16
-
mmocus #16 -
dez #15 Itt a marketing már keveset számít. Esetleg nézd meg inkább a teszteket... Több esetleg kijön a 2x-es teljesítmény. De természetesen különféle körülmények (főleg procilimitáltság) miatt ez nem jelent mindíg 2x-es fps-t, hanem adott esetben jóval kevesebbet. -
dez #14 Ha nem is kockák a mai processzorok, már rég nem sík lapok, hanem több rétegűek. -
dez #13 Szerintem nem az egész memória megy 8GHz-en, csak az interface. -
lazsi #12 Enkil honnan vetted h 2szer olyan erősek mint a 6800uk? Ez egy baromság, nvidia marketing semmi más. Amúgy a g70nek pont a memóriasávszélessége kicsi, úgyhógy ez az xdr jól jönne nekik. -
#11 Nem csodálkoznék ha majd a jövőben geforce 8 vagy 9 család már ilyen memóriákat használna. Elnézve a mostani videókártya versenyt. Plána, ezt a geforce 7-es családot amit az nvidia nemrég bemutatott. Azért nem semmi, hogy több mint 2*olyan erősek mint a 6800ultrák. Amúgy meg, muszály lesz valahogy behozni az új konzolok teljesítményét. -
ViperNet #10 Azért egészen kocka chip-eket eddigi technológiával még nem igen lehet készíteni, mivel a legnagyobb gond a hő elvezetése.
De amúgy ez a bejelentés jó, mert !remélem! a többi gyártó sokat átvesz ebből a technológiából, és talán sokkal olcsóbban készítenek majd örömünkre memóriát.
-- Amúgy szerintem még a mostani gépek is írtózatosan lassúak ((vagy csak a Windows lassítja?)) --
Éljen a szupravezetős gépeknek! -
HUmanEmber41st #9 Azért gondoljatok bele !
Bármilyen processzor csak egy sík lapon foglal helyet. Mi lesz, amikor kidolgozzák mondjuk egy kocka felületére??
6X annyi tranzisztor ugyanakkora alapterületen..
Ez persze érvényes a RAMokra is.. -
Caro #8 Nem kell nézni a piaci dolgokat, a lényeg, hogy ha sikerült a memóriáknál 8GHz-t kihozni, akkor az előbb-utóbb a prociknál is menni fog.
Az a fontos, hogy a technológia még mindig megvan.
Majd valamikor elterjed.
Úgyhogy örüljünk! :) -
#7 hümm, késleltetésről 1 szó sem esett ... lehet ezek majd CL75 ben mennek? ;)
énis 25 ezerért akarok 512mb rambust a 9 ezres DDR helyett!! Pár éve is olyan kellemes kis cégként mutatkoztak be :D -
#6 "A memóriák tervezésére szakosodott Rambus "
gyártani azt már nem, tervezni, meg perelni, az megy ... -
Wilddog #5 RDRAM-mal én is megszívtam. Most akarok alaplapot és memóriát cserélni a régi gépemben. -
dondore #4 hallgass inkabb es olvass. -
#3 anyu -
#2 Éljen! Megint jönnek a gyorsabb de csillagászati árú ramok. -
Szemi90 #1 Csak nehogy megint akkorát buktázzanak mint az RDRAM esetében. (intel 80286 12MHz Turbo AT rulez)