben a magyar ajak a "Mi van?" kérdést formázza meg." - Töröm a fejem, hogy itt mire gondolhatott a cikkíró, de nincs ötletem, szerintem minden poén feküdt. -
jefferson83 #1 Nem az év filmje. Látványvilágra nem rossz. Egy-két jeleneten még lehet, hogy el is neveted magad, sőt egy-kettő kifejezetten jó. Összeségében: Egyszer meg lehet nézni, de évekig nem fogunk rá emlékezni az biztos.