Megjelent a 64 bites Sempron
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kép meg csak ez volt kéznél (gondolom:))<#vigyor4>#vigyor4>
GABOR16:
Ha figyelmesen elolvastad volna a hírt, akkor észrevetted volna, hogy nem Socket 462, hanem Socket 754 es foglalata van!
Ha figyelmesen elolvastad volna a hírt, akkor észrevetted volna, hogy nem Socket 462, hanem Socket 754 es foglalata van!
Arról tud valaki infót, hogy ez most akkor támogatja e a Cool and Quiet technológiát?
Márcsak mert akkor lehet, h költenék rá, ha kevesebbet fogyaszt, meg nem is kellene olyan hûtés film közben...
Márcsak mert akkor lehet, h költenék rá, ha kevesebbet fogyaszt, meg nem is kellene olyan hûtés film közben...
most igazából, hogy minõsûl a sempron az athlonhoz?
a Athlon 64 X2 3800+ 345$-ért igen szép ár. kétmagos 64bites és még athlon is. kiváncsi vagyok erre mit lép az intel. (sokan pedzegették, h amd most drágább az intelnél)
a Athlon 64 X2 3800+ 345$-ért igen szép ár. kétmagos 64bites és még athlon is. kiváncsi vagyok erre mit lép az intel. (sokan pedzegették, h amd most drágább az intelnél)
"hõtermelésük 62 watt" <#zavart2>#zavart2> <#conf>#conf> <#hehe>#hehe>
Wah, Twollah az eSGén<#worship>#worship>
Elõbb-utóbb átköltözik a Sempron 939-re, szép is lenne, ha a budget proci külön foglalatba menne. Még akkor is, ha lesz hozzá budget chipset is, mint az az Intelnél szokás.
Elõbb-utóbb átköltözik a Sempron 939-re, szép is lenne, ha a budget proci külön foglalatba menne. Még akkor is, ha lesz hozzá budget chipset is, mint az az Intelnél szokás.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Az ügye nem 64-bites (kicsit szerintem nehéz lenne)?
De ha mégis (kizárt) azlenne, egy biosfrissítéssel, tán beletudnám tuszkolni a jelenlegi NF7 es lapomba a 2500+ os bari helyébe... <#wilting>#wilting><#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2>
De ha mégis (kizárt) azlenne, egy biosfrissítéssel, tán beletudnám tuszkolni a jelenlegi NF7 es lapomba a 2500+ os bari helyébe... <#wilting>#wilting><#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2>
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
A kepen Socket A-s Sempron van...
Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod? http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/
939-es Semptron 64-rõl nyomasson ide linket aki tud. Most nem érek rá keresgélni, mert dolgozni kell :) köci
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Lesz :)
lesz socket 939-es 64 bites Sempron is?