15
összes megoldás....
-
Eniko1994 #15 Szeretnék venni egy jobb állapotú autót. Van egy biztos állásom, így tudnék törleszteni, de nem tudom, hogy éri meg jobban. Hitelre, lízingre? Ki mit javasol? -
eandras #14 Az autóhitelekről itt elég sok minden el van írva, érdemes elolvasni ha használt vagy új autót szeretne vásárolni. -
Verakiss #13 Ez egy tök jó lehetőség. Ha csalódtál a hitelekben, bankokban, akkor hozzájuk fordulhatsz bizalommal.
http://cegautoberlet.hu/
Autópark analízis, Gépjármű beszerzés, forgalomba helyezés, Karbantartás, javítás, karosszériamunkák, Biztosítás, Kárügyintézés, Segélyszolgálat, assistance, Cserautó, napi bérlet, Hivatali ügyintézések, Gépjárműszállítás, Üzemanyagkártya szolgáltatás
Utoljára szerkesztette: Verakiss, 2016.07.14. 11:18:43 -
#12 bocsi ezt nem ide akartam!! -
#11 -
#10 -
#9 nemtom nekem 2éve megy és 24-25K val kezdtem, most per pilanat 22... svájci
elégedett vagyok idáig... -
#8 Hát igen! 2x behúztak a csőbe! Csak +160.000 Ft-ba került!
Soha autós hitel!!! -
#7 olyanok,hogy kiskapuk??...,,könnyebben,gyorsabban hitelhezjutni??esély bár listásoknak..?? stb -
#6 a banknak azaz érdek, hogy megkopasszon -
#5 svájcival fürödtem be -
#4 kezdtem a törlesztést 44k-val, azt mondták ez csak lefelé megy most fiztek egy év után párszáz híján 50k-t -
#3 Oster Lízinget nem ajánlom. Nagyon lehúznak. Bankhoz menj mindenképpen, és valuta (svájci frank) alapú hitelt kérj. -
#2 egypárszor már csináltam
tök mindegy hol veszed fel, mindenhol a szépet mondják aztán koppansz egy nagyot -
#1 szal azok a dolgok érdekelnének amik a témához tartoznak...segitsünk egymásnak....