4
A világ legzseniálisabb írója


Itt
  • PeeTeR
    #4
    ez a tipikus... :D
    kijon a figyelmeztetes, biztos egy dialog a sok kozul (gondolja magaban), OK -t nyomok aztan nincs gond :DDD
  • Garfield
    #3
    Jah, vannak rajongók, van saját SK-topik is. Persze ha ész nélkül nyitogatnál topikot, hanem a keresésről szóló figyelmeztetést komolyan vennéd a topiknyitáskor, akkor te is tudnád.
  • hen-tes
    #2
    ez nem lett volna jó?
  • Sati84
    #1
    Minden fórumon, ahol vagyok, nyitok SK-topicot. Szóval itt is. Viszont unom már mindenhova ugyanazt leírni, úgyhogy most rövidre fogom:
    SK NEM a horror királya, nem a horror a lényeg a könyveiben. A kedvenc könyvem (nem tőle a kedvenc, hanem úgy az összes általam eddig olvasott könyv közül!) a Christine. Aki olvasta, szerintem tudja miért.

    A második az AZ, az Atlantisz gyermekei és a Setét Torony 4. Sorrendelni egyébként nem szeretek, úgyhogy ugyanúgy második nálam a Halálos árnyék, a Rémautó meg a Két Rose is :-)

    A többi is kiemelkedő, egyedül a Cujo és a Titkos ablak, titkos kert nem tetszett. Mindent olvastam tőle, ami magyarul megjelent, kivéve a Tortúrát, amit csak filmben láttam (egyébként nem volt rossz).

    Ebben a hónapban jön majd a régóta várt "Az írásról" című könyv, Setét Torony 6 novemberben, és a Mester nem hagyta abba az írást: nemsokára itthon is (reméljük) megjelenik az amerikában még kiadásra váró Colorado Kid, és még utána is lesz legalább egy regénye. Mit is mondhatnék még? Ne hagyd abba, Steve!!! :-)

    Remélem, itt is vannak King-rajongók...