33
az Rtl Klub \"sztárjaival\" egy új csapatjáték
-
#33 mert hát pl a cool tv-n is van agerilla grill, meglehet hogy ott is statiszták, és szinészek vannak, de akkor oscardij jelölésűek... de ott uti hogy ugy csináljk ahogy van:) -
#32 nézte ma valaki? igazuk votl hogy a végén kiírták : szereplők! vagyis az egész csa szinészkedés, mint pl a barátok közt. -
#31 Ahogyan Bárdosi mondta, "ezért is meg kellett küzdenünk" hát elég nevetséges volt. Ennyi kínt kiállni, ami őket ott érte! A magyar átlagember azt hiszem el tudná viseli azt a fajta poklot, amit ők átéltek, szegények! -
#30 mé? :DDDDD -
#29 Inkább csak igénytelen. -
#28 A vége korántsem volt olyan mint maga az egész! -
Cicero #27 Egyébként a végét elcsíptem, jó szar... Azthittem, hogy lesz valami mobilos szavazás -
Cicero #26 Lehet, majd elnézést kérek tőle :D -
Cicero #25 Mindenki magából indul ki :D -
Aspyrin #24 ekkora sz@rt -
#23 én mgenéztem, nem rossz, de tényleg fasság hogy ezért azok kapnak pénzt akik ynaralnak meg minden...
hasonló élményen áltralába osztálykirin van, ugyanigy "szerencsétlenkedtünk" már Pesten egyszer, Debrecenben, valamint Szendendrén!:)
Debrecenben és Miskolcon sulikívül is volt már ilyen.. csa hát mindegiyk utazáskor legalább 5 rúgó felett volt személyenként az utazás, ugy hogy annyira midnet nem néztünk meg, csak el akartunk jutni A-tól B-ig, aztán szórakozni.
Ezek meg KÜLFÖLDRE mennek, kedvükre csónakáznak, lakatlakn szigeten éjszakáznak, és mindezt még pénzelik is nekik, az amugy is magas fizetésük nemkárára!!
-
#22 Ez az, amit nem fogok nézni:P -
#21 A világnak nyolc csodája van. A nyolcadik a házmester: Este bort iszik reggel meg havat hány. Cép jó totyik. -
#20 én meg azt nem értem miért kell ezért sírni???
ki akar az RTL-ből művelődni?
Akinek bejön nézi, akinek nem az nem nézni... Én pl nem nézem az RTL-en csak néha a híradót, meg ha vmi értelmesebb filmet... Ezek a csatornák semmiképp nem fognak nekünk nagy meglepetéseket okozni. -
#19 Akkor bi :D -
#18 Én nem azon röhögök, hogy egy újabb demagóg profitorientált tucatszart dobnak ide, hanem azon, hogy ezt még úgy is állítják be, hogy azért csinálják, hogy művelődjön a nép. :| -
#17 :O johát tündét vagy kit is megkupakolta szóval a buizidág nem vonatkozhat rá
-
jefferson83 #16 Nekem már abból kezd elegem lenni, hogy mindig azoknak adnak ingyen mindent akik csíkzsebből kifizetnék. -
#15 nem védem, csak mondom.
Amíg nem kezdett el majomkodni a való világban, nem volt olyan rossz színéz, és nem is mondta volna r senki, hogy buzi.
Egyesek mindenkit lebuziznak, aki nem szimpi nekik. -
#14 mért véded? -
#13 1., Stohl
2., nem puzi -
#12 arra vered.
-
#11 igazad van .. a sok média gyik csak ingyen nyaralásra megy (és még nekik fizetnek:S) -
Cicero #10 Sthol (a puzi), hogy visít :DDDD -
#9 úgy a szép az élet, ha semmiért sem kell fizetni, legyen szó reprezentatív bankkártyáról, amelyet minden hónapban feltöltenek egy milkával, természetesen a fizetésen felül, nameg a simkártya korlátlan csacsogási lehetőséggel. ez természetesen nem csak az rtl klub jelenség már. -
#8 nincs olyan szerencsénk! -
neuro #7 egy újabb nézőbutító baromság a magyar pszeudósztárokkal
nem hiszem el hogy ez még valakit érdekelhet (pedig igen, sajnos) -
#6 igen, nekem is ez jutott eszembe mikor először láttam előzetest. meg az, hogy most már tényleg nagyon utálom a médiát. -
#5 fantasztik -
_Vegeta_ #4 A sztarok udulni akarnak menni, es lehetole ugy h fizetneki is nekik ezert. :D -
#3 Inkább nem mondok semmit erről a műsorról mert nyomda festéket nem tűrne. -
#2 remlem Stohl -t ottfelejtik valahol -
Aspyrin #1 A műsorban hét héten át követhetjük nyomon, amint magyar sztárok a világ távoli pontjain versenyeznek az ismeretlennel, önmagukkal, miközben különféle váratlan és kalandos feladatokkal is szembesülnek.
Nem az ókori világ majd mindenki által ismert csodáit keressük fel. A műsor nem titkolt célja, hogy a szereplők szemén keresztül bepillantást nyerjünk más népek kultúrájába, belekóstolhassunk mindennapjaikba. Ezáltal olyan csodákat fedezhessünk fel, amik itt vannak a mindennapjainkban, csak eddig nem vettük észre őket, avagy nem tulajdonítottunk nekik jelentőséget.
A misszióban a sztároknak csapatként kell együtt dolgozniuk, hiszen olyan megpróbáltatások, kalandok várnak a játékosokra, amelyeket sokszor csak közösen tudnak majd megoldani. Ez talán a legfontosabb momentum, hiszen egy olyan formátumot hozhatunk így létre, ahol sztárjaink igazi arcát is megismerhetjük. Reakcióik, cselekedeteik egy ilyen szélsőséges helyzetben őszinték tudnak lenni.
Egy-egy műsoron belül a társaság 2 háromfős csapatra oszlik és így veszik el a versenyt a cél teljesítése érdekében.
A feladatokat mobil telefonokon kapják a csapatok. A telefonokra érkező kódolt vagy egyértelmű utasítások alapján kell a csapatoknak tájékozódniuk, a feladatokat teljesíteniük. Mindeközben persze minden lépésüket kamera figyeli.
Tervezett helyszínek: IZLAND, MÁLTA, GRANADA, ADRIA, LAPPFÖLD, EGYIPTOM, SRI LANKA
Egy-egy helyszínen három-négy napot töltenek a játékosok. Ez alatt az idő alatt folyamatosan kapják az utasításokat és a megoldásokkal tudnak közelebb jutni a végső célhoz.
Csakúgy mint a „CSODA” amit keresnek, a játék tétje is jelképes. A könnyed nyári vakáció helyett fizikailag és szellemileg is megerőltető kalandozás vár a sztárokra, akik így olyan szerepben is kipróbálhatják magukat, amire eddig nem volt módjuk. És ki az a civil vagy közszereplő, aki egy ilyen csodálatos helyzetben nem akar mindenkinél jobb lenni.
Forrás: Rtl Klub