16
Egész estés, animációs családi vígjáték
-
#16 holnap megyünk a haverokkal megnézni a moziban van mindhármunknak egy-egy kétszemélyre szóló ingyenjegye, másra nem tudunk elmenni, ez meg amugy is nagy poénnak igérkezik (már csak a csirke miatt is; engem ugyanis elneveztek kb egy éve csirkének) -
#14 hááát, ezért nem kellett volna egy DVDt pazarolni simán elég lett volna egy CD-s verzió vazz..., de annyira nem rossz a minőség, közepesen élvezhető... -
#13 Endless-re fölraktak valami TS verziót. -
#12 azt hallottam béna lett, pedig a trailer nekem baromira tetszik.
valakinek véleménye aki látta? -
#11 mi a manó, régebben volt egy másik chicken little topic, még ezelőtt...
pedig oda anno belinkeltem egy jó trailer-t... :(
amelyikben dragosta din tei-re táncol :)
vki tudja fejből a linket? -
#10 A trailerje qrvajó, és az alapötlet is eredeti. Sztem jó lesz. -
Cicero #9
:DDDDd -
Cicero #8 Jaja, az is nagy film volt! Sajnos annak nem Happy End volt a vége :( -
OPM #7 Hitchhicking trailer :DDDd lol
ezt énis fix megnézem!
a csibefutamot csak pár hónapja láttam, mert amikor megjelent mindenki leszólta
de nekem tetszett, sokat röhögtem a magyar szinkron szópoénjain :D -
Cicero #6 Lehet, hogy egy kicsit erős túlzás a minden korosztály, de szerintem simán megnézheti egy 25-30 éves (főleg a családjával) anélkül, hogy bealudna :) -
#5 Azért a minden korosztályt kétlem, nem tudom, hogy egy felnőttet annyira érdekel-e egy csirke kalandja :) -
Cicero #4 Remélem a film is az lesz :) -
#3 a trailer jó :) -
Cicero #2 1999-ben néztem utoljára animációs Disney filmet, a Csibefutamot és úgy látszik, ezt is megfogom nézni. Szerintem egy nagyon aranyos, minden korosztálynak ajánlható, mulatságos filmmel állunk szembe! -
Cicero #1 "Vajon Te mit tennél, ha megtudnád, hogy ránk fog szakadni az ég? És vajon egy kiscsibe mit tenne?! Természetesen felkerekedik és megpróbálja megmenteni a világot, legalábbis a farmot. A küldetés véghezviteléhez szüksége van minden segítségre. Mindenkinek megvan a maga szerepe. Lesz itt kérem dráma, akció, romantika… A legfontosabb, hogy ne keltsünk pánikot. A Disney-nek megint sikerült eredeti történettel elõállnia. Kár, hogy osz végéig várni kell még rá."
-Forrás: GS
Chicken Little honlap