19
  • winnie
    #19
    ja, az imdb meg remélem, hogy tudod, hogy olyan elven működik, hogy bármelyik registrált user azt tesz fel, amit akar (van ellenőrzés, de nem mindent lehet). ha akarom, akkor beírhatom magamat mondjuk at egri csillagokhoz az egyik janicsár alakítójaként.
  • winnie
    #18
    szerintem te is nézz körül a neten.

    nem tudom miért hiszed, hogy a levegőbe beszélek.

    július 10-én írtam.

    ez egy július 8-ai hír

    idézek: "Kathleen Kennedy says "We're working on a screenplay. I know this sounds like something that we've been saying for 15 years, but I'm hoping that we're going to see something in a couple of months."

    informálódj mielőtt leszólsz valakit. szal ennyit!:)))!!! BYE

    (ha gondolod továbbmegyek - még augusztus 3-án sem volt kész a szkript - majd ősszel)

    "[i]The Indy Experience has landed what sounds like damn good news in regards to the current status of the next "Indiana Jones" flick - "Steven has agreed in principal to Nathanson's Indy 4 script and is leaving his schedule open for Indy 4 after Munich is released. George Lucas and Jeff Nathanson are currently tweaking the Indy 4 screenplay. The tweaked draft for Indy 4 should be finished by the fall to be submitted for green light. "
  • kikizuzu
    #17
    Ja egyébként csak nézzned kéne az Imdb.com-ot ott mindig kirakják a közzé tett folytatásokat!
  • kikizuzu
    #16
    winnie! Nos akkor nézz körbe a neten ! A forgató könyv elkészült! Elég ha csak a starwars.hu oldalt nézzed!!! Informálodj mielőtt leszolsz valakit Bye! Ja És Lucas is bejelentette hogy teljes gőzerővel folynak jövőre a munkálatok ! Szal ennyit :))) !!! BYE
  • winnie
    #15
    tudom, de közben arra is rájöttem, hogy ez egy másik forgatás volt - a The Moon and the Stars, csak megzavart, hogy egy tévéműsorban a spielberg-film hazai producere említette, hogy catherine mccormack nevét, de úgy tűnik, hogy nem a spielberg-film kapcsán:)
  • TeszteloPontHu
    #14
    Vannak bizonyos felvételek (pl. a környezetet bemutató jelenetek, utcaképek stb.), amelyeket a second unit forgat, és nincs ott a főstáb.
  • winnie
    #13
    Nos az INDY 4 is készülőben van amit 2006ban mutatnka be! L

    nyilván azért butaságokat ne... az indy 4-nek még egyelőre forgatókönyve sincs, éppen ezért még a 2007-es premiert is elég lehetetlenség lenne tartani.
  • kikizuzu
    #12
    Nos az INDY 4 is készülőben van amit 2006ban mutatnka be! Lucas - Spilberg - Ford Szerintem ez a 3as fogadt ismét vissza hozza a régi jó kalandfilmeket!!! Ja és Spilberg nagy rendező akár tetszik valakinek akár nem!!! Nem véletlenül 3* oszkár-díjas!!!! BYE
  • Anteris
    #11
    egyáltalán nem vagyok meggyőződve róla, hogy akkora rendező lenne, mint amilyennek beállítják.
  • Cat #10
    http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/spiel0705/

    http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/spielberg070/
  • winnie
    #9
    én a parlamenttel szemben láttam, hogy forgatnak az egyik múzeumban. catherine mccormack, jonathan pryce - benti felvételek voltak, de spielberg még nincs is itthon. hogy megy ez? csak a lényeget csinálja ő?:O
  • ttbela
    #8
    Na, erről eszembe jut egy vicc

    A kínai meg a zsidó ülnek a repülőgépen. Beszélgetnek, aztán egyszer csak megszólal a zsidó:
    -Te, én nem szeretem a kínaiakat.
    -Hogyhogy?
    -Pearl Harbour miatt.
    -De hiszen azok nem a kínaiak voltak, hanem a japánok!
    -Japánok vagy kínaiak tökmindegy, olyan egyformák.
    Megy tovább a repülő, aztán egyszer csak mondja a kínai a zsidónak:
    -Te figyelj, én nem szeretem a zsidókat.
    -Miért?
    -Mert elsüllyesztették a Titanicot.
    -Azok nem a zsidók voltak, hanem egy Iceberg!
    -Iceberg vagy Spielberg, tökmindegy...
  • TheZsenyka
    #7
    Gondolom készül előzmény film is, ahol történelemhűen bemutatják az izraeli koncentrációs táborokba zárt Palesztínokat. Feltételezem, hogy a film megindokolja majd az "érthetetlen" agressziót a Palesztínok részéről, amelyet nyílván hobbiból követtek el.
  • ookk90
    #6
    Ha valakit érdekel...A forgatások az Istenhegyi út eggyik mellél utcájában van... Én itt lakok egy utcára. Ezért mindent látok. Már volt ,hogy 2 vagy 3 napra kijöttek mindenestül, de már elment a forgatócsoport. Ha megint látom őket majd írok. :)
  • akyyy
    #5
    Hol olcsó a kenyér?:D

    Amugy olyan jó hogy vsak budapest..:(

    bezzeg aki nem pesti??? de még ha az is lennék se hiszem hogy nagybetűvel lett volna kiírva mindenhova hogy statisztaválogatás van!
  • Rafaelo
    #4
    énis alacsony vagyok 179 de ezek manók :D
  • Cat #3
    imdb szerint pont hogy magasabb, cruise 170, spielberg meg 171 centi

    de máshol meg azt olvastam, hogy mivel cruise barátnője, katie holmes magasabb nála, a cipőjében van magasító betét (holmes se egy gigász, 175 cm)
  • Darth Sith
    #2
    nah erre kiváncsi leszek. Maga az alaptörténet eléggé érdekes, Spielberg bá meg ért a rendezéshez, szval valami nagyon kemény filmet fog ebből kihozni.

    Amúgy Tom Cruise elég alacsony ember nem? mert Spielerg még nála is kisebb a képen..
  • rolika
    #1
    spielberg bácsi, indy 4-et csináld lécci-lécci-lécci!

    :-D